Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zapusteni podforum.

682 pregleda · 50 odgovora · otvorena 26.06.2010. u 12:47

Evo od jutranje dosade listam po forumu i slucajno upadnem u ovaj podforum i stvarno sam razocaran kad vidim da je zadnja tema u ovome podforumu podignuta 5.5.10 , sto nam sigurno govori da smo ovaj podforum "zaboravili".Ovu anketu sam cisto otvorio da vidim jeli nedostatak tema u ovome podforumu zato sto nas malo igra ovu igru ili jednostavno smo tako ograniceni da samo govorimo o cs-u ?

Sigurno nikom nebi smetalo kad bi se mogao otvoriti neki "mix dota game" , tocnije kad bi usli u neki room i odigrali 5 v 5 , naravno da smo svi sa g.ba , nebi bio cak potreban nikakav skill[iako bi dobrodosao].Po meni bi najrealnije bilo da odredimo jedan dan kada mozemo dizati ovakve 4fun game-ove , a da nebi bilo da je "sranje" da samo odigramo , svaki player koji bude najbolji u tom trenutnom game-u ce biti nagradjivan raznim stvarima [premium 2x , bodovi ili sl.]Sigurno vam se ovaj prijedlog cini kao monoton i vjerovatno svi "mislite" da od njega nece biti nista , ali sigurno je ovo jedan jako lagan prijedlog da ga usvojimo , a sigurno nikoga nece sputavati , samo da malo ozivimo ovaj podforum jer je sramota da igra poput ove nema ni malo "respecta".

Isto tako , ako se abd ovaj forum malo ozivi , bilo bi logicnije da podjelite i 2,3 moderatora nekome u ovome podforumu kako nebi samo VioleN morao ovo odrzavati[ Ne meni , jer stvarno nemam zivaca za to].Nevidim isto razloga zasto se na ovome podforumu nebi mogle otvarati razne diskusije ako netko zeli nesto da pita u vezi dote u slucaju da mu slabije ide ENG pa da ne mora klapati po gogle.translat'u da bi mogao napisati jednu temu na dotinoj oficijalnoj stranici.Naravno , mogle bi se i otvarati nagradne igre u smislu "najbolji scor , najvise cs" ili slicno.

Mislim da ovo nije neki vele prijedlog , ali sigurno bi ovo pomoglo malo da ozivimo ovaj forum.

Svaki komentar je dobrodosao.
Svaka ti cast kako si formulisao anteku o.O Ono za nepovjerovat..

S obzirom na igru o kojoj se radi, smatram da nije zapusten podforum 
Nez kakve veze moderatori imaju, oživite ga vi sami (korisnici, gameri il' šta već). Ima dovoljno globala da posmatraju temu. :O

Post dobio aplauz od nera_f

nema teorije da napravimo game 5v5 da samo likovi iz bosne igraju, ulazio sam u bh room na gareni jedva sam odigrao 3v3 , sto se tice cro dota room cesto cujem da igraju neki mix npr . 5 hrvatskih igraca protiv 5 bosanskih, mada sam samo jedan od tih mixova igrao. Nema ovdje u bosni puno zainteresovanih igraca u vezi dote :/
svaka čast na anketi
Zapusteni su svi podforumi,gledaj ikonica na ulazu u njih,muzejske.
Ako nema dovoljno korisnika u tom podforumu ukinuti ga i otvoriti neki novi,"korisniji".
Ja igram Dotu, ali nikada ne ulazim u BiH room jer je uvijek maximalno igraca untutra 20 i tesko da se moze odigrati 3v3 a kamoli 5v5 .... Ugl. igram u Srpskim sobama ... A podforum treba podhitno ozivjeti !!
Naravno da je podforum zaupsten, ali samo iz jednog razloga, sto se vecina tema u istome otvori samo za pomoc oko pocetka igranja, nije ko cs, ping nevalja, skin promjeni, serveri,ovaj chiter, i bla bla...

A to za igranje mixa, ja sam ZA, samo nek neko otvori temu, i prvih 10 sto se prijavi da igra, evo mozda i danas,dok je dan, subota,pada kisa, niko nije vani vjerovatno 
Zapušteni su svi sem' : CS , fan art i coffe shop-a.

Post dobio aplauz od VioleN

A ono, nisam odigrao public nekih mjesec i kusur dana (izuzev jutros), a svako prijasnje organiziranje mixeva nije proslo u najboljem redu tako da je glupo da se otvaraju mixevi. Neznam sto spominjete DotA scenu u BiH, kad trenutno ima nekih 4-5 aktivnih online turnira sa velikim nagradama (od 1k$ do 30k$) a budu samo 1-2 bosanske ekipe. Neznam stvarno koliko tesko moze biti sakupiti 5 igraca i igrati igre na barem malo visem nivou od publica. Sto se tice otvaranja tema neznam, jer ovdje dota i nije toliko igrana tako da je bezazleno.

Recimo dok je u Europi najigranija igra CS 1.6, u Aziji je DotA . A sve diskusije tipa koji je bolji item, sta kupiti ovome nije bas da mi se raspravljaju na ovom forumu. A kome se otvara tema za "mix" bujrum nek otvori necu branit nikome.
Igram dote ! ! !

Btw,. mislim da ovu temu mozemo iskoristiti da se dogovorimo o nekim terminima kad bi raja s gamersa mogla da se mixa i da igrmao i Bosnia room-u.

VioleN moze banovati livere, svi se znamo da se malo iglamo.

?
SRCEMOJE je napisao/la:
Kad niko ništa drugo i ne radi.
Glasao sam za Da jer nisi stavio trece opcije tipa igrali ste i igracete ... !

Uglavnom igrao sam dotu i imam u planu igrati opet !

A sto se podforuma tice jbg-ga tako je kako e 

TO sami clanovi sajta moraju da "ozive" ako vec to ne moze moderator ili neko drugi 
logično je da je zapuštena, 90 % igra kanter/wow, tako da to nije zapušteno kao ni kafi šop i fan art. mi po tom pitanju ništa ne možemo nema gamera koji se interesuju za ovo i ne igram dote a želja mi je naučit
Nije ni cudno sto je zapusten podforum,dote skoro niko neigra.Skoro svaka druga tema je vezana za cs,npr:
trebaju mi skinovi za cs
gdje mogu skinuti modelse,
kako snimati demo u cs-u
kako smanjiti lag,treba mi logo za clan
et tolko od mene btw nadam se da ce podforum DOTA "ozivjeti"
Bas sam razmisljao da otvorim ovakvu temu, da se organizuje mix dotA-e.

Ja je igram mozda oko 1 god. (samo pub.), ali sam imao stanke od nekoliko mjeseci, pa evo u zadnjih par sedmica, ponovo sam se navukao.

Znaci mogao bi kao contest neki da se organizuje, a buduci da nema bas puno igraca sa G.ba, to ne mora da bude 5v5, ne bi skodilo nikome 2v2, ili 3v3, znaci malo mixanja.

Znaci ako se bude organizovalo nesto slicno tome, tu sam. 
Sto se tice mog skilla, rekao bih da je prelaz izmedju low i mid... 
Ja sam u zadnje vrijeme poceo razmisljati da pocnem igrati Dote, jer mi je sve vise ostalo dosadilo, samo ne znam kako je namjestiti, instalirati, itd... xD
Moj najdrazi heroj je void stone!

♥ 
SRCEMOJE je napisao/la:
Pogledaj Serveri ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.