Ajd' da krenemo ispocetka, jer je valjda tako najbolje krenuti 
Odem do faxa prvo, trebam se naci sa Armanom (eX), dodjem na musalu, frajer nedostupan odjednom, kontam sjebo me, kad zove me nepoznat broj, kad mosh' mislit, ARMAAAAN, kaze evo ja u crvenom sorcu, kako cu te prepoznat, boli te ku**c, ja cu tebe
Nadjemo se, krenemo na "onu stranu" zbog koje mnoge pi**e nisu htjele doci jer se boje kao tzv huligana, ja i Arman kontamo, boli na ku**c (da prostite).
Hodali jedno 30 min. po mostarskoj zegi od 40 stepeni, sreli neke dvije trebe, pitali gdje je caffe, kaze ne znamo, a imatel' pi**e mozda ?
Nekako nasli caffe, sjeli, ugledali par momaka, jeste to VI, kazu jesmo
Sjeli, popili par HLADNIH piva (da pohvalim konobara i caffe
) , okupilo nas se nekoliko, pricali neke glupe price, ko je kad krenuo, ja srao malo, Arman se nalozio da je glavni i tako...
Kad smo se izgotivili, popili, ispricali, sjeli smo malo CS'a, oderali su me k'o zeku malenog
Sve u svemu, nije lose bilo, treba ponoviti, sad cu napisati ko je sve bio :
Goran ' PROFESSIONAL.' Cesic - caspitow0w
Arman ' eX ' Kebo - peder u crvenom sorcu
Emir ' IceWolf ' Huskic - moja malenkost od 115kg
Teo ' Te0o0 (ingame nick: i N d e s 7)' Primorac - ko onaj politicar Primorac
Teo ' teo teo ' Kresic of GTC.zP
Jan ' Two dollar Bill" Minarik - lik sa cudnim nickom
Haris 'HeadacheR' Beganovic of MNi
Luka i Niko , nema momaka na gamersu, valjda im se ne svidja zbog toga sto se izgovara "GEJmers"
I MIGHT[Y] Roba, momak koji nam je ranije otvorio igraonu, kazu da je najveci gay u Mostaru, mozda ga i startam
"Kafa" je uspjesno prosla, nadamo se da ce opet biti, za sve pi**e i pedere koji nisu dosli a rekli su, HVALA MNOGO, do iduce Mostarske G.ba kave/kafe/kahve veliki pozdrav iz upeklog grada na Neretvi

Odem do faxa prvo, trebam se naci sa Armanom (eX), dodjem na musalu, frajer nedostupan odjednom, kontam sjebo me, kad zove me nepoznat broj, kad mosh' mislit, ARMAAAAN, kaze evo ja u crvenom sorcu, kako cu te prepoznat, boli te ku**c, ja cu tebe

Nadjemo se, krenemo na "onu stranu" zbog koje mnoge pi**e nisu htjele doci jer se boje kao tzv huligana, ja i Arman kontamo, boli na ku**c (da prostite).
Hodali jedno 30 min. po mostarskoj zegi od 40 stepeni, sreli neke dvije trebe, pitali gdje je caffe, kaze ne znamo, a imatel' pi**e mozda ?

Nekako nasli caffe, sjeli, ugledali par momaka, jeste to VI, kazu jesmo

Sjeli, popili par HLADNIH piva (da pohvalim konobara i caffe
) , okupilo nas se nekoliko, pricali neke glupe price, ko je kad krenuo, ja srao malo, Arman se nalozio da je glavni i tako...Kad smo se izgotivili, popili, ispricali, sjeli smo malo CS'a, oderali su me k'o zeku malenog

Sve u svemu, nije lose bilo, treba ponoviti, sad cu napisati ko je sve bio :
Goran ' PROFESSIONAL.' Cesic - caspitow0w
Arman ' eX ' Kebo - peder u crvenom sorcu
Emir ' IceWolf ' Huskic - moja malenkost od 115kg
Teo ' Te0o0 (ingame nick: i N d e s 7)' Primorac - ko onaj politicar Primorac

Teo ' teo teo ' Kresic of GTC.zP
Jan ' Two dollar Bill" Minarik - lik sa cudnim nickom

Haris 'HeadacheR' Beganovic of MNi
Luka i Niko , nema momaka na gamersu, valjda im se ne svidja zbog toga sto se izgovara "GEJmers"
I MIGHT[Y] Roba, momak koji nam je ranije otvorio igraonu, kazu da je najveci gay u Mostaru, mozda ga i startam

"Kafa" je uspjesno prosla, nadamo se da ce opet biti, za sve pi**e i pedere koji nisu dosli a rekli su, HVALA MNOGO, do iduce Mostarske G.ba kave/kafe/kahve veliki pozdrav iz upeklog grada na Neretvi

, evo nas jos s za********