Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Silkroad - ZSZC - Private server

69 pregleda · 7 odgovora · otvorena 12.11.2010. u 09:55

Imali neko da igra na ovom serveru , ja imam neki problem , ne znam kako da riješim , kad krenem da se logujem na acc , izbaci mi server pun i dobijem diskonekt , lol , onda moram ponovo ulaziti u igru i vazda mi tako , ne može ono da zaglavim 20 feninga u enter i da samo ulazi :S samo dc izbacuje :S

Znal' ko u ćemu je problem ? Ako treba boba , dobićete samo reci šta trebam uraditi
znam ja brate,trebas skinut jedan mali kao pech sa stranice i kad to skines ako je full server nece ti izbacivat disconnect,tako je meni isto bilo cim nadzem stranicu dacu ti ...
KenYPr0 je napisao/la:
znam ja brate,trebas skinut jedan mali kao pech sa stranice i kad to skines ako je full server nece ti izbacivat disconnect,tako je meni isto bilo cim nadzem stranicu dacu ti ...
Imam ja patch sve sam skino :S Jedino ako ima novi , daj patch i dam ti boba ako bude radio .
Meereeify je napisao/la:
Imam ja patch sve sam skino :S Jedino ako ima novi , daj patch i dam ti boba ako bude radio .
naravno mora radit ako je meni mogao valjda i tebi ce moc
KenYPr0 je napisao/la:
naravno mora radit ako je meni mogao valjda i tebi ce moc
Pa daj , ako bude radio imas bobe.
Buduci_Traceur je napisao/la:
Hvala ti , eto ti bobe trasakcijom
kapo dodes mi bodove sada ja htio od tebe trazit link da mu dam ti njemu vec dao vidi ga allahami nije posteno :(

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.