Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Pub debilizam

329 pregleda · 22 odgovora · otvorena 10.07.2010. u 01:05

Po drugi put već .. kretenizam na serveru. Uđem na Gamers.ba Pub, igra Ado. Ja ga fino ljudski zamolim zašto me kicka, i napišem mu da je mogao fino reći izađi igramo 1v1, al' kaže on meni : "Oćeš da ti skinem admina?" I ja samo što sam to pročitao, kucam @text, admin ne radi.

Inače, kol'ko ja znam postoji Gamers.ba CW server koji služi za igranje 1v1 i Clan War matcheve. Gamers.ba pub je server gdje sva raja sa Gamers.ba portala ima mogućnost da igra kad god hoće.

Zanima me, dokle ovaj debilizam ? Dokle da se nafurani mrtvi paćenik poput ovog kretena koji provodi neku svoju diktaturu na serveru svaki peti-šesti dan, kao prije par dana kad je bila isto frka sa bladehood-om ? Igram tamo od kako je server otvoren, i uvijek ovi wannabe e-hooligani rade ovo.

Tebi Adnane, kretenu glupi retardirani, šta da ti kažem, izvukao si mi zadnji živac, KU**C me zaboli ako dobijem ban radi ovoga, svejedno više sigurno neću igrat' na tvom serveru na kojem sam proveo dosad najviše vremena. Sprčim ti sve redom, šta imaš - šta nemaš. Boli me ku**c, ako misliš da si jaki na šakama, dolazim sutra u Sarajevo, imam nekog posla, možemo se nać, nije frka, da te vidim uživo jesi li tako zajeban.

Toliko.

EDIT : Definitivno su ljudi u pravu, ne zaslužuje naziv Gamers.ba nikako, jedan head liku awp-om, i pogledajte :

Poslije ovakvih stvari, ogadi ti se i komp. i sve
Pravo govoriš brate. Samo skontaj da su svi odustali od tog servera, i sam možeš zaključiti zašto.

Ko je god pokušao da popravi situaciju nije mu uspjelo, pa tako ni meni ni neri.
I meni isto neki dan, samo nije bio ado.
I onda se žale nema raje.
Da Bog da nikad ne bilo!
namog se nabado 

iwdsn bla bla bla... nadjes drugi server;) imas epn strasan server;) jes da laga ko da je s digitrona dignut al ne banuje niko 
KilluminAti je napisao/la:
namog se nabado 

iwdsn bla bla bla... nadjes drugi server;) imas epn strasan server;) jes da laga ko da je s digitrona dignut al ne banuje niko 
Nikakav problem, al' da se ovom šovinizmu može stati u kraj, bilo bi dobro. 
Seksanna je napisao/la:
Nikakav problem, al' da se ovom šovinizmu može stati u kraj, bilo bi dobro. 
glavni je u razredu, nemozes mu nista j**i ga 
Nemojte pretjerano uzimati k' srcu to što taj server ima "Gamers.ba" u nazivu.

Hvala.

Post dobio šamar od Gazmeister

Šta će Ado. Ukro eure i niko k'o on.

Imaš drugi server kažeš ?

Pa što ste pravili taj ako ćete kickat, ko god uđe ?
Licno bih zabranio da se koristi naziv Gamers.ba. Stavio bih pass na server i pass dao nekolicini jarana. Da imamo svoj server i da se kurcimo. Bio sam spreman uraditi redirekciju sa jednog od najposjecenijih servera u drzavi, ali jbg, niste to zasluzili.
njanjaOwnagE je napisao/la:
Šta će Ado. Ukro eure i niko k'o on.

Imaš drugi server kažeš ?

