Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 30 bodova

Fishtext

284 pregleda · 22 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 23:59

Imam problem sa fishtextom instaliram normala al kad upalim program: pise enter your mobile number: i ja ukucam normala +387..... al nece kaze FishText is not available in your country :)
Al dosta raje koristi normala taj program iz Bosne :)
Ko pomogne ev mu ova mala nagrada :)

Fishtext program za slanje poruka po 1 fening :)
Koji ti je telefon ? tj : mobitel
Mobitel ti ne podržava program.
Već nekoliko ih se žalilo, mislim da ćeš bezuspješno pokušavati.
timmysa je napisao/la:
a sta je taj fishtext ?
Pa što se javljaš na temu bespotrebno,kad neznaš ni šta je to

Post dobio šamar od KillaOR

iNFY je napisao/la:
Koji ti je telefon ? tj : mobitel
telefon je sony ericsson w910i nemoguce da ne podrzaje! :)
meni je zastopao u zadnje vrijeme nesto ne radi .. sony ericsson w800i mi je .. prije je radio.. nzm nisam siguran sta se desava .. probaj da reinstaliras i da potrazis verziju za svoj telefon :) ( postoji vise vjeruj mi )
d0sTiNh0 je napisao/la:
telefon je sony ericsson w910i nemoguce da ne podrzaje!
Nije da ne podrzaje nego imas neki problem (smetnju) na mobitelu :S .. Otidi do majstora ili nekog ko zna da radi oko Fistexta nek ti napravi ... ili ako je smetnja da je ukloni ..
nadam se da sam ti pomogo
http://sonyericssonfansclub.blogspot.com/2008/09/fish-text-sms.html
evo naso sam link da vidis sve tu ima D:
d0sTiNh0 je napisao/la:
Nema veze, npr. ja imam N73, ne mogu gledati TV, iako neki puno slabiji telefoni mogu.
Pokušaj da uneseš broj 003876.....
d0sTiNh0 je napisao/la:
Pise na linku fino da podrzava :

Tu imas i tutorial na dnu stranice tako da tu mozes potraziti pomoc i mozda naci svoje rjesenje problema
meni na nokia modelu moze a na LG-u nemoze, znaci postoji mogucnost i da je do modela mobitela, mozda nemoze na svaki a osim toga preko fishtexta je ogranicen broj slanja poruka tako da ti to i nije trajno...
iNFY je napisao/la:
Nije da ne podrzaje nego imas neki problem (smetnju) na mobitelu :S .. Otidi do majstora ili nekog ko zna da radi oko Fistexta nek ti napravi ... ili ako je smetnja da je ukloni ..
nadam se da sam ti pomogo :D
evo naso sam link da vidis sve tu ima D:
A da shvatis da je nov telefon?
d0sTiNh0 je napisao/la:
A da shvatis da je nov telefon?
Vidis sta ti je napisao ovaj gore
VoLume
a imas i link
chuckie je napisao/la:
Pa što se javljaš na temu bespotrebno,kad neznaš ni šta je to:-X
samo zaspamaj ; ) ) )

timmysa je napisao/la:
a sta je taj fishtext ?
Ko pita , otpala mu kita

Shvati te normala je sve ja instaliram program i sve al kad dodjem da upisem moj broj nece da prihvati +38762........ kaze da drzava ne podrzava fishtext :) a podrzava nasao sam i na netu da podrzava na njihovoj stranici :(
d0sTiNh0 je napisao/la:
Shvati te normala je sve ja instaliram program i sve al kad dodjem da upisem moj broj nece da prihvati +38762........ kaze da drzava ne podrzava fishtext a podrzava nasao sam i na netu da podrzava na njihovoj stranici
Onda ti je do kartice tj : broja .. :S
SE C902 a neche ni kod mene isto ne podrzhava za BiH -.-
Imao sam isti problem sa tom aplikacijim za mobitel .... meni jaran prebacio ja instalrao i tako kao i kod tebe tražilo mi broj telefona ... ja probavo sve živo , a'l je fazon da aplikacija prepozna broj . npr. ako ti je broj mobitrla +38761323686
Kad ti ukucaš broj ana napravi razmake , ali pošto u nekim zemljama ima još jedan broj npr Hrvataka, to joj je teško .... Znači kad ti ukucaš broj moba i klikneš ok . onda aplikacija treba ovako da rasporedi 387 61 323 686 , al ona često rasporedi nepravilno , upravo zbog tog jednog broja , npr 38 761 323 686 ..... to je fazon ,pa skontaj kako ćeš riješiti.

:):):)
Evo prvi put cujem za ovu APLIKACIJU,
Instalirao je na Mobitel (Nokia 6300) i ona sve radi i kad ukucam 00381628915717 ono ide ide ide i ima neki problem sa GPRS-om.
Lijepo znam da su podesavanja za GPRS uredu. Da imam kredita Fala bogu i sve je u redu.

Ono sto sam skontao je to da mora imati najmanje 8 Cifara u onom redu gde se pise broj telefona.

Moguce je ovo sto je decko u gornjem postu reko da Software odonosno (Fishtext) odvaja brojeve pa dolazi do zabune.

U svakom slucaju sigurno je do Software-a

Sta sam takodje skontao sad je to da broj ne moze poceti sa "0"

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.