Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bully - Instalacija problem

98 pregleda · 4 odgovora · otvorena 16.07.2010. u 17:00

- Pozdrav svima , imam jedan problem , koji bi volio rijesiti .

- Danas sam kupio igricu ovu Bully , i kada sam je krenuo instalirati pojavi mi se nesto i pise ovako:

- This installation cannot be run by directly launching the MSI package. You must run setup.exe.

- To mi se pojavi kada idem odmah na open tamo gdje mi je CD i onda da instaliram . Nece nikako . Kada hocu autoplay nece nesto pise .

- Evo dole i slika :

http://img709.imageshack.us/img709/6861/32730048.png

- Nagradit cu ako ko zna u cemu je problem i ako mi pomogne . Mozete se javiti i na PM ili preko teme . Hvala svima .
Pa ko sto ti i winodws kaze pokreni setup.exe fajl sa CD-a.
TitaniuM je napisao/la:
Pa ko sto ti i winodws kaze pokreni setup.exe fajl sa CD-a.
znas li ti slucaj ovo da rijesis kada krenem da instaaliram bfbc2 i kliknem auto run nista se nepojavljuje kada idem setup preko open pise this isnt wail win 32 application
M1X1 je napisao/la:
znas li ti slucaj ovo da rijesis kada krenem da instaaliram bfbc2 i kliknem auto run nista se nepojavljuje kada idem setup preko open pise this isnt wail win 32 application
Mislis pise : "This isn't valid win32 application"? Ako to pise onda je ta verzija BFBS2 za 64-bitni windows. Ja sam skino s neta BFBC2 krekovo i igro, mada je igra glupa do bola.
TitaniuM je napisao/la:
Mislis pise : "This isn't valid win32 application"? Ako to pise onda je ta verzija BFBS2 za 64-bitni windows. Ja sam skino s neta BFBC2 krekovo i igro, mada je igra glupa do bola.
cuj sada ovo meni je 64 biti os

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.