Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Prostitucija u- Sarajevu

518 pregleda · 22 odgovora · otvorena 02.07.2010. u 03:15

Prostitucija u Sarajevu je više nego raširena. Ukoliko želite sex za novac možete ga imati bez problema. Na vama je izbor koju kvalitetu prostitutke želite i na kraju krajeva koju vrstu i kvalitet usluge želite.

Ukoliko želite sex sa nogu ili brzo oralno zadovoljavanje najjeftinije možete proci ukoliko posjetite naselje Stup, kod Poslovno-trgovaekog centra WISA. Tu zaista cvjeta jeftin sex namijenjen kamiondžijama i osobama bez imalo ukusa. Prostitutke su veeinom Romkinje, koje su primorane na prostituisanje zbog slabog materijalnog stanja i tu su uglavnom samostalno bez makro-a.

Takvog najnižeg oblika prostituisanja ima na još nekim sarajevskim pozicijama, tj. ulicama grada Sarajeva.

No, tu nije kraj. To je samo poeetak, tj. poeetak najnižeg stepenika u ljestvici koji se zove prostitucija. Sistem je više nego uhodan. Ukoliko ste raspoloženi za ovu vrstu usluge, u kasnim veeernjim satima, dovoljno je da sjednete u taxi i kažete kako nemate odredište nego želite dobar provod. Veoma brzo ae po vas doai drugi taxi, koji ae prozvati "Tatu".

Vi trebate obezbjediti lokaciju, tj. stan za sex sa "Tatinim" prostitutkama u kojem ae vam "taxista" praviti društvo dok ne do?e "Tata" sa svojim "djevojeicama" od 16 do 25 godina.

Sat sexa sa Tatinim djevojkama je 100 KM, a svu noa možete dobiti za 250 KM. Ipak za tu cijenu sa Tatinim djevojkama nema grupnjaka.
Da, zaboravih napomenuti da su "Tatine" djevojke obiene djevojke iz Sarajeva koje veoma eesto susrecete u prolazu, shopingu ili na kafici!

Tu su i razni objekti u Sarajevu i oko Sarajeva koji su zvani kao "nocni klubovi". Naravno, to i jesu noani klubovi u kojima djevojke, koje su obieno iz susjednih nam država (Hrvatska, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Rumunija,...) plešu izazovno obueene. Ulaz se obieno ne naplaauje, no piva iznosi minimalno 5 KM. Osim toga djevojke su uvijek u društvu, a na vaš zahtijev konobar ae vam dovesti djevojku sa kojom želite da se upoznate. Djevojke uvijek piju neki bezalkoholni sokic koji kosta minimum 10 KM.

Dok sjedi sa vama možete je pitati da li želi sa vama u sobu. Pa naravno da želi. To zadovoljstvo ae vas koštati 100 KM. Možete uživati za svoj novac do orgazma, a maximalno 1h.

I još jedan dio koji necemo zaboraviti u ovoj infoBAR recenziji o najstarijoj vrsti usluge su profinjene, odnosno prostitutke za visoko društvo. One su zgodne, savršene, pametne, prieaju nekoliko jezika, njihovo vladanje materijom sex je na nivou svake savršene ljubavnice. Uvijek su elegantne i poželjne. Dolaze u hotel ili vašu vilu po telefonskom pozivu, a njihov krupije vjerovatno zara?uje mnogo više nego bilo koji direktor ili privatnik u državi Bosni i Hercegovini.

Sta mislite o ovome ja vam neb preporucio da dobijete kakvu bolest fuj :S
Dat 100km za je****e ku**e koja ima sifilis, adis i jos 5 neotkrivenih bolesti ! DNO DNA !
Draze mi je bacit u miljacku te pare nego dat za to :@
haha, ma jelde valley, nermine, kako god oćeš. ne bi? :D

a bi j**o neku drugu iz mahale, koja ima više bolesti nego prosječna prostitutka :) ?

kao što je napisano, prostitucija više nije ono što je bila, svaka koristi zaštitu, ako je "tatina" , tj. ako ima svodnika, a te romkinje... pa ko bi j**o ciganku, osim nekog kiddo-a. logika je da bi kamiondžija j**o "tatinu".
100KM sat ? ROFL, pa niste Las Vegas.
Jason je napisao/la:
haha, ma jelde valley, nermine, kako god oćeš. ne bi? :D

a bi j**o neku drugu iz mahale, koja ima više bolesti nego prosječna prostitutka :) ?

