Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Alive - ESWC winner movie

794 pregleda · 39 odgovora · otvorena 06.07.2010. u 00:06

Kao sto znate, zavrsen je ESWC koji se odrzao u Parizu.. Vjerovatno je i vecina upucena da je bilo takmicenje za moviemakere, prva nagrada 5000$ ako se ne varam.. Uglavnom, odabran je i pobjednik, i kada sam film pregledao, bas sam se ono sjebao.. Pogledajte sami pa prokomentarisite, ja sam odusevljen...

ALIVE by MiXeP For ESWC Frag Movie Festival

http://www.youtube.com/watch?v=Dn_yvRqPWhA

Takodjer, ucestvovao je i RavenTL, nama bolje poznat kao autor Pink Panter filmica, veoma zanimljiv rad:

http://www.youtube.com/watch?v=n-_MbJrtyZQ
Perfektno odradjeno.
Kako sam se slatko ismijao u dvici
Kao sto sam rekao, FILM JE PREJAK ! .

- Predobro uradjeno, ali je cijeli film uradjen u 3D fazonu . Ono ljudi kako skacu jedan na drugog i tako to, kako on skace sa gornjeg sajta na donji. Mislim to je predobro uradjeno . Ovdje vidis maste koliko 'oces, momak je stvarno mnogo, mnogo truda ulozio kako bi ovakav movie napravio . Stvarno nemam rijeci .

Ali Rave On movie je takodjer bio predobar . Momci su stvarno dobro uradili . Mnogo truda su ulozili bili . Radilo je vishe ljudi na jednom moviu koji je na kraju ispao cista 10 - tka .

Svaka cast ovom na pobjedi
Gledao sam video ima nekoliko dana, stavila dea na facebook. Tad sam ostao bez daha a evo i sada poslije drugog gledanja.

No words... it is ALIVE.
meni je bolji od ravena movie... al i ovaj je mocan

aj eto GL coeku ;)
Movie ima smisao, fragovi ekstra, ostali efekti, priča, sjeb'o sam se kad sam gledao ocm ^^ 10/10 svaka čast. Respect !
- Nemam komentara Dugo vremena nisam vidio ovako dobar Movie kao što je ovaj prvi . Momku skidam kapu . Za ovako nešto treba mnogo više od običnog iskustva .

Velike pohvale idu i Raven-u . Nadam se da će i sljedeći put biti isto tako dobri muvi

Jebote led.Kako me nasmijalo ono kad skoci sa gornjeg sajta na nuke i dole probije i pobije one XD. Najjaci movie sto sam ikad pogledao, fragovi prejjaki.
Ou ovaj prvi movie sam jos prie ESWC-a gledao =) ovaj drugi tek sad gledam ^^

EDIT:

Ovaj 2. movie predobar grmi znaci
Gledao sam oba muvija, stvarno su ono , da se naježiš!

Prejjaki su, nisam odvano jači gledao.
ovo je strava... svaka cast za majstoriju koju je slozio u ovih par fragova.... prica je nes novo sto dosad nije bilko vidjeno u ovom obliku 9-)
Šta ovdje imam reći , no comment
Gledao sam ovo prije !

Malo jak , trebaš imat mozak za ovo sve jbt !

11/10 <3 9-)
exst3me je napisao/la:
Movie je drama dobro uradjen al' nije za 1. mjesto. Po mom misljenju RavenTL zasluzuje to 1. mjesto, jer ipak je uradio nesta nesvakidasnje i movie koji se nemoze cesto vidjeti.
+1

Slazem se, ipak je ovo iz MovieNationsa nesto novo, ali jbg reko je Raven da nisu proshli
jedna vazna stvar vezana za ovu temu: alive nije pobedio iz jednog jedingo razloga -> ESWC contest je najveci promasaj do sad.

nesto vise o celom ESWC-u a i samom contestu:
http://www.hltv.org/news/4685-eswc-in-financial-trouble

znaci, pre 3 dana se trebao proglasiti pobednik ali do toga NIJE doslo i "frag movie festival" se nije zavrsilo (sto je cak i bolje zbog samog top10 fail-a). Ne znam odakle si to izvukao za pobednika ali ne verujem da ce se i pogleasiti jer link iznad sve objasnjava, a kao sto slize rece, o 5000$ mozemo samo da sanjamo.

edit:
sto se tice rave on-a, scena na 3:26 nije greska,treba samo malo razmisiti da li je tako slabo uocljiva da svi mogu primetiti osim cheba koji je radio taj deo. on je 100tinak puta vise gledao od nas dok ga je radio i nije moguce da je toliko slep. a kako on rece to vise dodje kao reklama za MN-ov hlae :P
i ovaj njegov rad je najtezi (po meni najbolji) od ostalih, sve je radio samo u vegasu :)

@ NemoN
ne zelim da idem u tom pravcu, to je za sve movie makere vracanje u proslost (pitajte bilo kog pro mejkera i svi ce vam odgovoriti isto)
ja i nisam preterano odusevio tim filmom.razloge ne zelim da ponavljam jer sam ga naveo u drugoj Alive temi

Post dobio aplauz od Zookey

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.