Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ADSL MAX

189 pregleda · 13 odgovora · otvorena 18.06.2010. u 22:33

Pozdrav,

Nakon 1. Juna cijena ovog paketa je pala na pristupacnih 55km uz brzinu 1024/192, tako da me izuzetno privlaci.

Trenutno imam ADSL 8G paket, putem kabla ga koristim na mom kompu a napravio sam wireless pa isti net koristim na laptopu i ps3. Posto mi je 8gb malo, a onaj paket od 20gb kad bih uzeo opet bi prelazio jedina opcija mi je ovaj MAX.

Posto tamo pise da se moze koristit samo na jednom kompu, zanima me hocul moc napravit wireless, ako ne koliko kosta onda ta dodatna opcija koristenja istovremeno na vise mjesta( dakle laptop i ps3 uz desktop).

Takodjer me zanima da li ce mi ping na csu biti ok sa ovom konekcijom?

Jos nesto....gledao sam tamo kada se logujem na svoj acc, ima samo da promjenim na drugi G paket. Kako da se sa ovog paketa prebacim na MAX, te koliko to vremenski traje?

:S dje vi zivite :S ja imam net 3 puta brzi od tog, neogranicen promet i placam 63 km

Post dobio šamar od mirofa

ej vidi jErane i u mene je 8G i zanima me kako si wireless nastimo mora li mi ČOJEK dilaziti praviti il sam to namjestit
kupis wireless adsl router i sam sebi nastimas ne trebaju ti oni..
DeLiRiOuS je napisao/la:
kupis wireless adsl router i sam sebi nastimas ne trebaju ti oni..
kolko para xD
Mladjox je napisao/la:
:S dje vi zivite :S ja imam net 3 puta brzi od tog, neogranicen promet i placam 63 km
63 KM ? LOL !

Pogledaj meni :

Logosoft xDSL Beta 4096/384 kbps FLAT - 30 KM , ping 10, 20, 30 maximalno .

miire je napisao/la:
63 KM ? LOL !

Pogledaj meni :

fer jus  ?

Imam ga , nisam primijetio nista da mi je brzi 

Ping odlican , ne prelazi preko 60 najcesce 40-50-30 tako nesto
miire je napisao/la:
63 KM ? LOL !

Pogledaj meni :

da se oni hoce "prosirit" po citavoj bosni, propao bi i BHTelecom i hs i sve ostalo 

Al niko meni nije odgovorio.....hocul moci sebi postaviti ponovo wireless?

A ovome sto je pitao kako wireless....odes na browser ukucas gore admin, onda ukucas pass(ako nisi do sad ulazio obicno budu 0000) eh tu ti pise wireless ides na to i onda na setup.

ZuZa3 je napisao/la:
Al niko meni nije odgovorio.....hocul moci sebi postaviti ponovo wireless?

A ovome sto je pitao kako wireless....odes na browser ukucas gore admin, onda ukucas pass(ako nisi do sad ulazio obicno budu 0000) eh tu ti pise wireless ides na to i onda na setup.

mozel bez routera
Naravno da ne moze bez routera, i to mora ti bit router koji podrava wireless.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.