Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

G.ba kafa Mostar - Rezime

620 pregleda · 34 odgovora · otvorena 17.06.2010. u 14:30

Ajd' da krenemo ispocetka, jer je valjda tako najbolje krenuti :D

Odem do faxa prvo, trebam se naci sa Armanom (eX), dodjem na musalu, frajer nedostupan odjednom, kontam sjebo me, kad zove me nepoznat broj, kad mosh' mislit, ARMAAAAN, kaze evo ja u crvenom sorcu, kako cu te prepoznat, boli te ku**c, ja cu tebe :D
Nadjemo se, krenemo na "onu stranu" zbog koje mnoge pi**e nisu htjele doci jer se boje kao tzv huligana, ja i Arman kontamo, boli na ku**c (da prostite).
Hodali jedno 30 min. po mostarskoj zegi od 40 stepeni, sreli neke dvije trebe, pitali gdje je caffe, kaze ne znamo, a imatel' pi**e mozda ? :D
Nekako nasli caffe, sjeli, ugledali par momaka, jeste to VI, kazu jesmo :D
Sjeli, popili par HLADNIH piva (da pohvalim konobara i caffe :D ) , okupilo nas se nekoliko, pricali neke glupe price, ko je kad krenuo, ja srao malo, Arman se nalozio da je glavni i tako...
Kad smo se izgotivili, popili, ispricali, sjeli smo malo CS'a, oderali su me k'o zeku malenog :(
Sve u svemu, nije lose bilo, treba ponoviti, sad cu napisati ko je sve bio :
Goran ' PROFESSIONAL.' Cesic - caspitow0w
Arman ' eX ' Kebo - peder u crvenom sorcu
Emir ' IceWolf ' Huskic - moja malenkost od 115kg
Teo ' Te0o0 (ingame nick: i N d e s 7)' Primorac - ko onaj politicar Primorac :D
Teo ' teo teo ' Kresic of GTC.zP
Jan ' Two dollar Bill" Minarik - lik sa cudnim nickom :D
Haris 'HeadacheR' Beganovic of MNi
Luka i Niko , nema momaka na gamersu, valjda im se ne svidja zbog toga sto se izgovara "GEJmers"
I MIGHT[Y] Roba, momak koji nam je ranije otvorio igraonu, kazu da je najveci gay u Mostaru, mozda ga i startam :D
"Kafa" je uspjesno prosla, nadamo se da ce opet biti, za sve pi**e i pedere koji nisu dosli a rekli su, HVALA MNOGO, do iduce Mostarske G.ba kave/kafe/kahve veliki pozdrav iz upeklog grada na Neretvi :)

BTW :
Josh smo tu i zae'baemo se :P

Post dobio aplauz od KillaOR

Ja sam već rekao , ja se ispričavam što nisam doš'o , Krizma , trka/frka ovo ono .

Idući put dolazim .

+ busova ne'am prije 4.
Moj brate ti "organizovo" kafu a nisi doš'o  , evo nas jos s za********

Pozdrav do sljedeće kafe

Al' glavno je da je ovo prva uspješna G.ba Ka/h/va u Mostaru.

Fino fino, samo se druzite... Ako ima kakvih slikica, nek neko okaci.. Samo trebali ste te pare za cs uloziti u jos par piva, bilo bi vam bolje 
Eo' josh smo tu ,zezamo se i tako to :$
INDES i Teo me tjeraju kuci neda mi se ;$
Neka me ovdje ,raja je prejaka :$

EDIT :
Popili smo po 3 pive ,dosta za jednu kavicu 

KillaOR je napisao/la:
Fino fino, samo se druzite... Ako ima kakvih slikica, nek neko okaci.. Samo trebali ste te pare za cs uloziti u jos par piva, bilo bi vam bolje 
xD , ma dosta je bilo pive , a ima slika nekih od mixa , samo je to bila žestoka zajebancija 4vs5 , okacit cu kasnije 

pozz do sljedece kafe
KillaOR je napisao/la:
Fino fino, samo se druzite... Ako ima kakvih slikica, nek neko okaci.. Samo trebali ste te pare za cs uloziti u jos par piva, bilo bi vam bolje :D
Ma bit' ce piva, od prve plate HAHAHA :D
Slikica nesto i nemamo, ali valjda neko ima mob, sad cemo se poslikat :D
Drago mi je da ste se proveli,
Ako neko ima slika, okačite da vidimo
Evo jedna tužna vijest na kraju.
Goran 'PROFFESIONAL.' Ćesić , dobivši u predhodnom postu aplauz poludio je od sreće te se na izlazu iz bara zakucao u staklo vrata koje je puklo , a on dobio posjekotine na obje ruke.
On je dobro i otišao je kući

Zato admini ne dajite mu više bodove :):)
Nisam dobro ocami , trebam na hitnu podhitno imam 4 velike posjekotine : (
Nisam se nado bas da ce uspjeti al eo i ovo se dogodi u nas : D
Iako smo kasnili pola sata nasli smo put do red cornera i tamo su nas docekali wolf , ex , headacher . Zahvaljujem se wolfu za turu pive stoe okreno 
I naravno da ne odemo normalno ipak je ovo Mostar , ćesa je se zapuco u vrata i razbio staklo 

Do iduceg puta 

Mene je aLmo zajeb'o njega krivite.

+

Govorili su s obe strane ce doci da belaj naprave tako da .. :)
meni je bilo super kod kuce :D iduca kad bude dolazim 99999999%
E jbg, da sam znao doso bi :/
Kako sam pročito vidim da vam je bilo baš veseloooooooo. Hajde te slike da vidimo
Ado je napisao/la:
Kako sam pročito vidim da vam je bilo baš veseloooooooo. Hajde te slike da vidimo
Nema slika , taman se posli slikat' na polasku , kad sam se ja zabio u vrata i razbio ih , i nije mi bilo spasa , poceli su me motati , tako da nista od slika ;$
f4nt0mxdc0 je napisao/la:
e nisam se nado da ce ovo u mo uspijet

svaka cast 
da ti iskreno kazem , nisam ni ja mislio da ce ovo uspjet bgmi , steta sto nisam doso , jer sam mislio da ce bit nacionalistickih debila koji se dodju samo da se pobiju -.-' te tako ja s almom prico , nije ni on isto htio doc jer je mislio da ce bit belaja , te ja zvao denku da ne dolazi kako smo mislili svi da ce bit necega , jos meni prijatelj reko da ne dolazim da ce se pobit i tako ja nisam doso , i stetaa 
Vidim kod vas tamo veselo lomi se 
Hajd nek ste se fino proveli ^^:)
GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.