Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Poništeno pitanje 35 bodova

web cam pomoc

135 pregleda · 16 odgovora · otvorena 10.06.2010. u 19:55

e ovako , imam ovu genius eye 110 webcam i radila je normalno do prije 2 dana , kada sam iskopco webcam i ponovo je ukljucio u usb utor , od tada neradi , kad god ukopcam pojavi mi se ovo

imao sam driver od te kamere instaliran , pa sam uninstall driver i ponovo install , al opet se ista poruka javlja , do cega je to moze li mi netko pomoc
Probaj drugi usb. Ako bude isto, sjebala se cam.
http://www.file-drivers.com/download/genius_eye_110_windows_xp.html

AlienzZ je napisao/la:
probo sam promijenut usb utor i nije moglo , al nevjerujem da se bas sjebala kamera jer sve sto sam uradio jes da sam iskopco kameru i ponovo je ukopco za 10 sec , nevjerujem da se od toga mogla pokvarit
hayley je napisao/la:
probo sam promijenut usb utor i nije moglo , al nevjerujem da se bas sjebala kamera jer sve sto sam uradio jes da sam iskopco kameru i ponovo je ukopco za 10 sec , nevjerujem da se od toga mogla pokvarit
Probaj restore. Imao sam isti problem, i znam da nikad nisam uspio napravit .. Tako da..
Ma probaj Control Panel pa onda Add Hardware i probaj tu nešta.
Camera ti se zeznula sigurno
Vidi na device menageru, imal ti upitnika
ubaci u drugi usb uror i radit ce..
meni tako sa USB-om i radlo je

Edit:
Genius ti upaljen izgasi geniuous pa vidi...
reper3000 je napisao/la:
ubaci u drugi usb uror i radit ce..
meni tako sa USB-om i radlo je

Edit:
Genius ti upaljen izgasi geniuous pa vidi...
kako mislis genius mi upaljen nije mi nista upaljeno :S ....
reinstaliraj driver, pa ga opet instaliraj i tek onda "ustekaj" usb, možda to pomogne, i
pogledaj da ti možda firewall ne blokira kameru.
hayley je napisao/la:
kako mislis genius mi upaljen??? nije mi nista upaljeno :S ....
radio si update i instaliro si to...zato ti je slika crna i pise nesto u dojnjem desnom kutu
jesam upravu ako nisam citiraj

EDIT:
"this is a copy of a Windows" tako nesto
AlienzZ je napisao/la:
Pa molim te kako ce mu se kamera sjebat! jos ti pise u balonu pise da nemoze usb da prepozna
reper3000 je napisao/la:
radio si update i instaliro si to...zato ti je slika crna i pise nesto u dojnjem desnom kutu
jesam upravu ako nisam citiraj

EDIT:
"this is a copy of a Windows" tako nesto
a to , upravu si , windows 7 mi je i nisam radio update , nego mi nije full verzija windows7 samo je kopija , pa mi se to pojavljivalo , moram nac aktivator nedje al u vezi toga , i kad mi je to bilo radila mi je kamera...
Tako se i meni yojtic sjebo,ali ako imas kakav CD da ti je doso uz kameru updejtuj je jer ti je win 7 i trazi updajt.
Stavi CD i u C Panelu nađi uređaj i uptade driver sa CD-a ... Ako je pronašao komp kameru, a ako nije o5 stavi cD i idi na ADD Hardwere ... Promjeni USB utor. Provjeri U Device Manageru kakvo je stanje je li pod Upitnikom ili ga nikako neprepoznaje ...
eLight je napisao/la:
Pa molim te kako ce mu se kamera sjebat! jos ti pise u balonu pise da nemoze usb da prepozna
Pa to je to .. Nemoze da prepozna jer neradi.
hayley je napisao/la:
a to , upravu si , windows 7 mi je i nisam radio update , nego mi nije full verzija windows7 samo je kopija , pa mi se to pojavljivalo , moram nac aktivator nedje :( al u vezi toga , i kad mi je to bilo radila mi je kamera...
al probaj u drugi utor

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.