Pa što ste pravili taj ako ćete kickat, ko god uđe ?
Imam masu drugih servera, al' krivo mi, ja tu od početka, otkako je otvoren, imam admina, trudim se igram, i ono malo igrača što uđe na dan, ja sam tu, sve se da provjerit'. Uđe jedan krelac od 12 godina, i kurči se. Patetično.
Seksanna je napisao/la:
Imam masu drugih servera, al' krivo mi, ja tu od početka, otkako je otvoren, imam admina, trudim se igram, i ono malo igrača što uđe na dan, ja sam tu, sve se da provjerit'. Uđe jedan krelac od 12 godina, i kurči se. Patetično.
Ne govorim tebi. Nego ovome što je napisao da imaš druge servere. Ma boli te. Tampon u uho i uživaj.
Ne govorim tebi. Nego ovome što je napisao da imaš druge servere. Ma boli te. Tampon u uho i uživaj. 
njanja je napisao/la:
pa sta ja imam s tim serverom pa da meni to govoris?
UFATIS I ISAMARAS GOVNA:P
J0k33R je napisao/la:
UFATIS I ISAMARAS GOVNA:P
Brate, ajde da je to neki mudonja od 25 godina, al' balavac od 12-13 .. nemam ti šta objašnjavat', sve ti je jasno. 
To je ovim 92+ godiste normalno , bit John Cena na netu, pogotovo na cs serverima dze imaju admina ,
Iskreno ti savjetujem odi na Je**s Joa Jedite Kod Mene , iako ti se cini debilnim server radi nazivima , dobar je server iskreno, od kgb, dobri su admini , znaci ne more na tsay etc,... a sto je najvaznije od igraca uvijek bude skilera , tako da ,, vjerujem da ces se zadrzati ... pozz
Seksanna je napisao/la:
Brate, ajde da je to neki mudonja od 25 godina, al' balavac od 12-13 .. nemam ti šta objašnjavat', sve ti je jasno. 
ma djete napaceno ima admina i ko je on!!:-X
after je napisao/la:
To je ovim 92+ godiste normalno , bit John Cena na netu, pogotovo na cs serverima dze imaju admina ,
Iskreno ti savjetujem odi na Je**s Joa Jedite Kod Mene , iako ti se cini debilnim server radi nazivima , dobar je server iskreno, od kgb, dobri su admini , znaci ne more na tsay etc,... a sto je najvaznije od igraca uvijek bude skilera , tako da ,, vjerujem da ces se zadrzati ... pozz
Igrao na DM-u par puta, server laga. Ma nije meni do toga, ima servera pun *****, nego ovo treba lagano nać, opalit par vaspitnih kad ga već majka nije vaspitala lijepom ponašanju. 
Seksanna je napisao/la:
Igrao na DM-u par puta, server laga. Ma nije meni do toga, ima servera pun *****, nego ovo treba lagano nać, opalit par vaspitnih kad ga već majka nije vaspitala lijepom ponašanju. ;)
Je**s Joa Jedite Kod Mene nema DM server , ima samo PUB i DD2 , a to za samare si upravu , a i nisi. (ne vrijedi se zamarat i zivcirat radi tih maminih sinova)
Da vam opišem Adu u nekoliko riječi.
Napaćen, debil, kreten, ufuran....

Spamer vanserijski, na svaku pic temu on odgovara, kofa nešta se razumije, a ustvari samo da bi dobio post.
Ne kurči se samo na serveru, nego i ovdje, ali teško je nama što ima podršku vrha administracije. : ||
Ja uopće ne shvatam , zašto i dalje igraš na tom serveru ? Server nije loš , ali su svi digli ruke od njega.I onda dođe Ado i zajebava sviju i koga može i koga ne može ali njega i donekle shvatam ali tebe nikako.Ti si stariji momak , nema razloga da mu psuješ , nek' se j**e , ti si trebao sam izać'.Inače je Ado poznat po udaranju al' eto..

Ne branim Adu , samo si se trebao kao stariji i očito pametniji povući i ne psovati.

Cheers

- Što te tiče tih psovki , ja bih najrađe sve bacio u kantu kad znam kako se dječurlija ponaša kad ih neko ubije na je****m kanteru.. Ali šta će , ne kontaju da tim psovanjem ne mogu popravit' skor.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.