Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

" zalba " na pojedine g modove

399 pregleda · 26 odgovora · otvorena 05.07.2010. u 23:49

Mislim da ce vas se vecina slozit al ovo sto dajete opomene zato sto je netko rekao da je slika dana glupost nije uredu. Dakle 2 puta sam rekao da je slika glupa i od vetroxa sam dobio 2 opomene... Vetrox nemoj da se ljutis al bro sto jest jest doduse nisi jedini al eto ti si mi dao opomene i zato tebe navodim kao primjer. Naime clanovi koji kazu da je slika glupa a i to je komentar a ako to nije komentar onda stvarno neznam... Ako cemo vec tako mogli ste umjesto da dole pise "Napisi komentar" staviti "Napisi hahaha". Razumijem ja da vi nemate neki izbor slika da stavite kao sliku dana al opet... Da se razumijemo netrazim da mi se skinu opomene neg da vise to neradim jer po mom misljenju a vjerojatnu i po misljenju ostalih clanova g.ba da sam ne zasluzeno dobio te dvi opomene. Da sam jedini koji sam dobio te dvi opomene nebi se tuzio neg je masa njih dobilo opomene a zapravo samo su komentirali sliku.
Takodjer netrazim da se ovim modovima skine pozicija koju imaju neg da ovo vise nerade...
LenoX_ je napisao/la:
Ako ti je glupa slika nemoj komentarisat ?!
I sta ces onda pisati?
"HAHAHA.... X10 redova"? Ili one jos retardiranije komentare sa milion smajlija?
"Glupa slika" je idalje komentar, i to puno kvalitetniji nego "haha" ili "najaca ocam"(namjerno sam izostavio jedno j jer tako idioti pisu).

Ako se tebi ne svidjaju moji komentari, nemoj ih ni citati. Eto, istom logikom kao i ti za sliku.

Ako ista treba zabraniti, to je da "haha" su komentari duzi od jednog reda. Da ne moze imati vise od 4 smajlija i to 2 uzastopno. "Najjaca ocam", "najjaca ikad", "najjaca...." isto treba zabraniti jer mozes primjetiti da jedni te isti likovi na svaku sliku dana pisu da je najjaca. A ne da se zabrani normalno komentarisanje.
Gex je napisao/la:
pardon pa zar ja nisam rekao zasto slika nevalja ... evo maloprije je mirofa izbrisao komentare zato sto su ljudi rekli za sliku dana da nevalja jer je " pedofilija " ... zar ja moram roman pisat zasto nevalja i spamat ko spy djaba xaxaxa kratko receno zasto i on je izbriso sorry mirofa al moram
Izvini molim te ali nisi u pravu a i odgovoricu ti uskoro na ove upise u GB jer nisam bio na racunaru vec vani .

Ja sam obrisao sve one komentare sto su pojedini pisali isto "WTF...:" eto ti komentara na sliku dana !
Jel mora vas 50 napisati isto , tako ste pisali prije #1 ili prvi i banove ste dobijali sreca pa sad imate opomene ! sorry Gex al moram
http://www.gamers.ba/forum/9/112576/-prijedlog-slike-dana-komentari/

Dok se ne realizuje neki od ovih rjesenja modovi trebaju sto strozije sprovoditi red sa tim spam komentarima (haha, glupa, dobra, najjaca, psovke) i smajlijima.
codex je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/9/112576/-prijedlog-slike-dana-komentari/

Dok se ne realizuje neki od ovih rjesenja modovi trebaju sto strozije sprovoditi red sa tim spam komentarima (haha, glupa, dobra, najjaca, psovke) i smajlijima.
Valja biti uporan. Mozda ti se i realizuje ako budes imao 2k+ komentara sa tim linkom.
Philosopher je napisao/la:
Valja biti uporan. Mozda ti se i realizuje ako budes imao 2k+ komentara sa tim linkom.
Dok bude tema sa kritikama na racun Slika dana moram uvijek napomenut na jedina rjesenja. A kad se realizuje nema ti vise komentarisanja po SD buhah
dz_omba je napisao/la:
Mali duno si dvije opomene posteno i umjesto da sutis i poklopis se usima ti si dosao i po trecu. Use your head man:S
Ne kontam te ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.