http://www.gamers.ba/forum/10/113444/-torq7u-tuzla-/
E tako je ti bilo sinoć do pola 11 dok sam bio na netu ...
Pored kluba sam čekao nekih pola sata, i ogladio sam
Odem u obližnju prodavnicu, kupim smoki od 150Grama i Koktu, sjednem pored "Univerziteta u Tuzli" i budem tu do nekih dvanaest sati (ponoć). Malo sam hodao gradom, gledao šta sve ima u Tuzli, nisam se puno udaljavao od Internet kluba.
Tako sam odlučio da malo prošetam i vratim se na Autobusnu stanicu Tuzla, vidim tamo nigdje žive duše, 90% prodavnica zatvoreno, i tako sam lutao gradom satima...
I nakon velikog hodanja, umorim se, noge me odjebale, dobio 16 žuljeva na prstima
I odem u obližnji park, nakupim kartona, prostrem po klupi, i lagano legnem, nije prošlo 3 minute, murja obilazi park, vidi mene, i ništa, reko dobro je, stavim smoki pod glavu kao "jastuk" i krenem spavat, taman sto sam oci zatvorio, vrana na drvetu vrišti -.-" j**o sam joj umrlu familiju, ajd' ode ona odleti u pi**u materinu, nastavim ja ležati, nake škevlije urlaju po ulicama, ja se prepo, reko j**o mater, razgulice me k'o siroče napolitanku
, sreća pa brzo odoše
.
Tako ja nastavim ležati, taman ono me "prenos puko" zaspem, joj osjetim ja nešto puše u pi**u materinu, ja otvorim oci, kad vjetar, hladan, ja u dukserici i majci kratkih rukava, puse onaj vjetar, ja se sledio ko kakva pi****a, smotam onog kartona oko sebe malo, nebil se "ugrijo", al u ku**u, sledio se dramaticno, al aje prodje i taj vjetar, stisa se grad, potonu u mrak, mir, tisinu, san... Tako i ja zaspem, slomio se na klupi u pi**u je je**m, ledja me jos bole
Joj meni dobro, sanjam ja u 16, malo se ko "zgrijo", kad pored mene džamija, u 4 i nešto poče hodža da uči, krenu Boga krehnut, al reko neću, ipak poštujem sve vjere ko i svoju.
Ustanem ja, pogledam oko sebe, nigdje zive duse, zapalim cigaru, "dodjem sebi", ustanem, rastegnem se, ledja bole drama, plećke pogotovo
I lagano krenem prema autobusnoj stanici Tuzla
Dodjem ja tamo, kad gle sreće RADI!!!1!!!1!!!!!!, joj meni gotiva, uletim tamo, kupim kartu (21KM) uletim u bus, prva dva slobodna mjesta za sebe uzo, namjestim se, i krenem spavat, taman ja zaspo, kad onaj debil sto gleda karte -.-' htjedo mu je**t umrle, al reko izbacit ce me vani, pa ku**c onda ...
dam ja njemu kartu, pregleda je on, ode...
Ja nastavim spavat, zaspem, dodjem u Sarajevo u 8 ujutro, pozurim na Tramvaj, uletim u prvi koji mi je doso, izadjem u Mahali svojoj, odma kuci krenem, zvonio 10 minuta, dok se stara nakanila da ustane
Napokon odkljucava vrata, ma ni A ni B, ja se svucem i u krevet se fiknem, i spavam do 3 popodne 
PS. Hvala svima koji su htjeli da me prime kod sebe, ili na bilo koji nacin ako su htjeli da mi pomognu.
E tako je ti bilo sinoć do pola 11 dok sam bio na netu ...
Pored kluba sam čekao nekih pola sata, i ogladio sam
Odem u obližnju prodavnicu, kupim smoki od 150Grama i Koktu, sjednem pored "Univerziteta u Tuzli" i budem tu do nekih dvanaest sati (ponoć). Malo sam hodao gradom, gledao šta sve ima u Tuzli, nisam se puno udaljavao od Internet kluba.Tako sam odlučio da malo prošetam i vratim se na Autobusnu stanicu Tuzla, vidim tamo nigdje žive duše, 90% prodavnica zatvoreno, i tako sam lutao gradom satima...

I nakon velikog hodanja, umorim se, noge me odjebale, dobio 16 žuljeva na prstima

I odem u obližnji park, nakupim kartona, prostrem po klupi, i lagano legnem, nije prošlo 3 minute, murja obilazi park, vidi mene, i ništa, reko dobro je, stavim smoki pod glavu kao "jastuk" i krenem spavat, taman sto sam oci zatvorio, vrana na drvetu vrišti -.-" j**o sam joj umrlu familiju, ajd' ode ona odleti u pi**u materinu, nastavim ja ležati, nake škevlije urlaju po ulicama, ja se prepo, reko j**o mater, razgulice me k'o siroče napolitanku
, sreća pa brzo odoše
.Tako ja nastavim ležati, taman ono me "prenos puko" zaspem, joj osjetim ja nešto puše u pi**u materinu, ja otvorim oci, kad vjetar, hladan, ja u dukserici i majci kratkih rukava, puse onaj vjetar, ja se sledio ko kakva pi****a, smotam onog kartona oko sebe malo, nebil se "ugrijo", al u ku**u, sledio se dramaticno, al aje prodje i taj vjetar, stisa se grad, potonu u mrak, mir, tisinu, san... Tako i ja zaspem, slomio se na klupi u pi**u je je**m, ledja me jos bole

Joj meni dobro, sanjam ja u 16, malo se ko "zgrijo", kad pored mene džamija, u 4 i nešto poče hodža da uči, krenu Boga krehnut, al reko neću, ipak poštujem sve vjere ko i svoju.
Ustanem ja, pogledam oko sebe, nigdje zive duse, zapalim cigaru, "dodjem sebi", ustanem, rastegnem se, ledja bole drama, plećke pogotovo
I lagano krenem prema autobusnoj stanici Tuzla

Dodjem ja tamo, kad gle sreće RADI!!!1!!!1!!!!!!, joj meni gotiva, uletim tamo, kupim kartu (21KM) uletim u bus, prva dva slobodna mjesta za sebe uzo, namjestim se, i krenem spavat, taman ja zaspo, kad onaj debil sto gleda karte -.-' htjedo mu je**t umrle, al reko izbacit ce me vani, pa ku**c onda ...
dam ja njemu kartu, pregleda je on, ode...Ja nastavim spavat, zaspem, dodjem u Sarajevo u 8 ujutro, pozurim na Tramvaj, uletim u prvi koji mi je doso, izadjem u Mahali svojoj, odma kuci krenem, zvonio 10 minuta, dok se stara nakanila da ustane
Napokon odkljucava vrata, ma ni A ni B, ja se svucem i u krevet se fiknem, i spavam do 3 popodne 
PS. Hvala svima koji su htjeli da me prime kod sebe, ili na bilo koji nacin ako su htjeli da mi pomognu.