zna li neko kako prevariti stranice koje ti nude da skupis odredjen brj klikova ta nagradu?hvala.
Diskusija
Kako prevariti stranice kao raserv.org?
472 pregleda · 34 odgovora · otvorena 22.06.2010. u 21:47
zaboravio napisati bez spama.
zna li neko mozda?
znao sam dok mi je bio adsl sada trazim jer mi je wrls
jacky je napisao/la:
Kad ti neopsovah sad, neću nikad. 
Btw postoje ti razne skripte za spamanje, al o tom po tom.
davno isfurano.
Nisu oni glupi tamo ti mislis oni ne prate IP-ove koji klikcu ?
Pa od tih proxija je lagano skontat i odma ce te banovati !
Pa od tih proxija je lagano skontat i odma ce te banovati !
jacky je napisao/la:
Potpisujem Azu 
Moro' sam se opet logovat' a ruka me boli aww aww (A)
:-*
Ja se mucim saljem raji po fejsu,spamam a ti bi naguzove sve
senda je napisao/la:
Ja se mucim saljem raji po fejsu,spamam a ti bi naguzove sve
Jedan od nacina je da platis ajdinu za opremu hah
HAHAHAH DŽEŠ BOLAN LOPOVE PREVARIT HAHAHA
HAHAH joj jesi zelen ko razdelija
HAHAH joj jesi zelen ko razdelija
Ima jedan bug kod svakih takvih stranica, a postupak je jednostavan.
Dakle: Logujes se na recimo Lockerz, zatim pratis ove upute>odes desni klik na pocetnu stranicu svog profila>View page source>potrazis ovaj dio "for(i in e)o[i]=e[i];" treba da ti bude negdje oko sredine stranice>promjenis u "for(d eb il)o[i]=e[sam];>kliknes gore na crveni X da ugasis prozor i automatski spasis postavke i to je to ^^
Dakle: Logujes se na recimo Lockerz, zatim pratis ove upute>odes desni klik na pocetnu stranicu svog profila>View page source>potrazis ovaj dio "for(i in e)o[i]=e[i];" treba da ti bude negdje oko sredine stranice>promjenis u "for(d eb il)o[i]=e[sam];>kliknes gore na crveni X da ugasis prozor i automatski spasis postavke i to je to ^^
AZA je napisao/la:

Mogu te provaliti ako budu gledali logove, a gledaju
Mc_Johnny je napisao/la:
pa imas ovaj link na mom postu i iskalji se tako
Post dobio šamar od ultranumb
AZA je napisao/la:

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA !
Evo ekskluzivno kako ih prevarit, 100% working trick:
Spremis se, odes u FIS Vitez, i tamo trazis i kupis citavu kolekciju toola zvanog - lopata, dubokih cizama i debelih rukavica od zmijske koze. I kad se vratis iz Viteza, obuces se i spreman si ko Zmaj da zajebes Raserv.org, onda prijavi se za posao na Koridoru 5C, tu su pare, znaci kopas, rovis, lopatas i za par mjeseci od blatnjavih cizmica imat ces zlatne klompe, a kamol i pc dijelove. I tako ti fino odes u PC Plus i kupis sebi cetiri graficke kartice od 1GB, osam razlicitih SteelSeries slusalica, i eto ga, zajebo si Raserv ko niko, dobio si 5x vise od onog sto oni nude.
100% working !!! Hvala.
Spremis se, odes u FIS Vitez, i tamo trazis i kupis citavu kolekciju toola zvanog - lopata, dubokih cizama i debelih rukavica od zmijske koze. I kad se vratis iz Viteza, obuces se i spreman si ko Zmaj da zajebes Raserv.org, onda prijavi se za posao na Koridoru 5C, tu su pare, znaci kopas, rovis, lopatas i za par mjeseci od blatnjavih cizmica imat ces zlatne klompe, a kamol i pc dijelove. I tako ti fino odes u PC Plus i kupis sebi cetiri graficke kartice od 1GB, osam razlicitih SteelSeries slusalica, i eto ga, zajebo si Raserv ko niko, dobio si 5x vise od onog sto oni nude.
100% working !!! Hvala.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.