Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zanimljivost (Tenis)

312 pregleda · 26 odgovora · otvorena 24.06.2010. u 00:18

Kladim se vec dugo vremena i jos nisam ovo vidio. Sigurno mec koji ce uci u historiju tenisa.

Isner:Mahut 6:4, 3:6, 6:7, 7:6 peti set 6:6 taj brejk 59:59 vrijeme:12 sati nastavak

Isner i Mahut ne odustaju lako, peti set se igra rezultat u taj brejku je cak 59:59 (citav dan se igrao danas..). Mec se nastavlja sutra..

;)

http://www.sport.ba/tekst/4/23127
vidio sam na sport.ba ;) bas likovi imaju strpljenja ocm, svaka im cast, nek sutra bolji pobjedi , sutra rezultat , 109 : 109 :$

edit: ma oce sutra bas brzo , al ovo sto su uradili svaka im cast, za ovo treba imat dosta strpljenja da ne pogrijesis jarane;)
Ja jos uvijek ne vjerujem
juniorEEE je napisao/la:
vidio sam na sport.ba ;) bas likovi imaju strpljenja ocm, svaka im cast, nek sutra bolji pobjedi , sutra rezultat , 109 : 109 :$

edit: ma oce sutra bas brzo , al ovo sto su uradili svaka im cast, za ovo treba imat dosta strpljenja da ne pogrijesis jarane;)
Imam osjecaj da se ce sutra brzo zavrsiti malo ce se ohladiti, :)
Cit'o maloprije, gled'o, ne mogu da vjerujem stvarno. Svaka im cast, pravi sportski duh.
9-)9-) whahah cekamo 666-666 xD kada dodju do tog rezultata ja cu otici s vuvuzelom i prekinuti mech :D
Uložio neko milion dolara na preko 200 gemova i sad moraju jadnici trčati.
Al' jos je zanimljivije to sto ni jedan od njih nije zatrazio pomoc od fizijoterapeuta..

Znaci momci su u odlicnoj formi... nakon 7 sati igranja lik trci sa jednog kraja na drugi kraj terena ?

Pa crk'o bi svak ^_^

farell je napisao/la:
Al' jos je zanimljivije to sto ni jedan od njih nije zatrazio pomoc od fizijoterapeuta..

Znaci momci su u odlicnoj formi... nakon 7 sati igranja lik trci sa jednog kraja na drugi kraj terena ?

Pa crk'o bi svak ^_^

Ne trci tu niko, serviras i bude 99% lopti as. Ako uspijes vratiti loptu dobijes poen.
Dobro je pa nisam igro kladionicu, bi zavrsio na intenzivnoj. 59:59, pa nije kosarka sunce mu =|
VioleN je napisao/la:
Ne trci tu niko, serviras i bude 99% lopti as. Ako uspijes vratiti loptu dobijes poen.
Jesi gledo to ? Nisi... Zato jesam ja i vidio sam lik se baci za loptom ko cigance za pola marke...

^_^
farell je napisao/la:
Jesi gledo to ? Nisi... Zato jesam ja i vidio sam lik se baci za loptom ko cigance za pola marke...

;D

^_^
lik je imao 86 asova dok sam ja gledao... al sto je najgore puni su snage oba nakon 8 sati igranja :D
milan je napisao/la:
lik je imao 86 asova dok sam ja gledao... al sto je najgore puni su snage oba nakon 8 sati igranja
Koliko sati ?
hahhah
Čitao sam ovo na sarajevo-x,al i dalje ne mogu da vjerujem :O
ja sam na moru gledo takav slican mec prosle godine
Momci imaju volje i - strpljenja .
apoo je napisao/la:
Momci imaju volje i - strpljenja .
Normala... Kad im je rekao onaj sudija da se odgadja, ovome bilo krivo htio jos da igra budala ja gledo na dnevniku
farell je napisao/la:
Normala... Kad im je rekao onaj sudija da se odgadja, ovome bilo krivo htio jos da igra budala :D ja gledo na dnevniku :D:D
koja budala :D :D al' ohladice im se tijelo i misici sutra nece moci trcati :P brzo ce se ja msm zavrsiti
Ma likovi nisu normalni , najteza je tu psihicka priprema , a nakon toga fizicka sprema , ali ocigledno da je to njima na vrhuncu.

Inace , ova 2010 je "sportska godina" prvo Francuzi pa sada ovo + Federer , Djokovic 1 kolo u 5 setova zavrsili , nebi me cudilo da Alzir koji je ispao osvoji SP.
Cak 8 sati igranja, opet puni snage, 59:59 - razmisljanje, strpljenje i opet pruzanje maximuma u takvim trenucima - pravi pravcati sportisti

Uostalom ima ona jedna, "SVE JE MOGUCE" i "NIKAD NE RECI NIKAD" ; tako da ne iznenadjuju toliko ovakve vijesti

GL im danas (proslo 00:00) u nastavljanju meca
Gledao na teletekstu ja kontao igraju odbojke dok je bilo 18:18 nisam mogao da vjerujem , po meni nerjeseno . http://www.sarajevo-x.com/sport/tenis/clanak/100623123

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.