Ovako prije svega pozdrav svima!!!Imam problem sa racunarom ili neceg treceg...Npr igram bilo koju igru igram igram i svako 10-15 sekundi zastopa i opet normalno i opet nakon 10-15 sekundi zastopa od 1 do 2 sekunde i opet normalno!!!Ocu da poludim formatiro sam racunar mjenjo sisteme opet isto!!!I cim pocne da stopa cuje se Cooler nenormalno!!! Pa vas sve molim ako neko zna da mi pomogne!!!Unaprijed Hvala
Diskusija
U kanti
Racunar mi se Brzo zagrijava
251 pregled · 25 odgovora · otvorena 18.06.2010. u 00:51
Problem je u tom sto neznam okrenut maticnu odozdo jel mi moze ko pojasnit??Nikad u zivotu nisam carko po racunaru
mcfirestarter je napisao/la:
Problem je u tom sto neznam okrenut maticnu odozdo jel mi moze ko pojasnit??Nikad u zivotu nisam carko po racunaru
HVALA HVALA HVALA svima ocistio sam cooler bilo 1 mm prasine na njemu sad je sve uredu ne huci i nestopa hvala mnogo!!!Vi koji ste iz sarajeva zovem na sladoled 

Ajd drago mi je da su ti raja pomogla da rijesis problem 
Zeznuto je u ove ljetnje dane preko zime se nakupi prasine u kompu a ljeti je previse vruce, mora se grijat. Kod mene temperatura od CPU ne pada ispod 55 ^^ jbg

Zeznuto je u ove ljetnje dane preko zime se nakupi prasine u kompu a ljeti je previse vruce, mora se grijat. Kod mene temperatura od CPU ne pada ispod 55 ^^ jbg
meni je sad 48 a bila oko 70 tako da sam popravio
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.