Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Pravljenje wireless konekcije

92 pregleda · 3 odgovora · otvorena 01.07.2010. u 11:18

Raja,imam (valjda) wireles na laptopu... Ne razumijem se ja u to al uglavnom,zanima me dal MOGU NAPRAVITI SVOJU WIRELES KONEKCIJU jer kad odem tamo u NETWORK CONNECTIONS imam tamo SET UP WIRELESS NETWORK FOR A HOME OR SMALL OFICE.
ja sam pokusavao da napravim tu konekciju al onda npr.preko pspa pokusam da nadjem tu konekciju I NEMA JE
pomoc !
mozes imat samo jednu wireless konekciju, e sad ako si preko laptopa putem wirelessa spojen na internet mrezu onda probaj na tu istu mrezu se spojit sa psp-om i to bi trebalo stvorit izravnu konekciju laptopa i psp-a :r
O bože, trebaš imat wireless router za početak. Šta si ti mislio da moš na laptopu napravit da odašilje signal?
Ja imam wireless na desktop i laptop pcu. Nije to neka frka, najveći problem ti je "signal" i pw "rutera", config nabaviš, ip automatic.

Poželjno bi bilo da kupiš wireless antenu i ruter, il jednostavno je napraviš ( nescafe kutija , konzerva , bakrene pločice)
Evo ti neke sličice ( za skice i ostalo javi se na PM )

( maximalna brzina kod mene )

http://img819.imageshack.us/i/g8otadoublequad.gif/

( pravljena antena, najbolje da je postaviš na satelitsku antenu )

Na laptopu je lakše , ako je winVISTA, uključiš wireless na laptopu ( ako ga imaš ) i tražiš signal, izađi na balkon, na kuću, u dvorište. Gdje bude najbolji signal ( 27+ je dovoljno za stabilnu konekciju ) postavi napravljenu antenu i ruter, lan kabal provuci, ako se ne podesi automatski , ti podesi ,ip, dns ,SubnetMask, GW...
za više javi mi se na PM , il msn... smor mi pisati

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.