kao što je napisano, prostitucija više nije ono što je bila, svaka koristi zaštitu, ako je "tatina" , tj. ako ima svodnika, a te romkinje... pa ko bi j**o ciganku, osim nekog kiddo-a. logika je da bi kamiondžija j**o "tatinu".
Haha.. Jason-e ti ne znas da je ciganska pi**a 3x toplija od obicne :) to ti je naucno dokazano xD

Sto se tice teme:
Da se ja pitam nesto u ovoj drzavi, ja bih ove ku**e udarao i sakama i nogama..Za maloljetnice da ne pricam :)
Extra kako bi joj polizo ckapi da ima 100 bolesti !
ultranumb je napisao/la:
100KM sat ? ROFL, pa niste Las Vegas.
vala, jesmo za pojedine gradove. :D
Oćete kurawu za po' kutije cigara ko što kaže moj jaran ? Dođite u Žepče.
Jason je napisao/la:
vala, jesmo za pojedine gradove.
Vala za ove naše Banjalučanke se priča da su najljepše cure bivše Juge, pa nije tol'ka cijena.
Cuj 100 maraka jesi ti lud ba, imas milion studentica u Sarajevu sto rade sta izmislis za dopunu kredita od 5km

Post dobio aplauz od ultranumb

v3Tr0x je napisao/la:
Vala za ove naše Banjalučanke se priča da su najljepše cure bivše Juge, pa nije tol'ka cijena. ;D
ne bi bio tako siguran da sam na tvom mjestu :D , u sarajvu možeš nać od ciganke pa do meksikanke... o tom ti ja pričam, pogotovo kol'ko cura iz drugih zemalja... a sarajke ko sarajke, prave, sarajke. su sad jako stare, ove 15-16 su isto što je i prosječan mješanac. :D

al i dalje lijepu curu možeš nać bilo gdje...
v3Tr0x je napisao/la:
Vala za ove naše Banjalučanke se priča da su najljepše cure bivše Juge, pa nije tol'ka cijena.
j**i ga nase ako nista cijene sebe vise
Sta se zalite bre ... nema ni kod stare babe za dzabe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jason je napisao/la:
ne bi bio tako siguran da sam na tvom mjestu , u sarajvu možeš nać od ciganke pa do meksikanke... o tom ti ja pričam, pogotovo kol'ko cura iz drugih zemalja... a sarajke ko sarajke, prave, sarajke. su sad jako stare, ove 15-16 su isto što je i prosječan mješanac.

al i dalje lijepu curu možeš nać bilo gdje...
Ima kod nas jedna narodna, ide ovako nekako : "Ja mislio klinka, ono pi**a šesti razred."

Isto k'o što tenk kaže, moraš biti mentalno ograničen da na "prostitutku" daš 100KM. Za te pare mo'š naći neku koja će ti 7 dana govoriti da te voli.
v3Tr0x je napisao/la:
Ima kod nas jedna narodna, ide ovako nekako : "Ja mislio klinka, ono pi**a šesti razred."

Isto k'o što tenk kaže, moraš biti mentalno ograničen da na "prostitutku" daš 100KM. Za te pare mo'š naći neku koja će ti 7 dana govoriti da te voli.
Ha ja normalno, moras biti mentalno ogranicen ili milioner...

Ja da sam milioner pocastio bih evo prva 3 posta recimo sa 3 ove od 100 maraka :D
tenk je napisao/la:
Ha ja normalno, moras biti mentalno ogranicen ili milioner...

Ja da sam milioner pocastio bih evo prva 3 posta recimo sa 3 ove od 100 maraka 
Prva 2, nemoj mene, ne smijem. 
Pa najveci idiot je onaj koji da pare kuravi da je kara . . :S
Ima i u BL al po hotelima :)

dobra pi**a da padnes na dupe al 2puta + soba + cuga + klopa = 150 mozda vise 9-)

Za daljne info obratite mi se na PM :) 9-)
za vetroxa dajem popust
ma sranje zivo...evo ti kod mene u komsiluku ba djabe oca mi samo je nazoves kazes tad i tad budi tu,ma ne kasni ni sekundu :D
Evo sta ti se desi kada provedes noc sa jednom od tih nocnih lepotica.

Sinoc sam dosao kuci,popeo sam se na vrata,zakljucao stepenice,istusirao pidzamu,legao na lampu i ugasio krevet! Eto sta mi se desava kad j*b** de netrebam.
Tenk vam je sve objasnio, tak' da sibaj ovo u kantu majstore 

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.