Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Urugvaj-Gana Utisci

639 pregleda · 50 odgovora · otvorena 02.07.2010. u 23:29

Poz svima!

Evo gledam utakmicu u kaficu nevjerovatno koja utakmica ovaj iz gane u 120 min promasi onda izgubise na penalima a mogli su 100% pobjediti eto nisam gledao bolju utakmicu nikada i najzanimljiviju!

Vasi utisci?
codex je napisao/la:
Ma daj, mi smo ovu Ganu saprali 4-2 a vece dodjose skoro do 1/2, ebo te pa mi bi mogli uzet svjetsko da smo prosli.

Argentina uzima laganini.
Mislis Njemacka .

btw. ARG nece prnuti pored Njemaca !

Pazi sta kazem :]
codex je napisao/la:
Ma daj, mi smo ovu Ganu saprali 4-2 a vece dodjose skoro do 1/2, ebo te pa mi bi mogli uzet svjetsko da smo prosli.

Argentina uzima laganini.
Još samo da ta Argentina ispadne od Švaba, pa da Španci imaju čist put do trofeja. =)
Prestanite se prepucavati i vulgarno izrazavati jer cu temu zakljucati, a vas poceti banovati.

Post dobio aplauz od Murilo

Gane mi zao, ali kad bolje skontam sami su krivi za to i boli me ku'ac. Svaka cast Urugvaju.

A drugo J*BO sajt na kojem kad j*bes nekoj naciji ili covjeku mrtve dobijes aplauz.

Post dobio aplauz od ultranumb

v3Tr0x je napisao/la:
I ja kažem!

Svaka mu dala!

Za 5 godina mali će zagarantovano biti među 10 najboljih fudbalera svijeta!

ŠuGana marš kući!
Koji mali? Izbrisan post. Nagadjam Suarez.

Napisao i prekjucer status da prolaze Urugvaj i Holandija, nisam ni pogrijesio

Sjajna utakmica, nema sta. Nisam odavno gledao ovakvu utakmicu. Kad je Gana napala na sredini 1. poluvremena, kont'o sam da ce im zabit 4 gola :d

Samo sam se ismijao kad je Gyan ulio penal u 120. min mislio sam da ce opet fulit kad je izvodio
Utakmica dramaticna !!!

Tesko je sada govorit ko je zasluzio da ide dalje... Jako tvrda utakmica, mozda je Gana u produzetcima bila bolja medjutim... sta je tu je... Sve je to sport. Ja sam navio od pocetka za Urugvaj, zao mi je Ghane, ali eto...

Odavno nisam bolju tekmu gledo... Po meni je jedino bolje bilo ono finale lige prvaka Milan Liverpool 3 : 3 ( pennali liverpool uzeo )

:D
fruct1s je napisao/la:
Ja da sam na mjestu trenera Real-a , ja bih dao 30mil , da kupim Suareza umjesto Ikera Casillasa

Stvarno mi zao Ghane :/
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAH

@

Zao mi je gane , mamu im Urugvajsku.
riddle je napisao/la:
Prestanite se prepucavati i vulgarno izrazavati jer cu temu zakljucati, a vas poceti banovati.
Nemoj mene samo nisam htjeo da se ovako raspravljaju al kad su djeca djeca onda nemozemo nista tu

imam 3/4 opomene plz nemoj
4rm4n1 je napisao/la:
Koji mali? Izbrisan post. Nagadjam Suarez.

Napisao i prekjucer status da prolaze Urugvaj i Holandija, nisam ni pogrijesio

Sjajna utakmica, nema sta. Nisam odavno gledao ovakvu utakmicu. Kad je Gana napala na sredini 1. poluvremena, kont'o sam da ce im zabit 4 gola :d

Samo sam se ismijao kad je Gyan ulio penal u 120. min mislio sam da ce opet fulit kad je izvodio
Pa igraš FM, znaš i sam koji mali. =)

Svaka čast na prognozi. Eto, samo još da Švabe sutra uzmu, tako da više niko ne bude prijetnja Španiji. =)
*ebo te URUGVAJ !
Invalidi, uzme po metra zaleda oce da zabije gol.
get a life.
P'u !
v3Tr0x je napisao/la:
Pa igraš FM, znaš i sam koji mali. =)

Svaka čast na prognozi. Eto, samo još da Švabe sutra uzmu, tako da više niko ne bude prijetnja Španiji. =)
Nisi odgovorio, jel Suarez?

više niko ne bude prijetnja Španiji. =)

Ako Njemci prodju (ne treba ako, prolaze ! :d) uzimaju Spaniju. Pazi sta sam ti rek'o. Uzimaju Njemci Spaniju! Siguran sam jedno 70% :p Al opet ima 30% sanse da izgube

Holandija - Njemacka finale !
v3Tr0x je napisao/la:
I ja kažem!

Svaka mu dala!

Za 5 godina mali će zagarantovano biti među 10 najboljih fudbalera svijeta!

ŠuGana marš kući!
- Jarane ne mora da znaci ako su pobjedili Srbiju da moras lose govoris o Gani , nisu imali srece i gotovo . Srbija ko Srbija , pola igraca prvi put igra na SP , pa ih malo trema ovo ono !

TEMA : Utakmica ko utakmica , sa dosta iznanadjenja , sasni , suteva . Samo da je bilo imalo vise srece za Ganu pobjedila bi . Al' jbg lopta je " okrugla " . Nikad se nezna sta ce biti .

Meni je najbolja utakmica Liverpool vs Milan 3:3 cini mi se 2004 ili 2005 . Nikad je necu zaboraviti !
Steta za Ganu nakon promasenog penala stize kazna
Meni jedino zao sto nas Rajevac nije prosao ... :/
A Gana ko gana, nije zasluzila da uopste igra ovdje, jer grupu su prosli tako sto su zabili 2 penala i to im je prolaz, protiv Amerike isto nesto na guzove ... Urugvaj puno bolji od Gane uopste i zasluzio je prolaz .. Onaj Gyan je malo vise usro, al sta ce covjek, velika odgovornost je bila ... jbg

Ugl. uzima Spanija :D
prejaka utakmica, za urugvaj navijam od pocetka prvenstva.
Luis Suarez heroj nacije :D
Ja %^$#@ Djokovicu sve sto ima.
Pa tekma drama bila, ocm ko da ja igra, skacem po kuci, kad su izgubili 10 minuta sam samo sjeo i sutio 15 minuta, i onda 1000000000 bogova sam ja opsovao, kako mi je krivo, igraju bolje, imaju prilike, dadne forlan glup go drama, surez mater mu je**m rukom dira ko pi**a i onda fuli gyan, on se smije, na kraju heroj :S omg zar je moguce jebote..

al staces to je sportska sreca :/, ne znam sto se nerviram, al bolje navijat za nekog na sp-u kad bosna nece nikad nigdje :S
Jbg ne moze Gana ko Turska na E.P..Uvjek se izvuku nekako u zadnjim minutama a Gana nije mogla tako, jbg. Mogli su pobjedit, zao mi je sto nisu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.