Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Gamers.ba Pub server

414 pregleda · 28 odgovora · otvorena 20.06.2010. u 14:45

Igrajući jučer na Gamers.ba pub serveru, ja i moj prijatelj Kuler, koji smo admini na serveru, i nakon dužeg perioda igranja, uleti neki, nazovimo ga, "opasan tip" pod nickom bladehood, gdje sam ja imao score, ne sjećam se tačno, ali bio je preko 10 killova i 2 smrti. Mapa je bila awp_india, bilo nas je oko 6 na serveru.

Čovjek je prvo banovao drugog igrača prije nas dvojice, razlog valjda nekakvo kurčenje i izvlačenje živaca, mada dok sam ja na serveru, 100% niko nije psovao niti radio šta pogrešno. Barem ja brinem o tome dok sam online.

I da nastavim, znači igramo mi sve regularno, kad odjednom hop ban, ja restart konekciju, pokušam opet ući, ne ide, vidim izgleda dinamički dobio. Promijenim nick, a-a. Isto sranje, drugo pakovanje. Banovan znači preko rcona, čega već, jer nije mogao obični radi imuniteta.

Zamolim Kulera preko msn, da me odbanuje, i zatim i on dobije ban, isti kao i ja.

Zamolim Stealtha da mi skine ban, jer on ima pristup FTP-u. Kaže mi čovjek da je pokušao skinuti, ali bezuspješno.

I gdje je sad tu logika, uđe lik jednom u 3 mjeseca na server, napaćeni wannabe online potti i spuca meni ban, iz čista mira, razlog valjda što sam ja napravio malo bolji score, ja nisam nešto bogzna jaki u CS-u, ali eto, svako ima svoj dan.

Svi koji me znaju na tom serveru, i na ovom portalu znaju da sam čist i da nemam običaj palit' nikakve "dodatke" koji će pridonijeti boljem ingame scoreu, fkt nisam upalio cheat ima sigurno 3 godine. Ovom prilikom bih samo želio napomenuti da to jednostavno nije uredu, da neko ko ima tu nazovimo je "moć" da radi šta mu je ku**u ćejf, i da banuje igrače tek tako.

Bio sam prvi na ranku, od nekih 1000 igrača, score preko 800 killova, i od početka sam na serveru, otkako je otvoren igramo tamo ja i moj frend.

Ukoliko neko ima neki protuargument, nek slobodno kaže, da pokušamo stati na kraj ovakvom debilizmu.

Najgore mi je sad što nemogu nikako igrati na serveru, bez obzira na ban.
Haveru, bU i Cage kazu da on mora imati admina, pa ti vidi sa njima, ja ne bi da se petljam da izgubim i ovo malo jada na ovom portalu
je napisao/la:
Haveru, bU i Cage kazu da on mora imati admina, pa ti vidi sa njima, ja ne bi da se petljam da izgubim i ovo malo jada na ovom portalu
Nemogu ja sa njima vidjeti kad je znaš i sam, jednostavno nemoguće stupiti u kontakt s njima. Sve što želim je da igram tamo i dalje, al' ovdje sam ja bezveze popušio ban, vrlo nepravedno.
Nista , mozda ti "neko" skine ban i zaboravice se to za par dana i opet ce neko tako dobiti ban i sve ispocetka .

Nisi jedini , i ja sam dobio isto tako samo jer sam u igri flesao lika "slucajno: (igramo pub) i dobijem ban

mirofa je napisao/la:
Nista , mozda ti "neko" skine ban i zaboravice se to za par dana i opet ce neko tako dobiti ban i sve ispocetka .

Nisi jedini , i ja sam dobio isto tako samo jer sam u igri flesao lika "slucajno: (igramo pub) i dobijem ban

Pa evo sad mi je Stealth pokušao skinut' i kaže ne može, da mi je bar znat' kakav sam ban dobio, ovo izgleda jače od dinamičkog.
iwdnplaysson je napisao/la:
Pa evo sad mi je Stealth pokušao skinut' i kaže ne može, da mi je bar znat' kakav sam ban dobio, ovo izgleda jače od dinamičkog.
nije da nemoze nego nije ni probo neka pogleda ban.cfg i neka izbrise sve ID totalno i cao !
L0w je napisao/la:
http://www.gamers.ba/forum/2/100020/1/bladehood-g-ba-server/

A pogledaj tvog odgovora "i ti dig'o temu radi bana"
Pa konje drugo je dobit' obični ban, a drugo da ti banuje cijeli subnet, nemoj mi vadit' živce bezveze, ionako ih nemam.
Pa konje drugo je dobit' obični ban, a drugo da ti banuje cijeli subnet, nemoj mi vadit' živce bezveze, ionako ih nemam. :-X
Nemas ti mozga ;)
Sad je meni jasno zašto je mirofa odustao od ovog servera.

Najjača stvar je što pola neona zna bladehood-ov setinfo, 99%.

Post dobio aplauz od mirofa

StealtH je napisao/la:
Sad je meni jasno zašto je mirofa odustao od ovog servera.

Najjača stvar je što pola neona zna bladehood-ov setinfo, 99%.
Pa de qme, možeš li ti šta uradit' ?
server koji bi trebao da bude No.1 ba balkanu zjapi prazan, zasto? eto to ti je razlog...promjeni ime servera u neko drugo pa ces vidjet ko ce bit admin, nece nitko. svi su tu samo zbog tog "gamers.ba" ni zbog cega dugog. kurcenje zbog tog gamersa je dovelo do toga da server propadne...
Mah brate moj ja sam samo pijun u ovoj priči. Pokušao sam da ti skinem ban, ali nisam uspio.

Gore ti je gazzel napisao kakvo je stanje. Bladehood mora imati admina i to je to.
ultranumb je napisao/la:
hahahahahahahah 9-)
Tako sam i ja jednom dok nisam imao admina. Ulazim ja na server, odigram rundu ubijem 1 lika, kad ban. Udjem ja opet , nisam ni odabro CT ili TT opet ban. Ja se iznerviro. Opet ja ulazim , napisem na admin say "Sto si me banovao ?" , kae lik "Imas cit sigurno pratio sam te". + sto lik nije bio u SPECu pa da prati, + ubio 1 lika jedva :/
Seksanna je napisao/la:
Sve se moze skinuti,samo ce biti je*****e ako imas v42

Ako ti pri ulasku na server pise "Banovan si sa ovog servera" onda samo izbrises config i bez problema mozes uci na server ;)
CLARION_WOLF je napisao/la:
Sve se moze skinuti,samo ce biti je*****e ako imas v42

Ako ti pri ulasku na server pise "Banovan si sa ovog servera" onda samo izbrises config i bez problema mozes uci na server
Imam v42, a ne piše mi ništa, server je valjda up, ali meni je na listi servera down.

Seksanna je napisao/la:
Imam v42, a ne piše mi ništa, server je valjda up, ali meni je na listi servera down.

Pa neka neko od admina jednostavno kuca na serveru

amx_unban "steam_id"
amx_unban "tvoj ip"

99 % ces biti unbanovan :)
CLARION_WOLF je napisao/la:
Pa neka neko od admina jednostavno kuca na serveru

amx_unban "steam_id"
amx_unban "tvoj ip"

99 % ces biti unbanovan
Nisam igrao preko steama, a nemogu kucat' status u konzoli jer nemogu ni uć' na server, a već je probavana opcija amx_unban moj IP.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.