Imam usb kabal drivere sam neke skino uglavnom rade, kad krenem da prebacim neki video file ( wmv,wma itd ) znaci ja ga prebacim i to je ok ali mi ga telefon ne prepoznaje imali koji program za to kompresovanje ili za mjenjanje vrste file to jest da prebacim na drugu exten. Uglavnom da mi taj isti klip moze da ocita na mobitelu !!! FALA
Pitanje
Riješeno
10 bodova
Nokia 7610
526 pregleda · 9 odgovora · otvorena 15.09.2006. u 21:08
e to ukucas google pa trazi program da mozes slati.ja znam za SE i saljes sta hos.ti ces preko kabla samo slike poslati
konvertuj u 3gp format , 7610 podržava 3gp format
Daesthanas je napisao/la:
nije video da ga u taj format konvertuje covjeku treba konvertor za muzike....!!!!bio ti je taj konvertor na zadnjem info CD-u pa pozajmis od nekoga
| konvertuj u 3gp format , 7610 podržava 3gp format |
nije video da ga u taj format konvertuje covjeku treba konvertor za muzike....!!!!bio ti je taj konvertor na zadnjem info CD-u pa pozajmis od nekoga
200 Nokia Games
http://depositfiles.com/en/files/231607/200.JGames.Nokia.rar.html
sacekas par sekundi i upises broj i onda download i uzivas
http://depositfiles.com/en/files/231607/200.JGames.Nokia.rar.html
sacekas par sekundi i upises broj i onda download i uzivas
Ma joj google majka kucaj nokia software pa onda probaj nokia file converter itd itd itd google ownz
Google trazi File Menager!!!!
yassa majstore dodaj mene na msn [email uklonjen] ja imam 6630 i imam ti sve programe za 7610 i sve zivo sto ti treba
Ama bas sveee
Ama bas sveee
2k7. je napisao/la:
Glupane jedan skoro svaki Filemenager za nokia telefone pocevsi od smartphone 6600 verzije ,,,ima intergrisane konvertore koji podesavaju rezoluciju,zvuk grafiku i extenziju file-a,,,hmm....
Kakav filemanager BOTu jedan nema on nikakve veze sa formatima sto je stavio gore on ti je laksi pretrazivac moba...i ne provaljuj se vishe..plz |
Glupane jedan skoro svaki Filemenager za nokia telefone pocevsi od smartphone 6600 verzije ,,,ima intergrisane konvertore koji podesavaju rezoluciju,zvuk grafiku i extenziju file-a,,,hmm....
Btw. nemislim ja za filemenager koji se snimi na telefon pa da sanjim pretrazujes svoju memoriju mob-a,,vec filemenager koji obucno dobijes uz telefon i koji se snima na komp i sluzi za ovo sto sam gore naveo....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.