Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Komp. se gasi

120 pregleda · 8 odgovora · otvorena 12.06.2010. u 13:24

Valjda sam pogodio podforum....

Znaci otkako sam instalirao windows 7 komp mi se gasi svako 2h il 3h zavisi, brisao sam prasinu, skenirao komp to je sve uredu..

Jel ima namjestena nekakva opcija da se komp gasi svako 2h tj. resetuje et ako moze neko pomoci ... ty
Kad se ugasi mozes li ga odmah upaliti ili ga moras ugasiti iz struje pa upalit?
nije do pregrijavanja,jer si brisao prasinu,ali ti je mozda otisoa ventilator
a jel ti org taj win 7,tj jesi li crack ili si skinuo sa njihove oficijelne str,ako si skinuo sa oficijelne str i nisi crack,negdje sam citao da se svako 2-3h ili u kracim ili duzim vremenskim intervalima gasi
aer0 je napisao/la:
nije do pregrijavanja,jer si brisao prasinu,ali ti je mozda otisoa ventilator
a jel ti org taj win 7,tj jesi li crack ili si skinuo sa njihove oficijelne str,ako si skinuo sa oficijelne str i nisi crack,negdje sam citao da se svako 2-3h ili u kracim ili duzim vremenskim intervalima gasi
Jel ovo to ??

Skinuo si staru verziju, tacnije betu ili rc neki..
Nadji verziju iz 2010. godine i nju skini.. Activator ti najvjerovatnije nece pomoci jer sam ih isprobao 20 ali se idalje restartovalo..
dam1r je napisao/la:
Skinuo si staru verziju, tacnije betu ili rc neki..
Nadji verziju iz 2010. godine i nju skini.. Activator ti najvjerovatnije nece pomoci jer sam ih isprobao 20 ali se idalje restartovalo..
Ali kad sam ga josh jednom znaci isti cd inst. sve je radilo nikad se nije resetovalo a sada svako 2-3sata :/
WAYERNNN je napisao/la:
Ali kad sam ga josh jednom znaci isti cd inst. sve je radilo nikad se nije resetovalo a sada svako 2-3sata :/
Jes al beta verzija je programirana tako da se poslije aprila-marta (ako se ne varam) pocne tako restartovati svaka 2 sata.. ja i jaran isti problem imali, reinstall istog sistema nije pomogao.. morali novi skidati
imas beta verziju ... da li ti izlazi BSOD plavi ekran smrti i pise END_OF_NT_EVALUATION_PERIOD ???

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.