Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem - Duhovi :D

1.199 pregleda · 56 odgovora · otvorena 09.07.2010. u 22:31

Imam problem sa duhovima :S

Kada ugasim kompjuter, opet se upali, vidim neku cudnu sijenku da zidu, nesto u obliku zmije, gliste, crva, tako nesto, televizor se sam pali i mijenjaju se kanali.

Kada legnem u krevet cujem da neko udara u vrata sobe -.-
Kada pogledam, nigdje nikog :S Jos jednom mi se to desilo ali sam tada opsovao i to je pocelo jos vise lupati a kada sam proucio fatihu prestalo je :S

Zanima me ima li neko iskustva s tim, da li se to vama desavalo?

Iskreno, ne vjerujem u duhove, ali me od ovoga jeza hvata :S

EDIT: Nisam sotonist, nisam ni u jednog sekti xD Samo da napomenem :D
Da ti nisi malo boba konzumirao, meni jaran pricao imao slicna iskustva poslje boba 

EDIT:
Imao sam ja jedno neugodno iskuszvo, znaci bio sam u kuci sam 100 %, i gledam tv u sobi,mrak, a vrata su zatvorena, i sad kako je ono svijetlo ispod vrata tu mi se ucinilo da je nesto proslo, nisam sebi mogo doci, ucio sam sve poznate i nepoznate sure i onda ustao i otisao u kuhinju po noz (covjek u takvim situacijama se osjeca sigurno sa oruzijem mada je to nidje veze) i onda citavu kucu prohodao, uvidio da nema nikoga i da je to bila samo igra svijetlosi, i vratio se gledat film 
neko ti bacio sihre:r  :D:D:D
Probaj system restore i obrisi tetris.

Post dobio aplauz od ultranumb

ofirno , al' haj. Meni se to nikad nije dogodilo , a mislim da i ostalima se to nikad nije dogodilo
PeniK je napisao/la:
HAHHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHHAHA pwned 
PeniK je napisao/la:
Buraz, ja fino pitam a ti se zajebavas :S
"Opali" jedan full format na svoj mozak i kreni ispocetka.
PeniK je napisao/la:
oplako, cuj obrisi tetris hahahhahahah
Koliko sam ja shvatio ovo je gamers.ba , ne jagomir.ba.
dixbn11 je napisao/la:
Buraz, ja fino pitam a ti se zajebavas :S
Eeeee nista drug. Ja bio samo stavio bibliju na CD Rom i updejtovao drajvere tastature i radilo mi sve :S
OBAVIJEST LIJEČIM."
STRESOVE, GLAVOBOLJU, STRAH, SLABO PAMĆENJE, DROGERAŠE, AKO NETKO ŠUTI A PRIJE NIJE TAKAV BIO, MUCANJE, AKO NEMOŽE SPAVATI, AKO NEKOG BOLI ILI SIJEČE U PRSIMA, ŽIVČANE BOLESTI, SVAĐU U KUĆI, NABAČAJ SKIDAM, VRAĆAM SREĆU, AKO NETKO OSJEĆA DA MU NEŠTO ODA PO GLAVI ILI TIJELU, AKO DJECA NEMOGU UČITI ILI BJEŽE ODKUĆE ILI ŠKOLE, SVE BOLESTI ŠTO DOKTOR NE LIJEČI "JA IZLIJEČIM." I MNOGO VIŠE, AKO IMATE NEŠTO OD TOGA "JAVI TE SE"

quema je napisao/la:
OBAVIJEST LIJEČIM."
STRESOVE, GLAVOBOLJU, STRAH, SLABO PAMĆENJE, DROGERAŠE, AKO NETKO ŠUTI A PRIJE NIJE TAKAV BIO, MUCANJE, AKO NEMOŽE SPAVATI, AKO NEKOG BOLI ILI SIJEČE U PRSIMA, ŽIVČANE BOLESTI, SVAĐU U KUĆI, NABAČAJ SKIDAM, VRAĆAM SREĆU, AKO NETKO OSJEĆA DA MU NEŠTO ODA PO GLAVI ILI TIJELU, AKO DJECA NEMOGU UČITI ILI BJEŽE ODKUĆE ILI ŠKOLE, SVE BOLESTI ŠTO DOKTOR NE LIJEČI "JA IZLIJEČIM." I MNOGO VIŠE, AKO IMATE NEŠTO OD TOGA "JAVI TE SE"

Lijecis li hemoroide ?

http://www.ljekovitamockurana.com/index.php?option=com_content&view=article&id=61&Itemid=74
Sve je to psiha ^.^
Marke je napisao/la:
Koliko sam ja shvatio ovo je gamers.ba , ne jagomir.ba.
Ahahahahahah oplakah :* ocm mog lik je najaci dajte mu jedan aplauz molim vas za moju dusu ako moze ?
PeniK je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

raped in the ass xD

@

A drug, mozda ti se samo ucinilo, sta znas ..
Jer ja, licno, ne vjerujem u tako te paranormalne stvari .. sve dok se jednom ne dogodi .
Ugl, hvala Bogu sto je prestalo )
Obrati se psihologu...
Za sve je kriva baba Ganush.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.