Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nedim scamer

284 pregleda · 14 odgovora · otvorena 05.07.2010. u 21:10

Pozdrav raja.

Evo da vas obavjestim cisto da se informisete o tom liku.

Da mu nikada nista od novca ili bilo koje vrijednosti ne predajete, jer je povjerenost lika 0%.

Mi se dogovorismo da fino ja njemu dam 10 km, a on meni verifikuje steam.

Medzutim covjek poce da se izvlaci, da daje lazne passworde, da mi govori kako mi njevalja steam program sto je prosto nemoguce jer sam jos steamova korisito.

Eto , dakle pripazite se. [email uklonjen]

Pozdrav raja!
Zeznuo te momak

- Ti ne razmisljas nikako, ti odmah da dajes pare nepoznatim lik0vima ili tako nesto ?!

Prvo provjeris od koga je najbolje qpit steam . Ako taj trenutno nema steamova, pa sacekaj, a ne sad si zijanio 10KM :]

Sam pao, sam se ubio !
Ti si kriv sto si mu vjerovao.
Bolje da si dodao jos novca i kupio orginal nego njemu dao 10KM
Više mi žao njega, nego tebe i pišljivih 10 KM.
Sam si kriv, trebao si dobro provjeriti od koga kupujes steam, vidjeti kakvu reputaciju ima i na portalu a i kod ostalih koji su kupovali od njega

Nek ti bude nauk za dalje
Zato od sad od mene uzimajte steam samo 7 KM.

Hvala cao !
http://www.gamers.ba/forum/10/99508/kako-izbjeci-scamanje/

Na greskama se uci.
Je****a , jos imenjaka svog , koji retard

On se nemoze nazvat skamerom , ja ovake skamere zovem retarde , respect onima sto zajebu lika za 100,200KM , u svim slucajevima nekog stranca..ali ovo sto zajeba domaceg lika , idiot..Valjda ima neki kdex, bar bi trebo, isto kao sto ni lopov nikad ne krade u svojoj mahali, lopov ne narkic..

A moj prijedlog, posto je veoma mal + idiot , ufatis ga i malo se pogiras, ako smijes
Nije vas ni pitao za savjet, nego vas je obavijestio samo. Šta mu odma serete.
Biggie_PK je napisao/la:
Zato od sad od mene uzimajte steam samo 7 KM.

Hvala cao !
Ja prodajem za 6KM HAHAHAHAHAHAA.

Uglavnom ko ti je kriv što si glup, nedime svaka čast za domišljatost, maštu i umijeće
To što je uradio ide njemu na savjest. Bog je jedini pravedan sudac koji će svakome dati ono što je zaslužio. Ja sam, nekada davno, našao novac na putu, nekih 5 KM, a izgubio sam 50. To mi se desilo 2-3 puta, i sada kada god vidim na ulici novčanicu ne pada mi na pamet da se sagnem i da je uzmem, jer NIKADA ništa nisam nepošteno zaradio a da nisam izgubio više od toga što sam dobio nepoštenim radom.

S druge strane, tvoje je samo ono što daš, tako da se ne brineš puno oko ovoga. Deset KM nije puno, ali ćeš puno dobiti time što si prevaren, jer je Bog uvijek na strani onih kojima je nepravda učinjena.
Neću ti sad srat. Al sljedeći put ako kupuješ od nekog sa G.ba raspitaj se, pitaj nekog za njega, digni temu. Al na greškama se uči
HAHAHAHAHHAHAHAHA

Vidi Nedima sto je napredov'o

Do neki dan smo njega scammali, a sad...
Eh ovako !

Riddle je reko da ne dizete teme u vezi scammera i da ne trazite banove zbog toga sto ste ispali naivni .

A sto se tice samog Steama ja sam tebi dao ispravan account , vjerovatno se desila greska pri logovanju (cesto se desava) . A sad udji na msn dobit ces novi steam .
Pa zar boze i djeca pocela scamati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.