Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

SAMP

65 pregleda · 4 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 22:06

Kako da se registrujem na San Andreas Multiplayer
jesi mislio na neki server?
ako je tako onda kucas /register password , i kad hoces da se logujes /login password .
Udjes u samp i tamo gdje pise name ukucas npr : Vince_Carter.
Gdje ima ovako kvakica otkaceno ili add servers tu udjes u ukucas IP servera.Kad udjes u server prati tut i reg se..ako nema tuta , ukucas kliknes druga tipka iznad cap locka i tu kucas .,,...I najcesce su komande /register (pw) , /login (pw)..
Nadam se da sam pomogao :D
ja udjem na server pise benjo_corleone je kicked ne kontam pritisnem tab i onda mi izbaci listu playera koji ima samo ja na serveru nekontam mozemalo bolje plss :D
njobe slusaj sad,

samp je san andreas multiplayer bla bla... eh sad imas dosta razlicitih servera sa dosta razlicitim modovima kao sto je dm, stunt, rpg

eh sad imas i servere sa dm+stunt,dm+rpg,rpg+stunt i tako dalje

dm: deathmatch

znaci rokas se ubijas i tako to i nik ti moze da bude B3njo kako ti zelis e sad kako da se regas cim udjes imas pravila...

==============

stunt

server sta stuntovima tj. skakaonicama i sl.. i zavisi kakav je server moze ti biti nik mozda B3NJ0 i tako to kontas.... zavisi kakav je server i mod

==============

e sad RPG

to ti je mod kod servera sve sto radis u pravom zivotu i nik ti mora biti npr Benjo_Prezime znaci tako e isto tu kao u drugim serverima imas upute kako se regat

-------------------------

sad na ovim novim 0.3a serverima samo kikces register popunjajes imas neke kvizove zavisi kakav je server, a prije na staroj verziji skoro na svakom ti je serveru bilo /register <password> ; /login <password> etc....

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.