Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vuvuzela Patch PES2010 by VaskeKtz

199 pregleda · 10 odgovora · otvorena 23.06.2010. u 14:30

Dosadne ili ne vuvuzele su trenutno najpopularnije na svijetu.

Kako instalirati patch

1. Skinuti navijanja sa vuvuzelama.

2. Otpakovati navijanja (unrarovati). Desni klik , Extract Files i staviti putanju da se fajlovi exportuju npr. na Desktop.

3. Otvoriti folder "Vuvuzele" .

4. Kopirati fajlove iz foldera u Kit Server by by Robbie & juce . Preko Google-a moze da se nadje.
Detaljnije kopiranje fajlova za one koji nisu sigurni:
Instalirati Kit Server u folder Pes-a . Otici na "Manager.exe" ili na "Setup.exe" u zavisnosti sta Vam pise. Kliknuti na Deatach i Minimizirati prozor. Sada uci u folder
"example-root1" i onda ici u folder "img" . U folderu "img" treba kreirati folder "dt01.img" . U folder "dt01.img" staviti fajlove navijanja . Ponovo treba otvoriti prozor Manager.exe i tu kliknuti na "attach".
Sada se treba vratiti u glavni folder Kit Servera i ici na "Configuration" i tu klknuti Save, pa "Ok" . Sto se tice Kit Servera to je gotovo.

5. Sada treba downloadovati sa interneta PES2010 Editor by W!ld@ 2.1 . Evo i link http://www.fifacz.com/editor.aspx .

6. Otvorite Editor i idite na My Documents/Konami/Pro Evolution Soccer 2010/save/ i u tom folderu otvorite PES2010_EDIT .

7. Sada idite na sledece:

8.U lijevom uglu ce vam biti klubovi i reprezentacije , i kliknite na zeljenu reprezentaciju, za primer uzimamo Njemacku.

9. Ici na ovo:

10. I tu ici na ovo:

11. Na kraju ici na File pa na Save pa na Ok.

NAPOMENA:

Ovo isto navijanje moze da koristi bezbroj reprezentacija, jer specificno i skoro je isto za sve reprezentacije. Samo je potrebno da u Editoru dodjelite nekoj reprezentaciji ovaj slot i to je to:

DOWNLOAD

Ovo su radili momci sa pes-serbia.com

Hahaha subhanallah sta sve nece izmislit Downloading...Thx
NE ZELIM SKINUTI DOSTA JE STO I NA SVJETSKOM MORAM SLUSATI OVO
matr0x je napisao/la:
NE ZELIM SKINUTI :( DOSTA JE STO I NA SVJETSKOM MORAM SLUSATI OVO :(
LoL ako si IKAD gledao kup africkih nacija, znao bi da su vuvuzele zastitni znak africkih reprezentacija. Vjeruj da one daju car africkom nogometu, i bez tih vuvuzela ovo nebi bilo SP u JAR-u :)
Laga igra strašno kada stavim ovaj patch , morao sam system restore.
RICHAAMAN je napisao/la:
Laga igra strašno kada stavim ovaj patch , morao sam system restore.
Znaci meni ne steka nista....

Sve normala

EDIT : HAHAHAHHAHAHA IDOLU

Post dobio aplauz od nera_f

Mah , dosta mi i ovih na TV-u , al' ipak probat' ću .
Son1K je napisao/la:
Znaci meni ne steka nista....

Sve normala

EDIT : HAHAHAHHAHAHA IDOLU
to sam napisao samo radi spama AHHAHAHAHHHAHAHAAHAHAHA
Prejako, sad sam instaliro, :!

Hvala na trudu...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.