Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Eki turnir

348 pregleda · 24 odgovora · otvorena 18.06.2010. u 20:18

Evo da objavim ekipe koje su potvrdile dolazak a kostur i satnice ce kasnije nekad biti postavljene,posto se nera_f nesta naljutio a niko nije nezamjenjiv.

Sledece ekipe:

Ucestvuju:

1.Emanta
2.Eksploit
3.Oldisi
4.kkl
5.IQ
6.Ek1
Mjera 6 ekipa iz Sarajeva :]

2 grupe po 3 ekipe, zavrsi se turnir do 10 11 taman :]

Zao mi samo sto svi govore, da ce doci a niko ne dodje kao i uvjek, uvjek bilo tako i bit ce

Znate to valjda

Sretno i dolazim sutra sa djemom 4fun, da vidim staru raju, nasao malo vremena :]

Pozdrav.
A Bog te, doci ce momci iz Brckog, Zivinica a vi hadalji odavde se niste mogli skupiti i doci, a svi serete mi ovo mi ono .. a zlo bogami ...tuga tuzna najtuznija ..
100KAA je napisao/la:
A Bog te, doci ce momci iz Brckog, Zivinica a vi hadalji odavde se niste mogli skupiti i doci, a svi serete mi ovo mi ono .. a zlo bogami ...tuga tuzna najtuznija ..
To sine idemo i u mostar :D:D:D
Turnir u Sarajevu, a učestvuje 6 ekipa? Pa ne održava se u Mehurićima jarane. Moj prijedlog: Odgodite turnir, jer je ovo sramota sa ovoliko ekipa održati isti.
reLo je napisao/la:
Turnir u Sarajevu, a učestvuje 6 ekipa? Pa ne održava se u Mehurićima jarane. Moj prijedlog: Odgodite turnir, jer je ovo sramota sa ovoliko ekipa održati isti.
A potpisujem...
sto da odgadjaju..kad ce debili napisati da ce doci kao sto su i sada pa se nece pojaviti
Kad je samo 6 ekipa, ubaci bo3 da se igra i u grupama

Da se bar izigramo.
E nemogu da vjerujem na prosloj temi javlja se 149420942092094 clanova docemo 100 % , a nakraju nedodu , samo pisu bezveze postove zavaravaju narod ljudi se ponadaju uloze u turnir i to oni se nepojave smijesno , ma nemojte odgadat turnir odigracemo nesto , 2 grupe po 3 ajd nmvz bruka i sramota stvarno !
PLASTELINHO je napisao/la:
E nemogu da vjerujem na prosloj temi javlja se 149420942092094 clanova docemo 100 % , a nakraju nedodu , samo pisu bezveze postove zavaravaju narod ljudi se ponadaju uloze u turnir i to oni se nepojave smijesno , ma nemojte odgadat turnir odigracemo nesto , 2 grupe po 3 ajd nmvz bruka i sramota stvarno !
Nije to samo ovaj put. To je tako stalno...

Samo se tako vidi neozbiljnost... a sve nesto neki klanovi.
bshz je napisao/la:
Nije to samo ovaj put. To je tako stalno...

Samo se tako vidi neozbiljnost... a sve nesto neki klanovi.
Upravu si , jarane nije da se hvalim al odusto mi igrac danas u 5 , nadem drugog igraca odem za pola sata pokupim pare od sviju trcim do ilidze uplatim . Jedva cekam da vidim grupe kad ono 6 ekipa , Sramota
PLASTELINHO je napisao/la:
Upravu si , jarane nije da se hvalim al odusto mi igrac danas u 5 , nadem drugog igraca odem za pola sata pokupim pare od sviju trcim do ilidze uplatim . Jedva cekam da vidim grupe kad ono 6 ekipa , Sramota
Ništa me ne čudi danas... dobro je pa je i 6 ekipa.

Ajde bar cemo se izigrati i družiti , zajebancija ce bit.
bshz je napisao/la:
Ništa me ne čudi danas... dobro je pa je i 6 ekipa.

Ajde bar cemo se izigrati i družiti , zajebancija ce bit.
Ma normala , aj vidmo se dole sutra zz
100KAA je napisao/la:
brate oces ti dole bit sutra na turnir ?
reLo je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH placem!
Ja bih ovo odgodio ovo je prejadno cuj 6 ekipa .. a idoli se na onim temama prijavi ih se po 16k

ugl. gl^hf sutra ! g0, g0 Oldies ..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.