Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Zašto ne JAR?

192 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.06.2010. u 14:10

Mnogi su se žalili nakon što je potvrđeno da će se SP organizirati u Južnoafričkoj Republici.Pogotovo nakon kupa konfederacija, nakon kojeg su se svi žalili zbog glasnih zvukova vuvuzela koji se ne mogu ignorisati.
Ono što je razočaravajuće je da, ionako ne toliko veliki stadionima, nisu upotpunosti ispunjeni do posljednjeg mjesta, što sigurno ne priliči najpopularnijem i najgledanijem turniru u cijelom svijetu.
Nakon što su napadnuti nogometaši Togo-a, igrači i članovi stručnog štaba reprezentacija su se počeli žaliti i brinuti za vlastitu sigurnost.
Da nisu bili u krivu, pokazuje i činjenica da je danas nestalo četiri igrača Sjeverne Koreje.
Kopiraću čitav text, kako biste mogli dati svoje komentare.
Izvor: evijesti.info

Svjetski mediji raspisali su se da su četvorica sjevernokorejskih nogometaša, sudionika Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici, nestala.
Već su se u službenom zapisniku utakmice protiv Brazila u utorak navečer Kim Myong-Won, An Chol-Hyok, Kim Kyong-Il i Pak Sung-Hyok pojavili s prilično neuobičajenim dodatkom “odsutni”.

Međunarodna nogometna federacija (FIFA) zasad tvrdi da ne zna ništa o mogućem nestanku ili prebjegu Sjevernokorejaca.

"Nemamo nikakvih informacija da su igrači nestali. Naš službenik za vezu s reprezentacijom Sjeverne Koreje nam nije signalizirao ništa takvo", izjavio je glasnogovornik FIFA-e.

U veleposlanstvu Južne Koreje u Johannesburgu također tvrde da posljednjih dana nije bilo nikakvih neuobičajenih pokreta vezanih za reprezentaciju susjedne im zemlje.

Zbog posvemašnje zatvorenosti Sjevernokorejaca prema svijetu, gotovo je nemoguća bilo kakva komunikacija s reprezentativcima te zemlje. Više bi informacija o ovome eventualno moglo biti poznato u petak poslijepodne kada bi na rasporedu trebala biti redovita konferencija za novinare sjevernokorejske vrste uoči dvoboja protiv Portugala u 2. kolu skupine G.
ne kontam,kazu da su rasprodane sve ulaznice za utakmice a trebine prazne zbog cega?:S
Hahahah, nisu nestala, vec su iskljucena iz reprezentacije. Valjda su u nekom trznom centru kupili kolut sira, pa ih je zbog "uvrede njihove lijepe Koreje" trener jednostavno iskljucio iz reprezentacije!

Edit: Izgleda da je ona hobotnica ipak vidovita

<3 Srbija
We all need a litlle shelter, just a litlle helper, ouu an it'll be alright...

Ou lord its gonna be alright

Gledao sam sve i jednu tekmu SP-a, ukljucujuci one i od Koreje.

Komentator nije spomenuo nista u vezi nestalih Korejanaca, tako da nemamo o cemu da raspravljamo, a i da su nestali ne znam sta mi tu mozemo promeniti.

Sto se tice vavuzela, barem ce ostati upamceno da se u Africi to koristilo kao sprava za navijanje.. Meni licno ne smeta, sto vise dopada mi se.
masssiv je napisao/la:
ne kontam,kazu da su rasprodane sve ulaznice za utakmice a trebine prazne zbog cega?:S
Zato što lažu da su prodali sve ulaznice.
@MorgaN
Piše da nema nikakvih informacija o njima, i da nije bilo nikakvih neuobičjenih pokreta...
Svi znate sta sjeverna koreja misli o svojoj "prelijepoj" zemlji.. Juzna Koreja moze govoriti sta hoce, a u samo takvim odnosima je sa sjeverom.. tako da.. ta recenica gore nema nikakvog znacaja

Vlada sjeverne koreje ne tolerise ni namjanje ispade.. a mozda su ta 4 igraca slucajno nesto "pogrijesila" i ..
A mislite da taj glasnogovornik sjeverne koreje smije ista reci sto mu nije dozvolila vlada, pada glava odma
Cak kruze price da cese na televiziji prikazivati samo najljepsi trenutci iz njenih utakmica..
voLume je napisao/la:
Zato što lažu da su prodali sve ulaznice.
@MorgaN
Piše da nema nikakvih informacija o njima, i da nije bilo nikakvih neuobičjenih pokreta...
hm... ne kontam sto bi lagali da su prodali sve ulaznice kad bi se pokazalo da nisu kao sto se vidi sad na svakoj tekmi ima par hiljada praznih mjesta -.-

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.