Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[Tuzla] - Surviving by torQ7u! :D

596 pregleda · 39 odgovora · otvorena 02.07.2010. u 22:49

http://www.gamers.ba/forum/10/113444/-torq7u-tuzla-/

E tako je ti bilo sinoć do pola 11 dok sam bio na netu ...

Pored kluba sam čekao nekih pola sata, i ogladio sam Odem u obližnju prodavnicu, kupim smoki od 150Grama i Koktu, sjednem pored "Univerziteta u Tuzli" i budem tu do nekih dvanaest sati (ponoć). Malo sam hodao gradom, gledao šta sve ima u Tuzli, nisam se puno udaljavao od Internet kluba.

Tako sam odlučio da malo prošetam i vratim se na Autobusnu stanicu Tuzla, vidim tamo nigdje žive duše, 90% prodavnica zatvoreno, i tako sam lutao gradom satima...

I nakon velikog hodanja, umorim se, noge me odjebale, dobio 16 žuljeva na prstima

I odem u obližnji park, nakupim kartona, prostrem po klupi, i lagano legnem, nije prošlo 3 minute, murja obilazi park, vidi mene, i ništa, reko dobro je, stavim smoki pod glavu kao "jastuk" i krenem spavat, taman sto sam oci zatvorio, vrana na drvetu vrišti -.-" j**o sam joj umrlu familiju, ajd' ode ona odleti u pi**u materinu, nastavim ja ležati, nake škevlije urlaju po ulicama, ja se prepo, reko j**o mater, razgulice me k'o siroče napolitanku , sreća pa brzo odoše .

Tako ja nastavim ležati, taman ono me "prenos puko" zaspem, joj osjetim ja nešto puše u pi**u materinu, ja otvorim oci, kad vjetar, hladan, ja u dukserici i majci kratkih rukava, puse onaj vjetar, ja se sledio ko kakva pi****a, smotam onog kartona oko sebe malo, nebil se "ugrijo", al u ku**u, sledio se dramaticno, al aje prodje i taj vjetar, stisa se grad, potonu u mrak, mir, tisinu, san... Tako i ja zaspem, slomio se na klupi u pi**u je je**m, ledja me jos bole

Joj meni dobro, sanjam ja u 16, malo se ko "zgrijo", kad pored mene džamija, u 4 i nešto poče hodža da uči, krenu Boga krehnut, al reko neću, ipak poštujem sve vjere ko i svoju.

Ustanem ja, pogledam oko sebe, nigdje zive duse, zapalim cigaru, "dodjem sebi", ustanem, rastegnem se, ledja bole drama, plećke pogotovo

I lagano krenem prema autobusnoj stanici Tuzla
Dodjem ja tamo, kad gle sreće RADI!!!1!!!1!!!!!!, joj meni gotiva, uletim tamo, kupim kartu (21KM) uletim u bus, prva dva slobodna mjesta za sebe uzo, namjestim se, i krenem spavat, taman ja zaspo, kad onaj debil sto gleda karte -.-' htjedo mu je**t umrle, al reko izbacit ce me vani, pa ku**c onda ... dam ja njemu kartu, pregleda je on, ode...

Ja nastavim spavat, zaspem, dodjem u Sarajevo u 8 ujutro, pozurim na Tramvaj, uletim u prvi koji mi je doso, izadjem u Mahali svojoj, odma kuci krenem, zvonio 10 minuta, dok se stara nakanila da ustane Napokon odkljucava vrata, ma ni A ni B, ja se svucem i u krevet se fiknem, i spavam do 3 popodne

PS. Hvala svima koji su htjeli da me prime kod sebe, ili na bilo koji nacin ako su htjeli da mi pomognu.
Nisam vidio prošlu temu ( ako je i bilo teme ) , kako si završio ti u tuzli , tako bez ikog , bez smještaja ?
Izvini molim te al' sto to nas zanima ? nisu momci dosli njihov problem , kao prvo kada si vec isao u Tuzlu trebao si naci prenociste , a ne dodjes pa ko se ponudi :S
Prica strasna !

Mada trebao si prije misliti za smjestaj ako si vec isao u Tuzlu .
HAHHAHHAHHAHA ZNACI OPLAKO SAM NA OVO S VRANOM GORE HAHAHHAHA ti si kralj !
Markich otishao na "suho" u zluTU <3
Da si mene bogdom zvao, reko sam tamo na temi da mi broj sendas.
Al' haj
Steta sto nije niko doso
Ti ocami imas muda cim si otisao u drugi grad bez da imas gdje prespavati
Ja ne znam da bih mogao vani spavati... Ja bih plakao cijelu noc
E Tuzle i qrca. Nijedna osoba da se udostoji i da primi momka da prespava. Stvarno svaka vam čast.

A i ti hajvane jedan Gdje ćeš tako ići a da prije nisi razmislio gdje ćeš prenoćiti.
Jao priče ocami,dobro si ti normalan ikako čim si prespav'o u parku.

@ massiv.

DA MI JE SAMO TEBE VIDJET' U PARKU DA PRESPAVAŠ
Kako te nije bilo strah jbt !

btw. Prespavo bi kod mene da mi nisu rođaci iz slovenije došli ! puna kuća
"Ultimate Survival in Tuzla by torQ7u" tako si trebo stavit temu =D
codex je napisao/la:
"Ultimate Survival in Tuzla by torQ7u" tako si trebo stavit temu =D
Pa ništa nek' edituje
Ma Tuzla je easymode. Survive BL.
v3Tr0x je napisao/la:
Ma Tuzla je easymode. Survive BL. ;D
Da je kod nas spavo na klupi ubili bi ga oni djaneri xD
ebo ti grad gdje nema net club koji radi do jutarnjih sati xD
benqzor je napisao/la:
Da si mene bogdom zvao, reko sam tamo na temi da mi broj sendas.
Al' haj :(
tebi ne bi smio mrtvu macku dat da mi pricuvas koliko si odgovoran. ( Dojam od Tuzla-Kahve ).
Da sam vidio temu tvoju gdje si se najavio bio bi dobrodosao, inace imam mjesta u kuci za jos jedno 30tak takvih sarajlijica :)

Ubjedljivo najjača stvar što su se na temi javili momci poznatiji kao "posthunteri" koji su "nudli" prenoćište momku.

Ali brate dragi sigurno si se usro XD hahaa

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.