Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Jos jedan Ispad Politicara iz RS-a

1.041 pregled · 22 odgovora · otvorena 19.09.2006. u 22:04

godfather je napisao/la:
ma bolan, predizborna kampanja, blize se izbori, pa hoce malo da se "zblizi" sa ljudima, da pokaze kako je "uz njih", ne bi me cudilo da obidje svako moguce selo u rs-u i priredi nesto slicno...

ccc... eto na sta su se nasi politicari spremni spustiti samo za pobjedu na izborima... a najjace bi bilo sad kad je to sve odradio da mu v. predtavnik zabrani kandidaturu na izborima kao sto se suska da ce biti
               Ig@( je napisao/la:
kralj oca mi moga. sad ovo sto vi govorite politika i te fore libo me tuki. lik pjeva strasno nema sta a za to sto govoritte ne zanima me.

kreten.

zanimat ce tebe, kad budes iz govana se kopo k'o tvoji sugradani i sudzravljani.

covjek treba da agrumentima pokazuje svoju vjestinu, to je poso politicara a ne da pjeva ziljavo naokolo. Onde gdje dodik treba da se pokaze kao covjek od razuma on skroz propadne, samo nastavi svoj nacionalisticki stav. Vama srbima je to gotiva ali nemate pojma da od svakog kilometra vaseg puta Gosp. Dodik i Cavic idu na havaje. Znam, slicno je i u nas u ferderaciji, ali u vas je to ekstremno. Pa mahanje sa havaja, a vi se sturite radeci 8 sati za dnevnicu od 15/20 km.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.