Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

fnatic vs SK Gaming

591 pregled · 40 odgovora · otvorena 15.06.2010. u 12:17

Poz raja,nemojte odma pisati mogli smo i mi otići na hltv.org i pogledati, nego zanima me vaše mišljenje o ovom meču?

thxbye. =)

Time: 20:00 - 15th of June (Today

fnatic vs. SK Gaming

Map: de_nuke

[B]Lineup: fnatic
threat
cArn
dsn
f0rest
GeT_RiGhT

Lineup: SK Gaming
Gux
RobbaN
walle
face
allen[/B]

Go,go,go SK!
Jedna rijec: FNATIC
Ma kakav SK, za njih sam navijao kad su igrali SpawN, vilden i kompanija. Ovo ce fnatic dobiti, opusteno. Tata f0rest ima da samara!
Jednom rijecu: WALLE!

Bit ce fakat zanimljivo vidjeti nove izmjene u SK, tj. walle back to AWP and RobbaN tac leader again.

Very intresting
fnatic uzima po mojoj prognozi .
SK vise nije kao sto je nekada bio. Kao sto MorgaN kaze, kad su igrali spawn,vilden i kompanija bili su neunistivi, ali sada...

Prema mom misljenju fnatic 'ladno uzima
fnatic <3
f0rest i GeT_RiGhT ownaju <3

Po meni vise SK nije na nekom velikom nivou, kao sto je fnatic...Ima tu walle i allen koji mogu parirati, ali, dali je moguce da samo njih dvojica pobijede ?
Dok u fnaticu ima veoma jakih pojedinaca(f0rest<3), ali i igraju timski, nitko tu ne gleda skor...bitno je samo jedno, a to je pobjeda i uvjeren sam da ce fnatic ovaj match brzo zavrsit.

GL & HF
~Fnatic .

A trebao si i ostale match-eve ovdje ostaviti b ...
Uvijek sam vishe volio SK , ali ja mislim da bi ovaj match trebao uzeti fnatic , jer su trenutno uigranija ekipa
bit ce ovo veoma dobar mec i mislim da ce ih walle samarat i navijam za SK . KAMAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BUYAKA je napisao/la:
Uvijek sam vishe volio SK , ali ja mislim da bi ovaj match trebao uzeti fnatic , jer su trenutno uigranija ekipa :)
Ha! ? :D

Ocigledno ne znas da je nuke najjaca mapa od SK :)

Pobjedili su ih na zadnjih 3 eventa tu mapu. =D

Bit ce zanimljivo.

SK <3
SK uzima , walle=awp master , josh nuke njihova mapa !
:
;);)
H2k Gaming vs. MYM

isto interesantan mec, pocinje danas u 20:00,,

a ne kontam za ovaj mec

fnatic vs SK

* Note this match will not feature HLTV,,,,

sto to

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.