Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Poginuo 'lovac na krokodile' Irwin

1.596 pregleda · 21 odgovor · otvorena 04.09.2006. u 13:27

Bihnet says: "Australac Steve Irwin (44), poznat širom svijeta zahvaljujući svojim TV emisijama o divljim životinjama, a prvenstveno krokodilima, poginuo je u ponedjeljak za vrijeme snimanja dokumentarca u vodama nadomak Port Douglasa, na krajnjem sjeveru države Qeensland."

Meni je licno zao covjeka, mada mi je nekako bio debilan, ali ipak je svijetu donjio i pokazao dosta toga vezano za "animal world"!

Vishe info na:
http://www.bih.net.ba/info_novosti+M5560c39ae3f.html

Danas ovo vidjeh, pa reko da vidim sta vi mislite ?

Evo vijest sa 24sata.info ...

Poznati australijski tv voditelj i urednik mnogobrojnih poznatih i "otkačenih" dokumentaraca, Steve Irwin, umro je danas u Australiji u 11 sati po lokalnom vremenu.

Steve Irwin je umro nakon što ga je u prsa ubola otrovna riba - raža. Nesreća se desila kod Batt Reefa, 200 milja sjeverno od Brisbanea, gdje je Steve snimao novu seriju, navodi australijska policija.

Posada na brodu Steve Irwin-a, ”Corc One”, učinila je sve da oživi Irwina, ali nije uspjela.

"Steve je umro dok je radio ono što je najviše i volio", rekao je njegov producent Johv Stainton.

I ja sam kao i vecina gledao njegove emisije , i fakat mi je zao sto je umro ...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.