Eh ovako. Odlučio sam da idem na hadž. Bio sam veliki nevjernik, psovao sam od Boga, preko Allahovih kostiju, pa se do džepnog kurančića. Sad želim da pitam ima li neko ko me može uputiti u sve to. Obratio sam se Islamskoj zajedinici, ali rekli su da sam puno griješio i da ne mogu otići. Ali sam se i dalje raspitivao, i saznao da postoji ilegalan način da se ode na Hadž. Istina je da mi nikad nije bilo jasno što svi kruže oko onog ku**a, ali eto. Sve u svoje vrijeme. I čuo sam da kruženje može biti veoma opasno, jer ako padnete, svi vas gazaju. Da li je to fkt istina ?
Pitanje
Zaključana Poništeno pitanje
15 bodova
Hadž.
220 pregleda · 25 odgovora · otvorena 01.07.2010. u 05:09
blejz je napisao/la:
Otpusten si levatu !
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
Joj lele mi nemogu da vjerujem sta mi se desava HAHHAHAHAHAHHAAHAHHA
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHA
Joj lele mi nemogu da vjerujem sta mi se desava HAHHAHAHAHAHHAAHAHHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
KAKVA KONFUZIJAAA !
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
njanjaOwnagE je napisao/la:
Napusti sajt velikog BU-a !
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAH
KAKVA KONFUZIJAAA !
KAKVA KONFUZIJAAA !
MALA AJDE DA LETIMO NA HADZ DALEKO DALEKOOOO ZAPALI I OPUSTI SE HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
blejz je napisao/la:
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
MALA AJDE DA LETIMO NA HADZ DALEKO DALEKOOOO ZAPALI I OPUSTI SE HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
njanjaOwnagE je napisao/la:
Evo zove me allah sad, ljut je pravo. Kaže da smo zaista pretjerali, i da nismo fer prema njemu.
Tako mu reci slobodno !
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
blejz je napisao/la:
Reci ti njemu da umre na majcin rodjendan !
Tako mu reci slobodno !
Tako mu reci slobodno !
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAH
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.