Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Operativni Sistem

113 pregleda · 9 odgovora · otvorena 14.07.2010. u 16:02

Dobar dan gameri .
E vako , zapeo sam oko Win 7 Ultimate 32 bit'a .

Naci instalirao sam cd , botoovo sve normala .
Eh mozete li mi reci gdje da nadjem , drivere za win 7 PLS.
Ovi sto imam drivere , su assus i nece .

Pa molim vas recite mi gdje da nadjem drivere .

Hvalla .
ADmine pls nezakljucaji temu , hitno je .

Pisem Na svom 2 compu .
Uso odnsno na net Na 2 Compu

CUS
Da napomenem dajem steam onome ko mi pomogne HVALLA.
Win 7 ce ti sam skinuti drivere, a ako hoces sam moras naci drivere od viste
Win 7 ti nikad nece sam nac drivere. Moras ih sam skinut sam. AL nisi reko glavno tj. koje drivere trazis (graficka - koja?, zvucna - koja? itd.)
aer0 je napisao/la:
Win 7 ce ti sam skinuti drivere, a ako hoces sam moras naci drivere od viste
Kako ce mi naci sam drivere sto netrazi 10 puta sam ga rr , racunar , nece nikake drivere da nadje a kako da ja nadjem od viste to sto kaes , pls pomozi
TitaniuM je napisao/la:
Win 7 ti nikad nece sam nac drivere. Moras ih sam skinut sam. AL nisi reko glavno tj. koje drivere trazis (graficka - koja?, zvucna - koja? itd.)
W7 ce sam naci drajverii..jedino sto ti trebas uradit je update i tamo ti pise svaki drajver ti samo trebas oznacit te drajvere i kliknut na update nakon sto skine sve drjevere i zakrpe on ih sam installira i restartuje se ;) znaci ti trebas uradit update da ti proradilo :D
TraXes je napisao/la:
W7 ce sam naci drajverii..jedino sto ti trebas uradit je update i tamo ti pise svaki drajver ti samo trebas oznacit te drajvere i kliknut na update nakon sto skine sve drjevere i zakrpe on ih sam installira i restartuje se ;) znaci ti trebas uradit update da ti proradilo :D
Al shvati jedno, ne moze Win7 nac drivere ako ne prepoznaje hardware. On samo nadje update drivera za poznate hardware odnoso za komponente koje vec imaju instaliran driver.
Driver Genius. ^^
eo pomocu ti ja, samo mi na PM posalji ime maticne, graficke, zvucne ako nije integrisana, i bice EDIT
ti drveri sto imas na CD-ovima sto su dosli uz komp rijetko koji podrzava windows 7 (Vistu) pa eto, sto prije odgovoris prije ce bit edit
TitaniuM je napisao/la:
Al shvati jedno, ne moze Win7 nac drivere ako ne prepoznaje hardware. On samo nadje update drivera za poznate hardware odnoso za komponente koje vec imaju instaliran driver.
kakav si to?? hahahaha ti malo lood....kao sto kazes "komponente koje vec imaju instaliran driver" veze ti nemas oces da kazes cim instaliras w7 da se instaliraju drajveri i onda ih on updejtuje hahahah vezi ti nemas :D nisam jednom instalirao w7 vec 10x ako ne vise XD ofc prilikom instalacije w7 na racunaru nemas nista od dravjera ama bas nista...koliko znam iz tog navedenog citata trebalo bi da se na racunaru nalazi npr instaliran drajver za graficku..ali nije, zasto?? mora da je neki bug hahahahah :D jednostavno sam uradim update i on skine driver za grafu i sve ostalo...zato mani se suplji neznam od koga si to cuo :/

P.S: gramaticke greske su ubacene s namjerom :P
Napiši to malo detaljnije koja grafička zvučna Ja ti mogu naći drajvere....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.