Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Public Server

804 pregleda · 23 odgovora · otvorena 20.06.2010. u 20:00

Dobar dan :]

Vidim žalite se nešto neki nepravedni banovi šta već nešto. Gamepanel od servera je promijenjen, ftp također razlog ću navesti dole. Aktivan u ova zadnja dva mjeseca nisam bio što se tiče Gamers.ba servera jer nisam htio još i time da se zamaram ali sada hoću. Vidim 100 admina 1000 žalbi i čega sve ne . Dogovorit' ću se sa Farisom ko će još imati pristup ftp-u servera ali ovako više neće moći. Zajebajete se previše, dajete passworde kome je vama ku**u ćejf i ostalo. E pa sada nećete imati pristup pa se žalite ( www.gamers.ba/profil/bU )

Da započnem o promjenama

Od danas do kraja mjeseca onaj igrač koji na gametracker.rs bude imao najviše sati na Gamers.ba publicu ima admina. Naravno uslov je da nije banovan na portalu.

Za 2-3 dana ću dići konkurs za admina pa ću vidjeti šta će tu biti.

Sada bih isto tako zamolio administraciju Gamers.ba portala da svima ali bukvalno svima se skine medalja "Gamers.ba Server Admin" osim Farisu . Medalje će te dobijati po zaslugama znači pokažete se kao uzoran admin imate medalju, a ne ovako

Što se tiče tih nekih banova šta već dignuta je tema Gamers.ba Public [ UNBAN ] i tamo napišete vrijeme koji admin razlog i ako ste u prilici uhvatite SS. Imate još jednu opciju meni na pm poslati isto tako

Vaš nick:
Admin koji vas je banovao :
Datum:
Vrijeme :
Mapa:
Razlog :

Ja ću vam u roku od 5 minuta odgovoriti jeste li unbanovani ili ne.

Za sva ostala pitanja/kritike [email uklonjen]/PM

Svaki neumjesni komentar ide opomena

Ispred Gamers.ba Serveri Administracije Ado
Vaš nick: - dzinaAOR '
Admin koji vas je banovao : bladehood
Datum: 19.juni.2010
Vrijeme : ma nez nesto oko 10
Mapa: de_dust2_long ja bio CT
Razlog : pa sinoc kad je banovo ona dva admina, valjda je bio iznerviran pa je i mene banovo samo zato jer sam ga hedovo :) a scor mi je bio 6:4 :S Znaci redovan sam nisam debil da wh navrnem i to . . .
Dajte mi opomenu , samar sta hocete ali moram post napisati jos gore pisem vec 20 minuta i stisnem nesto i ponisti se sve

Pa da ne pisem sve ispocetka :

:

-Ako si aktivan na serveru imas medalju , ako neko vrijeme ne posjecujes server zbog drugih stvari skida ti se medalja

Za sebe pisem....

Zasto sam sad ja napao na ovu medalju
Realno vise mi ide na ***** neko ofiranje sa tom medaljom.
Prvo dobili medalje oni sto su bili kao admini na serveru .
Kasnije te se medalje furale kad sam pisao konkurse svi se prijavili zbog medalje .
Jos gore 99% likova sa konkursa maloljetno .
I onda opet u pokusaju da to odrzim kako treba pisanjem tih pravila , dizanjem mix-eva , dodavanje- skidanje admina itd... dolazite vi sad sa pricom da treba skinuti svima medalje i sve ispocetka
A ovo prije sto smo "pojedini" visili tu da odrzimo to kako treba , i to pucanje kao fazon ajd bicu prvi na ranku i uspio sam u tome (a to dok je server bio pun , pored u low neta i racunara) i mnogo drugih stvari.
Nisam jedini koji je bio stalno ima tu jos momaka koji mozda zbog skole , porodice , drustva malo slabije posjecuju server a i bio je jedno vrijeme prazan sad dizao masinu pa i ne znam jel ima ikoga ...

Opet sto sve ovo pisem ...

