Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 100 bodova

Silkroad

199 pregleda · 8 odgovora · otvorena 22.06.2010. u 18:46

Pozdrav.
Moji drugari i ja smo poceli da igramo Silkroad , pa mi treba neko da mi malo pojasni oko igrice kako razvijati sta , koju opremu i to ... Posto nemam blage veze o SIlkroadu ...
Ko se bas dobro razumije neka me doda na MSN : "[email uklonjen]"... evo 100 bodova za pomoc =)
imas znaci skill poene...
pomocu njih treniras skillove ...
znaci sto vise imas tih poena to mozes bolje korisitit ....
najbolje ti je da se levelujes do 20 lvla i nedizes nikakave skillove .....
i onda u 21 pocnes dizati...
Dodjes benjo u zone i pokazemo ti ja nermin i kapo..
Igramo na privatnom serveru ZSZC, jer na originalu treba jako puno cekat da udjes na server...
Igra je dobra i zanimljiva pogotovo ako igras sa nekim , ako sam igras dosadi ubijati monstere nakon nekog vremena. Ides ubijas monstere dobijas exp. i skill poene kada napunis 100% prelazis na iduci level . Do 20 lvl mozes brzo kasnije ide malo sporije , plati nekom da te lvl up-a ili nadjes free party puno brze ide exp . kada si u party-u . Shvatices vremenom date ne opterecujem previse
btw . Na kojem serveru si poceo ?
nuX je napisao/la:
Dodjes benjo u zone i pokazemo ti ja nermin i kapo..
Igramo na privatnom serveru ZSZC, jer na originalu treba jako puno cekat da udjes na server...
Lol ZSZC je stari ECSRO, kad tad ce opet wipat server.. bacanje vremena igrat na tom sranju.. + gmovi korumpiraniji tamo nego na gamersu :D
Pošto nemaš * * Blage veze o silkroadu bolje se spremi za najjveću glupost koju je mogla da stvori jedna tzv gamerska kompanija
ekipa ima li netko da bi share sbot samnom? ukljucio bi se u placanje isto. ili netko zna nekog ko zna nekog da je odustao a mogao bi udijelit account.
ajte ljudi hića mi je. inače zapoečo sam na Iris, farmam kineza sa wizardom 68 preko srokinga koji definitivno ne vrijedi te novce koje sam platio :S

ajte živjeli :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.