Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

igrica online slican simsima

135 pregleda · 3 odgovora · otvorena 04.07.2010. u 18:45

Kao sto naslov kaze trebami neka igrica slicna simsima ali da se igra online znaci sagradis kucu napravis svog lika zaposli se i tako to ko u simsima i da nije zahtjevna za komp

spameri zaobidjite
Ti hoćeš virtualno raditi sve ono što mozeš raditi u real-lifeu.

Menadzerstina virtualnog simuliranja pokreta i kretanja, uz svakodnevno obavljanje nuzde 6 puta dnevno, odlazak na posao 3 puta dnevno i komadanje jagnjetine u pećnici koja se sama od sebe zapali jer je nespretnost jedna od osobina tvog avatara mi zvuči dosadnije od pravog života...

Ali et'

Second Life se igra zove.

Za realistični izgled tekstura, presijavanje mora i oblaka, izgled dzezvi i teflonskih šerpi brine se najnapredniji grafički engine bla bla.

Igra je sranje kao i svaki Simsi, ali eto neki feminizam u tebi je proradio :Š 
bogyy je napisao/la:
Ti hoćeš virtualno raditi sve ono što mozeš raditi u real-lifeu.

Menadzerstina virtualnog simuliranja pokreta i kretanja, uz svakodnevno obavljanje nuzde 6 puta dnevno, odlazak na posao 3 puta dnevno i komadanje jagnjetine u pećnici koja se sama od sebe zapali jer je nespretnost jedna od osobina tvog avatara mi zvuči dosadnije od pravog života...

Ali et'

Second Life se igra zove.

Za realistični izgled tekstura, presijavanje mora i oblaka, izgled dzezvi i teflonskih šerpi brine se najnapredniji grafički engine bla bla.

Igra je sranje kao i svaki Simsi, ali eto neki feminizam u tebi je proradio :Š 
I da zaboraviosam stavit da nema neka igrica da si u zatvoru mozes pobeci i tako to ali da nije zakon brace ida nevodim pet ljudi vec sam sam radim u zatvoru poslove sluzim kaznu i smisljam kako da pobegnem u tom smislu da bude igra isto ne zahjeva i netreba da bude online.
Ko zna nek kaze:D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.