Prestanite ofirati sa medaljama ostavite onima koji su se pokazali i koji ce se pokazati i GG .
AKo ce te skidati skinite bmk realno ali nisam ja jedini koji misli ovo .
Krivo mi sto stetite ugledu sajta ujedno i server-u ....

Gamers.ba Server :

-Eto za glavnog baju koji placa te servere , hakuje , krade sta vec ...
-Ako hoces da serveri lice na nesto onda se potrudi da tako i bude . Da ne ulazim u detalje .

Hvala ti nermine sto me na vrijeme izvuce .

HF i nadam se da se nece neko zaletiti i obrisati post HVALA.

Mirofa definitivno se slažem s tobom. Ovo je već, ko zna koji pokušaj da se od tog servera napravi nešto. Kao što neko reče, imali smo priliku napraviti najbolji cs server u regiji, i šire, ali smo to propustili radi svakakve administracije i head admina.

Bez uvrjede, Gazzel, Ado, ko već vodi sve to, govorim za ove iz Neona što kradu setinfo i banuju nedužne.

Pusek. :*
mirofa je napisao/la:
Dajte mi opomenu , samar sta hocete ali moram post napisati jos gore pisem vec 20 minuta i stisnem nesto i ponisti se sve

Pa da ne pisem sve ispocetka :

:

-Ako si aktivan na serveru imas medalju , ako neko vrijeme ne posjecujes server zbog drugih stvari skida ti se medalja

Za sebe pisem....

Zasto sam sad ja napao na ovu medalju
Realno vise mi ide na ***** neko ofiranje sa tom medaljom.
Prvo dobili medalje oni sto su bili kao admini na serveru .
Kasnije te se medalje furale kad sam pisao konkurse svi se prijavili zbog medalje .
Jos gore 99% likova sa konkursa maloljetno .
I onda opet u pokusaju da to odrzim kako treba pisanjem tih pravila , dizanjem mix-eva , dodavanje- skidanje admina itd... dolazite vi sad sa pricom da treba skinuti svima medalje i sve ispocetka
A ovo prije sto smo "pojedini" visili tu da odrzimo to kako treba , i to pucanje kao fazon ajd bicu prvi na ranku i uspio sam u tome (a to dok je server bio pun , pored u low neta i racunara) i mnogo drugih stvari.
Nisam jedini koji je bio stalno ima tu jos momaka koji mozda zbog skole , porodice , drustva malo slabije posjecuju server a i bio je jedno vrijeme prazan sad dizao masinu pa i ne znam jel ima ikoga ...

Opet sto sve ovo pisem ...

Prestanite ofirati sa medaljama ostavite onima koji su se pokazali i koji ce se pokazati i GG .
AKo ce te skidati skinite bmk realno ali nisam ja jedini koji misli ovo .
Krivo mi sto stetite ugledu sajta ujedno i server-u ....

Gamers.ba Server :

-Eto za glavnog baju koji placa te servere , hakuje , krade sta vec ...
-Ako hoces da serveri lice na nesto onda se potrudi da tako i bude . Da ne ulazim u detalje .

Hvala ti nermine sto me na vrijeme izvuce .

HF i nadam se da se nece neko zaletiti i obrisati post HVALA.

Tebi je u ovome svemu jedini problem medalja ? Kažeš ti se smarao vodio servere i ostalo. Dragi mirofa ti si Gamers.ba Servere vodio možda 2 sedmice, haj eto nek je mjesec dana . Šta je sa mnom koji sam od početka tu, koji sam digao Gamers.ba mixeve kad su se igrali 1 mix sedmično kad je bio kgb hosting, pa ih se onda igralo 70 sedmično pa vam tada nije valjalo što se spama index temama Gamers.ba mixevi. Iskreno oko medalje jesam li ja dobio medalju ikada za Gamers.ba Server Admina ? Nisam nikad se niko od vas Global moderatora i Admina nije sjetio da meni stavi medalju za Gamers.ba Server admina, Vi postavljali sebi i boli Vas ku**c za ostale membere koji troše svoje vrijeme brinući se o serverima. Neću da nabrajam administraciju koja ima Gamers.ba Admin medalju, a uopšte nisu prstom makli kada je trebalo nešto da se pomogne oko servera. Ali očito sada je nekima furka imati što više medalja pa dajte i ovu za Gamers.ba Server Admin. Da, rekao sam da se skinu sve medalje tj. nek se ostavi tebi koji si se koliko-toliko trudio za servere, ali ostaloj administraciji koja nikada nije ušla u gpanel/ftp servera, a kamol nešto više zamolio bih da se skine. Stvarno nema logike pola Vas ima medalju ja nemam ali eto.

