Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Stupid Firefox

95 pregleda · 8 odgovora · otvorena 28.06.2010. u 17:51

Pozz imam problem.
Naime skidao sam jedan fajl koji je tezak 100MB ( inace ne bi postavljao ovo)
i sada u Downloads folderu taj fajl je bio skinut totalno 100% a firefox je pokazao da mu fali jos 22 SEC i tako je stajalo jedno 10 min :/ i ja sam kliknuo X i sada mi se fajl uklonio iz Downloads.
Ima li ista da vratim taj fajl ??
C:\Documents and Settings\tvoj_profil\Local Settings\Temp

Ako nema tu, onda ne'a nigdje. :D
Nemoze moras ponovo skidati jbg :|

Evo bas ja danas skidam nesto sa google chrome patch za cod 4 mw i skinulo 40 mb i odjednom pise 5430 gb da je skinulo pa 5435 po 5 gb u sekundi :) kako bi bilo gotivno da to moze :D
probaj ono sistem restore????
mozda moze,ja sam cs slucajno bio obriso i iso sistem restore i vratio mi ga i sad nemam nikakvih problema
ja neznam drugacije
probaj tako nemas sta izgubiti
gl
Jason je napisao/la:
C:\Documents and Settings\tvoj_profil\Local Settings\Temp

Ako nema tu, onda ne'a nigdje. :D
to je bilo 2 sto sam pogledao ja ubit cu sada ove koji su napravili mozilu xD

jaoo ostat ce mi jso 100MB onda xD
mozes, ides alati>preuzimanja i tu ga imas , ako nije zavrsen moc ces nastavit
dem0 je napisao/la:
probaj ono sistem restore????
mozda moze,ja sam cs slucajno bio obriso i iso sistem restore i vratio mi ga i sad nemam nikakvih problema
ja neznam drugacije
probaj tako nemas sta izgubiti
gl
System restore se napravi samo kada se promijeni registry... zato si mogao vratiti cs, ovdje se registry nije mijenjao, samo je skidao ili sa praznog ili prepunog servera... ako je na gamershell.com onda treba da traži one gdje je do pola popunjen...
ma nista od toga ba,je***i firefox to zna tako zasrat brutalno,al od kad koristim IDM krekovan sve je super :D,cak mi nestalo struje jednom u po downloada filma,i cova ga nastavi kad se opet kasnije upali komp,bas extra :D
Jbo to buraz....
Ja sam ti skido neku Shit igricu samo 700Mb...i hajd...ja ti pokrenem ikonu...JBO MAJKU podze mi opet skidat....I ja mu J*m majku i nista ne bude

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.