Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Football Manager 2010

925 pregleda · 58 odgovora · otvorena 15.06.2010. u 23:45

Zanima me koliko vas igra ovu igru ?

Imam jedan forumski projekat na umu, pa bih želio da provjerim koliko bi vas aktivno učestvovalo u takvom nečem. =)

Ako ne igrate, nemojte se javljati.

Ako igrate, samo napišite "igram".

Ako i vi imate neku zamisao vezanu za ovo, napišite.

Hvala.
v3Tr0x je napisao/la:
Nikad čuo za to 8)
Ladno, šta je to ?

Bojane postavi zahtjev u administraciji da se napravi Football Manager podforum. Mislim da bi to bio pun pogodak, jer kao što vidim veliki broj članova igra ovu igricu ( ako je igraju uistinu, a ne samo spamaju ).

@ Tema :

Igram od 2008 godine. Dnevno provedem vremena uz tu igricu nekih 1-2h.
bshz je napisao/la:
Igram i previše.
mozes li uploadovat svoj crack na megaupload.com (najbrze ) pa mi poslat link na pm?

ja upalim igru i igram, a kad hocu snimit kaze "unable to find cd in cd-rom. insert cd" i ima retry i quit (ovako nesto poruka ide, nije tacna :d )

hajd molim te ako imas vremena

edit: i raruj
Igram

Još od 2003 , tad' prvi put Managera igrao (neki manager Alex Ferguson)
Igram (malo slabije u poslednjih mjesec dana), al sam redovan od 2006-e. I da, mrzim Fifa manager:D
Prestao prije par mjeseci igrati ali planiram poceti za par dana opet

Znaci igram
Imam instaliran FM 2005,2006 i 2010

Igram vec online ligu
Igram Igram Igram Igram Igram Igman Igram Igram Igram

NADJI ULJEZA ! XD

btw. tu sam ;)
4rm4n1 je napisao/la:
mozes li uploadovat svoj crack na megaupload.com (najbrze ) pa mi poslat link na pm?

ja upalim igru i igram, a kad hocu snimit kaze "unable to find cd in cd-rom. insert cd" i ima retry i quit (ovako nesto poruka ide, nije tacna :d )

hajd molim te ako imas vremena

edit: i raruj
Vjeruj , nece ti se isplatiti igrati sa crackom . Prvo , kad god save-as izbacice te iz igrice i moraces opet ulaziti da bi nastavio . Drugo , ponekad ce te izbacivati bez ikakvog razloga , tako da ces morati ukljucivati mnogo cesce automatsko save-ovanje , i kao sto sam rekao , opet ce te izbacivati iz igrice .

Ja sam se mucio mjesec-dva sa tim , i ne isplati se oko toga muciti , a 6 KM nije puno
evo da se i ja javim nakon nekih pola godine(bio bez neta kuci) . .

igram
Igram vec par godina zaredom :$ ovi fm sajtovi dosta pomazu sto se tice taktika i to unapredjivanja timova i to :)
Mogla bi se liga napraviti sa kakvim nagradama bezveze :)
braul1o je napisao/la:
Vjeruj , nece ti se isplatiti igrati sa crackom . Prvo , kad god save-as izbacice te iz igrice i moraces opet ulaziti da bi nastavio . Drugo , ponekad ce te izbacivati bez ikakvog razloga , tako da ces morati ukljucivati mnogo cesce automatsko save-ovanje , i kao sto sam rekao , opet ce te izbacivati iz igrice .

Ja sam se mucio mjesec-dva sa tim , i ne isplati se oko toga muciti , a 6 KM nije puno
vidis, problem je sto meni nece da racunar "ocita" cd managera, pa sam prebacio sve fajlove na ipod preko laptopa i pokrenuo i instalirao igru sa ipoda na racunar.

napravio sam image svih tih fajlova i mountovao sam, al ne radi..

any ideas?
igram

rulF je napisao/la:
evo da se i ja javim nakon nekih pola godine(bio bez neta kuci) . .

igram
TO TONIIIIIIIIIIII
4rm4n1 je napisao/la:
vidis, problem je sto meni nece da racunar "ocita" cd managera, pa sam prebacio sve fajlove na ipod preko laptopa i pokrenuo i instalirao igru sa ipoda na racunar.

napravio sam image svih tih fajlova i mountovao sam, al ne radi..

any ideas?
moja ti smoto smotana, javi se meni ./

Bojane, jesil skonto kako od messija, xavia, i ibrahima izvuces 8+ av rating? ^^

Pretpostavio sam da igras s Barcom . .
igrao prije, sada nemam instaliran ali imam CD, tako da ako ce biti sta ozbiljno tu sam
Igrao sam ja to ranije ali mogao bi opet pocet igrat nesh sam razmisljao lako je instalirat igru ...
Igram odkad znam za sebe :D Inace ako hoce neko da opikamo jednu online, nek mi javi, da ga poducim kako se igra. :D

EDIT: To za forum, odmah mozes racunati na mene:)
it's not just game it's way of life !!!

fmbosnia.com

fm-serbia.net

www.cro-manager.net/

nema potrebe za forumom ...

--------------------------------------------------------
c1le |
|
Igram FM sve od 2004-te godine! |
----------------------------------------------------
what the fuck ...

Football Manager, a series of football management simulation games started in 2005 - wikipedia ...

kad se 'aki jave ...

podforum bi bio odlican !!!

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.