Neću se čuditi ako dobijem šamar/gag na forumu

Post dobio aplauz od Gazmeister

Ado je napisao/la:
Tebi je u ovome svemu jedini problem medalja ? Kažeš ti se smarao vodio servere i ostalo. Dragi mirofa ti si Gamers.ba Servere vodio možda 2 sedmice, haj eto nek je mjesec dana . Šta je sa mnom koji sam od početka tu, koji sam digao Gamers.ba mixeve kad su se igrali 1 mix sedmično kad je bio kgb hosting, pa ih se onda igralo 70 sedmično pa vam tada nije valjalo što se spama index temama Gamers.ba mixevi. Iskreno oko medalje jesam li ja dobio medalju ikada za Gamers.ba Server Admina ? Nisam nikad se niko od vas Global moderatora i Admina nije sjetio da meni stavi medalju za Gamers.ba Server admina, Vi postavljali sebi i boli Vas ku**c za ostale membere koji troše svoje vrijeme brinući se o serverima. Neću da nabrajam administraciju koja ima Gamers.ba Admin medalju, a uopšte nisu prstom makli kada je trebalo nešto da se pomogne oko servera. Ali očito sada je nekima furka imati što više medalja pa dajte i ovu za Gamers.ba Server Admin. Da, rekao sam da se skinu sve medalje tj. nek se ostavi tebi koji si se koliko-toliko trudio za servere, ali ostaloj administraciji koja nikada nije ušla u gpanel/ftp servera, a kamol nešto više zamolio bih da se skine. Stvarno nema logike pola Vas ima medalju ja nemam ali eto.

Neću se čuditi ako dobijem šamar/gag na forumu
Jesam fino napisao ako ce te skidati medalju bmk skidajte .
Sta ti mislis zbog cega se narod javljao na one konkurse sto "smo" stavljali DA urade nesto za server Ne ! Samo da imaju medalju u kolekciji i da su neki "qrac " na sajtu .
Da je meni stalo do medalje ja cim je vi skinete mogao sam nekome reci da je stave i da pisem sve kako i sta zasto da mi medalju stave .
A ne , nisam htio vec bolje ovako jer nisam ja jedini koji ovo misli .
Naravno pametno je to od vas da postavite to da se svima skine jer ko se javi naravno uvijek ima odogovor - zar ti je stalo do medalje !
I molim te kad su se serveri digli stalno sam igrao na tom "pub" serveru i stalno na ranku bio prvi - drugi i tu se vidjela moja aktivnost na serveru .
I pazi jos nesto ljudi su vise aktivniji ako vidis da je medju prvima na ranku naravno ako je server pun (a bio je ) nego neko sto se "d**a" oko ftp-a jer ti udjes stavis skines odes .
A ova vamo sirotinja igra mapu za mapom a i sam znas koliko je to vremenski jer konta joj mozda mi dadnu admina ili ipak jos bolje na ftp pa mozda nesto "bolje" uradim za sajt .
I onda kad dodje do ftp-a i skonta kako sta pozeli da uopste nije ni igrao TU .
Da ne pricam o odigranim mixevima , pored dizanja onih tema i brisanja i bla bla ....

Ja sam fino napisao post jer ako zelis da napredujes moras da slusas druge sta misle .
Tako se i radilo ja sam glavni na serverima , ja ovo , ja ono i moze mi se , pa raja skontala sto ja da igram tu kad ako nesto prigovorim oni ce to (mislim na g.ba forum ) obrisati i nece se ni znati za to ...i tako raja sve manje i manje posjecuje server .

