Kako da se registrujem na San Andreas Multiplayer
Diskusija
SAMP
65 pregleda · 4 odgovora · otvorena 27.06.2010. u 22:06
jesi mislio na neki server?
ako je tako onda kucas /register password , i kad hoces da se logujes /login password .
ako je tako onda kucas /register password , i kad hoces da se logujes /login password .
Udjes u samp i tamo gdje pise name ukucas npr : Vince_Carter.
Gdje ima ovako kvakica otkaceno ili add servers tu udjes u ukucas IP servera.Kad udjes u server prati tut i reg se..ako nema tuta , ukucas kliknes druga tipka iznad cap locka i tu kucas .,,...I najcesce su komande /register (pw) , /login (pw)..
Nadam se da sam pomogao
Gdje ima ovako kvakica otkaceno ili add servers tu udjes u ukucas IP servera.Kad udjes u server prati tut i reg se..ako nema tuta , ukucas kliknes druga tipka iznad cap locka i tu kucas .,,...I najcesce su komande /register (pw) , /login (pw)..
Nadam se da sam pomogao
ja udjem na server pise benjo_corleone je kicked ne kontam pritisnem tab i onda mi izbaci listu playera koji ima samo ja na serveru nekontam mozemalo bolje plss
njobe
slusaj sad,
samp je san andreas multiplayer bla bla... eh sad imas dosta razlicitih servera sa dosta razlicitim modovima kao sto je dm, stunt, rpg
eh sad imas i servere sa dm+stunt,dm+rpg,rpg+stunt i tako dalje
dm: deathmatch
znaci rokas se ubijas i tako to i nik ti moze da bude B3njo kako ti zelis e sad kako da se regas cim udjes imas pravila...
==============
stunt
server sta stuntovima tj. skakaonicama i sl.. i zavisi kakav je server moze ti biti nik mozda B3NJ0 i tako to kontas.... zavisi kakav je server i mod
==============
e sad RPG
to ti je mod kod servera sve sto radis u pravom zivotu i nik ti mora biti npr Benjo_Prezime znaci tako e isto tu kao u drugim serverima imas upute kako se regat
-------------------------
sad na ovim novim 0.3a serverima samo kikces register popunjajes imas neke kvizove zavisi kakav je server, a prije na staroj verziji skoro na svakom ti je serveru bilo /register <password> ; /login <password> etc....
slusaj sad,samp je san andreas multiplayer bla bla... eh sad imas dosta razlicitih servera sa dosta razlicitim modovima kao sto je dm, stunt, rpg
eh sad imas i servere sa dm+stunt,dm+rpg,rpg+stunt i tako dalje
dm: deathmatch
znaci rokas se ubijas i tako to i nik ti moze da bude B3njo kako ti zelis e sad kako da se regas cim udjes imas pravila...
==============
stunt
server sta stuntovima tj. skakaonicama i sl.. i zavisi kakav je server moze ti biti nik mozda B3NJ0 i tako to kontas.... zavisi kakav je server i mod
==============
e sad RPG
to ti je mod kod servera sve sto radis u pravom zivotu i nik ti mora biti npr Benjo_Prezime znaci tako e isto tu kao u drugim serverima imas upute kako se regat
-------------------------
sad na ovim novim 0.3a serverima samo kikces register popunjajes imas neke kvizove zavisi kakav je server, a prije na staroj verziji skoro na svakom ti je serveru bilo /register <password> ; /login <password> etc....
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.