Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Hobotnica predvidjela pobjedu Srbije!!

471 pregled · 32 odgovora · otvorena 18.06.2010. u 10:49

U Sea Worldu u njemačkom gradu Oberhausenu hobotnica Paul predviđa utakmice sa Svjetskog prvenstva u JAR-u. Dosad još nije pogriješila..

Hobotnica Paul rekla je svoje. Srbija će pobijediti Njemačku na Svjetskom prvenstvu u petak u drugoj utakmici skupine D. A Paul ne griješi. To je pokazala i utakmica između Njemačke i Australije. Paul je svoje krakove oblijepio oko posude sa zastavom Njemačke i bilo je jasno tko će pobijediti. U "Sea Worldu" u njemačkom gradu Oberhausenu zabavljaju se s "vidovitom" hobotnicom. U dvije staklene posude, na kojima su zastave reprezentacija koje igraju taj dan, stave hranu. Nakon toga čekaju iz koje će posude Paul uzeti 'klopu'. Ovoga puta izabrao je posudu sa srpskom zastavom. Koeficijent na pobjedu Srbije protiv Njemačke je 4.75. Prilika za dobitak? Da, ako ste Nijemac, u strahu od hobotnice i ako vjerujete da životinja može predvidjeti rezultat. Dakle, sigurna pobjeda Njemačke, u svakom slučaju.

Izvor 24sata

IDEMO!!!!!!!!!!111

Jovanovicu ljubim te u supak macko moja :D....

J**I KONJEEE! :D

Post dobio aplauz od ultranumb

zajeba hobotnica svabe..
HAAHHAHAHAHAAHAHAHAHAHAH
jao srbi, svaka vam cast majkemi moje :

hahah HAHAHA jao svaba , placu sad XDD

SOL1D je napisao/la:
Znači 2 korpe il' koji već ku**c...i ona izabere jednu sa zastavom zemlje koja igra tekmu...Nije pogriješila ...

Šta je onda sa remijem , a bilo ih je mnogo !?

Kad treba remi, hobotnica ostane gladna
omg fkt pogodi hobotnica, hahahaha koja spica , gdje mogu vidjet njene izbore
jeb1 hobotnice, jedem ti rodjake! XD
Sta sam reko :D .Ako je pogodila prijasnje utakmice morala je i ovu sad .Odsad prvo vidjet sta izabere hobotnica pa u kladionicu.

Uploaded with ImageShack.us

AHAHAHAHA

PJEVAJ SRBIJO I KAD TI SE PLAČE!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.