Hvala .

Ulazite svi na server Serbia Extreme ip:217.26.212.28:27027 admin je samo 250 din.
a sever gamers.ba public vam je baš strašan...kad head admini koriste cheat pogotovo onaj bladehood...onda šta možeš očekivati od servera.....cccccccccccc :* :* :*
bravo ado , super je server

Post dobio aplauz od Gazmeister

KBP je napisao/la:
a sever gamers.ba public vam je baš strašan...kad head admini koriste cheat pogotovo onaj bladehood...onda šta možeš očekivati od servera.....cccccccccccc :* :* :*
Ma pusti bladehooda ja njega znam kad smo imali cw protiv njegovog klana..Skroz je ofiran..A g.ba public se mora "renovirati" najvise zbog portala ovog.Posto je ovo najaca mreza podrazumieva se da i srw mora biti..Bravo Ado samo napreduj s ovim serverom.. I nadji prave admine ;);):r:D:|
Vaš nick: c1le
Admin koji vas je banovao : dyemo
Datum: danas
Vrijeme : prije par minuta
Mapa: dd2
Razlog : Nije stavio . Al predpostavljam da je zato sto sam ga u vugla kroz fles.

De radije recite adminima da prvo prate pa banaju. A ne na osnovu jednog kila.
Vaš nick: fixer
Admin koji vas je banovao : vLex
Datum: 17.8.2010
Vrijeme : 11:15
Mapa: inferno
Razlog : stojim u inf na midu i cujem covjeka kako puca prema maloj kod balkona , i ja za njim , on pred malom ubijem ga i puf ban. Danas ja u bustu stojim i cujem kako teror uzima pusku kod mida , sacekam ga i ubijem. PUF BAN. Izgleda da momak nema 5 km za slusalice.
78.46.46.147:27057
eXtreme Zone Cs 1.6 Pub Server
Knkours za admine u tijeku!
:)
[NON-STEAM]
Zabranjeno reklamiranje servera Koliko vam puta treba se to reci .
A server Gamers.ba Odlican je Svaka cast Administraciji Svima koji vode brigu o njemu . Stvarno CISTA 10 .
Vaš nick: - MENT1S
Admin koji vas je banovao : zomzomm
Datum: 19.septembar.2010
Vrijeme : 16:15
Mapa: de_nuke
Razlog : ostao sam vs 11 i ubijem 8 s awp i samo ban reason: wh :@

STEAM_0:0:634742139
Hvala unaprijed
Moj nick : dzile
Admini koji su bili prisutni : zoomzoom , anonymus i jos 1 zaboravio sam nick posto sam novi..
Razlog bana : wh... (po njihovom)
Banned permanetly

SteaM id : STEAM_0:0:1084491223

Moj test movie : http://www.youtube.com/watch?v=qHAVrXtI_Vs

Inace sam igrao na JKJ serverima.
Vaš nick: Asko^^BOSNIA
Admin koji vas je banovao : 4senda sanda tako nest
Datum: 7.10.2010
Vrijeme : 20:44
Mapa: de_nuke
Razlog : neznam ..

Kicked by Console: "nemoj ga ofirno koristiti ako vec koristis (banned for 50 min)"
Kicked :"nemoj ga ofirno koristiti ako vec koristis (banned for 50 min

U 20h banovan od strane nambela eo SS:

KBP je napisao/la:
bladehood ( ako je to muris iz neona :D) cit :D hahah dobar?? nisi nisi :D
Vaš nick: nameX
Admin koji vas je banovao : Neki na Y je bio
Datum: 4.12.2010
Vrijeme :14h
Mapa:de_dust2
Razlog : neam pojma ja. on samo to zna, nisam imo priliku da uzem snapshot... molim vas da ne bude ovo od strane ove admina, napravio sam score 30:6 sa awp i odma ban... stvarnoo low...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.