Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 50 bodova

[RQ]Izrada majice

402 pregleda · 15 odgovora · otvorena 24.06.2010. u 18:38

Pozdrav, prijatelju mi je potrebna manja usluga pa evo da kazem sta mu/mi treba.
Dakle da napravite design za pritanje majice (crne boje) gdje bi na prednjoj strani stajalo ovo :

Dakle veoma jednostavna stvar, bez nekog pretjeranog posla.

Na ledjima bi trebali stajati nikovi, ali to ce on dodati. Tako da na kraju rada stavite i .psd

Naravno mozete dodati neke manje sare po majici, ne mora biti bas samo crna.

I da, sa ovim majicama ce team igrati na eswcu, tako da cu pitati da stavite mozda svoj nick negdje u cosku .
nesto ovako?

aer0 je napisao/la:
nesto ovako?

Ne.

1. Ispravi slova od lost
2. Takav rad ne mozes odnijeti niti u jednu radnju na printanje, to je samo majica i preko prekopiran logo. Nadji blank majicu na googleu i na njoj radi, a ne ne nekoj vec "gotovoj" majici.

http://www.google.ba/images?q=blank%20t%20shirt%20template&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=bs&tab=wi

3. Uradis i ledja majica i template za nick
4. I bolje kad nije samo blank crno, kad bude par sara po njima.
VioleN je napisao/la:
Ne.

1. Ispravi slova od lost
2. Takav rad ne mozes odnijeti niti u jednu radnju na printanje, to je samo majica i preko prekopiran logo. Nadji blank majicu na googleu i na njoj radi, a ne ne nekoj vec "gotovoj" majici.

http://www.google.ba/images?q=blank%20t%20shirt%20template&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-USfficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=bs&tab=wi

3. Uradis i ledja majica i template za nick
4. I bolje kad nije samo blank crno, kad bude par sara po njima.
a sta ocekujes da se precrta ovaj logo o.0 ili sta?
NAM1KONY je napisao/la:
ti sprijeda isto kao aer0 :Ö
a jbg uradio sam sada nov poslao sa mu na pm :P
EmchO je napisao/la:
Something like this ?

^^
Na ledjima zamjeni nick sa lost, tj da nick bude gdje je lost a lost gdje je nick (i naravno velicine promjenis, tj. nick bude velicine losta i obrnuto).
VioleN je napisao/la:
Na ledjima zamjeni nick sa lost, tj da nick bude gdje je lost a lost gdje je nick (i naravno velicine promjenis, tj. nick bude velicine losta i obrnuto).

Logo koji sam ja napravio ( veci ) :

Om pa nece ti on majicu prinatit na majici nego samo mu ti dadnes sliku(u tvom slucaju logo) i to ce ti printati
[01:02] <VioleN> u wont take any, right?
[01:02] <TheBroesly> i can make better ones in paint
[01:03] <VioleN> true ^^
Debilu maloumni,pustio si da ti svi urede pa si vratio bodove. FUJ !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.