Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Karte Željko Joksimović

278 pregleda · 24 odgovora · otvorena 11.06.2010. u 21:34

Dobro veče :]

Imam jedno pitanje jel ima još karti da se kupe i po kojoj cijeni ? Ako nema onda neko od vas ako ima dvije karte a neće da ide nek mi se obrati na pm da se dogovorimo za cijenu
http://www.kupikartu.ba/v2/karte/zona/432/610
IceWolf je napisao/la:
http://www.kupikartu.ba/v2/karte/zona/432/610
Haj mi reci ti šta ja imam od ovoga ? Piše nekakav tekst nigdje ne piše jesu rasprodate karte. OMG
Javi se ovoj ona ima ...

http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1792643991&ref=ts
Ado je napisao/la:
Haj mi reci ti šta ja imam od ovoga ? Piše nekakav tekst nigdje ne piše jesu rasprodate karte. OMG
registrujes se, i narucis. ako si iz Sa, mozes licno preuzeti karte, ne mora postom.
e ovako
nije vezano za željka ali me zanima đe u sarajvu ima uzet athame
dolazim ovi dana ha-hu pa se ne znam snać,vako to izgleda

Mephistopheles je napisao/la:
e ovako
nije vezano za željka ali me zanima đe u sarajvu ima uzet athame
dolazim ovi dana ha-hu pa se ne znam snać,vako to izgleda

Assasin Creed

btw. Mozda imas na Carsiji
Ali nisam 100% siguran....
1nokS je napisao/la:
Assasin Creed

btw. Mozda imas na Carsiji
Ali nisam 100% siguran....
hahahaahhahaha čuj assassin's creed
ovo se može naći u occult shopovima, al ne znam imal' toga gore
Evo ti msn od mog prijatelja, on prodaje nece na koncert ne znam ni ja zasto.

Pa se vi dogovorite i tako

Poslano na PM!
Imaš na skenderiji, i kod tržnice. Cijena 8 KM za teren, stajanje i 10 KM tribine. p0z
Zamolio bih neru_f ili vetroxa da sve ove kretene koji nisu napisali vezano za koncert nagrade jednim gagom od 5 dana i ostale aplauzom
Ado je napisao/la:
Zamolio bih neru_f ili vetroxa da sve ove kretene koji nisu napisali vezano za koncert nagrade jednim gagom od 5 dana i ostale aplauzom
ja bi tebe zamolio da me (nas) ne vrijeđaš. ni ja tebi nisam reko da si je***i morbid i da si glup ko snop ku****a jer ne možeš da nađeš karte za koncert u gradu u kojem živiš.

ako ne znaš, riječ kretenizam jeste bolest
"Hipotireoidni kretenizam je bolest (enzimopatija) nastala kao posledica nedostatka enzima koji katalizuje pretvaranje aminokiseline tirozina u tironin pa se ne stvaraju hormoni štitne žlezde. Manifestuje se teškim oštećenjima CNS-a."

to jako vrijeđa moju inteligenciju
Imaš preko puta tržnice u kladionici (nez kako se zove) uglavnom ima još karata i cijena im je 8 KM
Mephistopheles je napisao/la:
ja bi tebe zamolio da me (nas) ne vrijeđaš. ni ja tebi nisam reko da si je***i morbid i da si glup ko snop ku****a jer ne možeš da nađeš karte za koncert u gradu u kojem živiš.

ako ne znaš, riječ kretenizam jeste bolest
"Hipotireoidni kretenizam je bolest (enzimopatija) nastala kao posledica nedostatka enzima koji katalizuje pretvaranje aminokiseline tirozina u tironin pa se ne stvaraju hormoni štitne žlezde. Manifestuje se teškim oštećenjima CNS-a."

to jako vrijeđa moju inteligenciju
Ok inteligentni

Nisam izlazio juče ni danas vani kontaš ? I hahu danas na msn hoće da idemo pa reko da vidim imal neko na G.ba da zna imali još da ne izlazim jer mi je mrsko. Ako si toliko inteligetan onda moj savjet idi sa ovog portala zaglupit' ćeš
Ado je napisao/la:
Ok inteligentni

Nisam izlazio juče ni danas vani kontaš ? I hahu danas na msn hoće da idemo pa reko da vidim imal neko na G.ba da zna imali još da ne izlazim jer mi je mrsko. Ako si toliko inteligetan onda moj savjet idi sa ovog portala zaglupit' ćeš
svi smo mi inteligentni, nego, ja ti nisam tu da se ti meni pravdaš đe si bio, i šta si radio. ti si meni reko da sam kreten, ja tebi ništa ne rekoh. kad meni neko to kaže, meni se srce para, duša mi se cijepa,jako sam ranjiv i osjetljiv, osjećam se, doslovno, ko ku**c u kiselini.
Zanima me , oce li biti sutra karata da se kupi, tj. pred koncert ?
oko , 6 , 7 sati ? ))
Imaš kod prve gimnazije, kod katedrale, kad hodaš ferhadijom vidjeces čovjek prodaje, ja tu kupio sebi 3 i sad sa golgijem bio kupili i njemu ..
3NTEl je napisao/la:
Zanima me , oce li biti sutra karata da se kupi, tj. pred koncert ?
oko , 6 , 7 sati ? ):))
brate uvjek ti budi karti ja sam uzeo dole za svaki slucaj 10 km kartu tribine naravno posto nije bilo vise od 8 km teren

pa eto provedi te se lijepo naravno i ja cu bit dole .

Sylvinho je napisao/la:
brate uvjek ti budi karti ja sam uzeo dole za svaki slucaj 10 km kartu tribine naravno posto nije bilo vise od 8 km teren

pa eto provedi te se lijepo naravno i ja cu bit dole .

Ma znam , idem i ja sutra,al nisam uzeo karte, pa cu sjutra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.