Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

IP addresa

89 pregleda · 7 odgovora · otvorena 30.06.2010. u 11:15

Pozz. Evo skont'o sam da imam problem bar po meni specifican. Nakon svakog restarta kompjutera IP addresa mi se promijeni. Ne reazumijem se bas u te stvari, ali kada bi mi neko pomogao bio bih mu zahvalan ;) . Sinoc sam nesto radio sa IP addresom, nesto sam dodavao, ali ne bitno i jutros pogledam tu addresu i pogledam ovu sa whatismyip.com i vidim da nisu iste. Pozz, hvala unaprijed !

Izvinjavam se, ako sam fulio podforum !
Zavisi koja ti je konekcija i jesu li ti dali static ip? Kod mene se takodze IP mjenja nakon svakog konektovanja
Zavisi koja ti je konekcija i jesu li ti dali static ip? Kod mene se IP ne mjenja
Jel wireless (ono antenom spojen na avazov twist tower) ili ti je modem u kući :)
To ti je zavisno od neta.Ako ti je npr ADSL onda imas staticnu ip stalno ...192.168 tako nesto !A ako je HS ili neki drugi onda ide 77.239,77.238 i tako te verzije!:D
ja mislim da imas dynamic IP, koja ti je konekcija jer recimo ja imam HS i nakon svakog reconncta se mjenja :D ovo je dobro ako te ban il nesto :D
MushRoom je napisao/la:
Jel wireless (ono antenom spojen na avazov twist tower) ili ti je modem u kući :)
U kuci je modem. HS konekcija :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.