Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Argentina-Njemačka

210 pregleda · 32 odgovora · otvorena 03.07.2010. u 17:50

Argentina 0 - 4 Njemačka

3' [0 - 1] T. Müller

68' [0 - 2] M. Klose

74' [0 - 3] A. Friedrich

89' [0 - 4] M. Klose

Sudija:
Ravshan Irmatov (Uzbekistan)

Gledalaca:
64.100

UTISCI ?
Njemci ih odrali ko kožu od Kurbana
Ako nastave ovako igrati i osvojit ce prvenstvo.
soNFTW je napisao/la:
nmoguce znaci nemoguce kontas?
pogresnog citiro
Takticki ih razbili, ne zna Maradona sta je to taktika. Sjetite te se prvo poluvrijeme Ger-BiH sta smo im pocinili, ako BiH prodje na neko veliko takmicenje bez problema moze bar do 1/4 sigurno.
NJEMAČKA , nogama u čmar . Onaj tevez isti emerik gudelj AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Opala ajmo kućiiiiiiiiii.
Ma Nijemci ulaze u finale sa ovakom igrom.
Jednostavno Messi kao ni ostatak napadaca Argentine se nije vidio. Prejako su odigrali u odbrani , a napad je radio svoj posao.
Najjača ANGELA MERKEL nezna šta će od sreće starica jadna xD

;)
codex je napisao/la:
Takticki ih razbili, ne zna Maradona sta je to taktika. Sjetite te se prvo poluvrijeme Ger-BiH sta smo im pocinili, ako BiH prodje na neko veliko takmicenje bez problema moze bar do 1/4 sigurno.
Duhovito.
3NTEl je napisao/la:
de_stroyed , kao sto sam napisao na facebooku :D

ahhaha švabe su to :D
Jako cijenim njihov fudbal i zato sam znao i pre SPa da ce da osvoje!

Nemaju pojedinca u ekipi vec igraju svi za jednog jedan za sve.

GO GO GERMANY!
Qockoss_AWP je napisao/la:
<3 Njemackaaa ;)))

Finale Njemacka - Spania
Kako finale majke ti ?

Kad igraju u polufinalu Njemačka - Španija

@ tema

Žao mi Argentine ali šta ćeš tako je kako je .
codex je napisao/la:
Pa ja kad sam vidio kako Gana sinoć igra, zapitao sam se je li to ista ona gana koju smo mi pobijedili?!
Njemacka Dominirala, skoro ka Chelsea u EPL.

Messi pokazao da je najbolji igrac na svijetu ( kako na ovom svjetskom tako i u LP, zanemarimo polu ligu spanije).....jest al na sony playstationu.

Jednostavno Njemacka uzhasala Argentinu koja je na taktickom i igrackom nivou Belgije ( cast izuzecima u ekipi).

voLume je napisao/la:
Pa ja kad sam vidio kako Gana sinoć igra, zapitao sam se je li to ista ona gana koju smo mi pobijedili?!
Ma samo da imamo tupave srece, one supke Portugalce smo trebali nogama, dvije precke i stativa, Ganu razvili 4-2 igro je ovaj sastav sa SP, Njemce prvo poluvrijeme nisu znali za sebe, znaci prvi put kad odemo na SP il EP stizemo do 1/4 samo tako.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.