Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Odletite u svemir

330 pregleda · 25 odgovora · otvorena 11.06.2010. u 14:02

NASA je pokrenula projekt pod nazivom Face in Space.

Evo o čemu se radi:

NASA je uvijek bila u koraku sa zadnjim tehnologijama. To ne čudi nikog, budući da njeni stručnjaci grade svemirske rakete. Prisutna je na društvenim medijima, a neki njeni astronauti su čak i tweetali iz svemira.

Najnoviji NASA-in internetski projekt zove se Face in Space. Da biste sudjelovali, trebate na službenoj stranici uploadati svoju fotografiju, a NASA obećaje da će ona otputovati u svemir. Ako ste sramežljivi, dovoljno je samo upisati svoje ime.

Možete odabrati hoće li se vaša fotografija naći u predzadnjoj ili zadnjoj misiji, STS-133 ili STS-134, a nakon što se šatl s vašom fotografijom vrati, na stranici NASA-e ćete moći isprintati certifikat o letu koji je potpisao voditelj misije.

Iako je ovaj projekt vjerojatno najzanimljiviji djeci, oni mlađi od 13 godina morat će zamoliti svoje roditelje da za njih ispune formular i pošalju fotografiju.

Iako će fotografije na misiju vjerojatno otputovati na nekom USB sticku, ipak je lijepa ideja da će neki dio vas letjeti svemirom.

izvor: net.hr

Extra stvar mada nisam nasao, ali ukoliko je vec bila tema onda delete...
Bio sam tamo. Nema sisatih plavuša. Vratio se odma, prvom raketom. :/
mocno bgm...
mada nisam ja za to da sendam svoju sliku NASI
Bio sam u Svemiru 5 puta do sada. Glupo, dosadno sranje sranje i sranje :/

Post dobio aplauz od ultranumb

Ludilo, šta im neće naumpast :D
je napisao/la:
Bio sam u Svemiru 5 puta do sada. Glupo, dosadno sranje sranje i sranje :/
Lažeš. Kako te ja nisam vidio nikako. :/
v3Tr0x je napisao/la:
Lažeš. Kako te ja nisam vidio nikako. :/
Nisam tada bio na G.ba i nisam ni znao kako izgledaš. Ja zaboravih reć 5. put kad sam išto izbacili me revizori nisam kupio kartu

Bojane pošalji ti ovu sliku

Uploaded with Ado Bog
a đe je ovde planeta nibiru koja se nalazi u našem solarnom sistemu, ali zapravo se vidi svakih 3600 godina, i tada dolaze rase iz drako imeprije, tau ceti, sirius a i sirius b rase, te atlantis rase o kojima se ne zna mnogo
Bila sam..

Congratulations! NASA appreciates your interest in space flight. You have completed the steps to submit your face or name to fly in space on Space Shuttle Mission STS-133. Welcome aboard!

If you would like a printed certificate verifying your flight into space, return to this site after landing and print your Flight Certificate. Please print this page for your records.
Your Mission STS-133
Scheduled Launch Date Thursday, September 16, 2010
Your Confirmation Number STS133S000113174258
Date Certificate Ready for Printing Saturday, September 25, 2010

Glupost..
je napisao/la:
Nisam tada bio na G.ba i nisam ni znao kako izgledaš. Ja zaboravih reć 5. put kad sam išto izbacili me revizori nisam kupio kartu

Uploaded with Ado Bog
hahahahah xD napisi od najdrazih s g.ba iman na guzovima i salji xD8-)
You Are Go For Launch!

Congratulations! NASA appreciates your interest in space flight. You have completed the steps to submit your face or name to fly in space on Space Shuttle Mission STS-133. Welcome aboard!

If you would like a printed certificate verifying your flight into space, return to this site after landing and print your Flight Certificate. Please print this page for your records.
Your Mission STS-133
Scheduled Launch Date Thursday, September 16, 2010
Your Confirmation Number STS133S000113204674
Date Certificate Ready for Printing Saturday, September 25, 2010

Ja cu poslati naninu sliku. Nije bila gore sa svojima otkako su je kao dijete ostavili u jaslicama pored stale u Cizmicima.
je napisao/la:

Uploaded with Ado Bog
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Ako im ovu sliku pošaljem, idem ne u svemir, nego direkt na Sunce
Šta ovdje ima zanimljivo
Ubacis sliku dođe ti neki let, i kaže da je uspjesno..
Dobro je to, stvarno.
Skoro je bio jedan alien ovde kod nas. Ne znam sa koje rekose da je planete, ha-bu, tako nesto. Prvo dosla njegova slika, pa skoro dodje i on.
Ja cu poslati Mirofinu sliku, ne bi li i njega uzeli i ostavili tamo zauvijek :D

Post dobio aplauz od mirofa

Astromauti oni odu gore i kopaju kanale motikom i lopatom, odu na nebesa i nebesa skinu
Mladjox je napisao/la:
Astromauti oni odu gore i kopaju kanale motikom i lopatom, odu na nebesa i nebesa skinu
HAHAHAHHAAH

Astromauti mogu , a mogu i da ne mogu
VILLA7 je napisao/la:
Dolazim u miru, donosim viršle.
Imaju tri sise i po cet'ri pi**e

Mocno ovo i ja cu poslati
Uzmite knjige djeco i lagano odrastite, inace idete u pi**u materinu, a ne u svemir.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.