Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

FC LIVERPOOL

738 pregleda · 80 odgovora · otvorena 10.06.2010. u 00:20

Pozz gameri ..

evo ova euforia oko trenera u Liverpool-u je bas zavladala medju fanovima Liverpool-a, a i ja sam jedan od njih <3 :D
Spekulise se da bi novi trener Liverpool-a mogao biti Roy Hudgston, trenutni trener Fulhama, on ce biti najverovatnija zamjena spancu Rafaelu Benitezu, bivsem treneru Liverpool-a. Takodje kruze price da bi na klupu Liverpool-a mogao sjesti sadasnji trener Bayern Minchena, Louis Van Gaal, koji isto ima velike sanse da sjedne na klupu Liverpool-a. Jos neki moguci kandidati su : Frank Rijkaard (trenutni trener Galatasaray-a), Slaven Bilic (trener reprezentacije Hrvatske) .. sta vi mislite ko ce postati novi trener Liverpool-a, te hoce li on dostojno zamjeniti Rafu Beniteza ..

cheers
Po meni, nijedan od njih.Hodgson neće ići iz Fulhama, kao ni Van Gaal iz Bayerna.Rijkaard nije za engleske lige, tako da bi mogao neko treći tu doći.
Ko god da im dođe, slabi su.
Ma ko god da dodje nece osvojiti nista
Nek' dovedu Murinja. On i jest za taj glupi engleski fudbal sa 17 štopera.
LIVERPOOL (LLLLLL) <3

aBd dolazi Sven Goran Ericson :)

ma oni da imaju Moruinha, šta će kad nemaju para da qpe ni Škoru ocm :(
Nedaju oni vlasnici za lable ! :(
v3Tr0x je napisao/la:
Nek' dovedu Murinja. On i jest za taj glupi engleski fudbal sa 17 štopera.
Fudbal iz Premiershipa je po mnogima najljepši fudbal na svijetu, a ti si prvi od kojeg čujem da igraju defanzivno?
Je li to od prošle godine utisci Barcelona-Chelsea?
Sve mi je jasno, samo mi nije jasno otkad je Slaven Bilić napustio trenersko mjesto u reprezentaciji Hrvatske?
voLume je napisao/la:
Fudbal iz Premiershipa je po mnogima najljepši fudbal na svijetu, a ti si prvi od kojeg čujem da igraju defanzivno?
Je li to od prošle godine utisci Barcelona-Chelsea?
Ne samo prošle godine. Kad god engleski klub naleti na Barselonu, Englezi obavezno 9 - 0 - 1 igraju.

Sve što ima zadnjeg veznog je defanzivno i dosadno za gledanje. Definicija dosadnog fudbala - A.C. Milan.
mah liverpool je propali engleski tim tacnije tim one cuvene 4 iz Engleske lige...
oni su definitivno najslabija karika te 4 u posljednjih 4-5 godina...
a i da ko dodje tesko da ce moci nesto postici jer imaju katastrofalan tim i igrace...
v3Tr0x je napisao/la:
Ne samo prošle godine. Kad god engleski klub naleti na Barselonu, Englezi obavezno 9 - 0 - 1 igraju.

Sve što ima zadnjeg veznog je defanzivno i dosadno za gledanje. Definicija dosadnog fudbala - A.C. Milan.
Kad bi svi treneri postavljali taktike samo da gledaocima ne bi bilo "dosadno", na utakmicama bi bilo po 10 golova i svjetskim fudbalom bi vladale samo ekipe koje imaju ubojit napad... A fudbal i jeste zanimljiv zbog toga što svaka ekipa ima drugačiju taktiku.
reLo je napisao/la:
Kad bi svi treneri postavljali taktike samo da gledaocima ne bi bilo "dosadno", na utakmicama bi bilo po 10 golova i svjetskim fudbalom bi vladale samo ekipe koje imaju ubojit napad... A fudbal i jeste zanimljiv zbog toga što svaka ekipa ima drugačiju taktiku.
Fudbal zbog ekipa sa ubojitim napadom, tipa Barçe, Real Madrida, nekadašnjeg Ajaxa i Arsenala, te još par ekipa koje IGRAJU, i nosi epitet najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Ne zbog nekakvog mutavog Intera il' Chelsea-ja (koji zajedno na kamari nemaju ni četvrtinu titula koje ima jedan Ajax) sigurno.
Njihov problem odavno je igrački a ne trenerski kadar.

Nek dodje Murinjo i od Đenove napravi prvaka

Btw. ako im sad ode Gerrard (što je vrlo moguće), nek sve ove trenere dovedu, džaba !
Liverpool nije vishe ni chlan "velike 4-ke" nebitno ko im' dodje ode im Gerard 90% jer ga Murinho trazi josh odkad je u Chelsea vodio..

@ volume ako je Premiership najjacha liga na svijetu shto onda svi najjaci igraci svijeta il' igraju il' prelaze u Spanjolsku ..? :r
Liverpool jedino sto ima najjacu himnu YNWA, a kao tim igraju cisti Engleski citaj seljacki fudbal. Skroz su propali zadnje 2 godine, zato sto Gerrard i Torres nisu vise oni stari, samo kako bi Dzeko owno u napadu al debili nece da ga kupe. Svejedno ko dodje uvjek su igrali odvratan fudbal.
codex je napisao/la:
Liverpool jedino sto ima najjacu himnu YNWA, a kao tim igraju cisti Engleski citaj seljacki fudbal. Skroz su propali zadnje 2 godine, zato sto Gerrard i Torres nisu vise oni stari, samo kako bi Dzeko owno u napadu al debili nece da ga kupe. Svejedno ko dodje uvjek su igrali odvratan fudbal.
Ja kao njihov nekadašnji fan, konstatujem da im Džeko ne bi bio od velike ispomoći, jer prelazak iz njemačke u tu nazovimo je, "prefinjenu" englesku ( čitaj krkansku ) ligu je ipak jedan veliki, a možda i korak unazad, za jednog takvog igrača.
novi trener ce biti legenda kluba:
Kenny Dalglish
codex je napisao/la:
Edin Dzeko je over-rated do Boga..on vrijedi 40miliona ?
Zhalosno..jedan Benzema vrijedi 30..jedan kaka skuplji od njeg' za samo 15 miliona ?

Tuzhno :|
L0w je napisao/la:
Liverpool nije vishe ni chlan "velike 4-ke" nebitno ko im' dodje ode im Gerard 90% jer ga Murinho trazi josh odkad je u Chelsea vodio..

@ volume ako je Premiership najjacha liga na svijetu shto onda svi najjaci igraci svijeta il' igraju il' prelaze u Spanjolsku ..?
U najjaču ligu se ne ubrajaju dva je***o bogata kluba, i samo ta dva.
Španci još malo imaju Sevillu i malo Valenciu, ostalo...0 bodova.
Kada bi se gledala jačina pojedinačnih klubova u ligama, engleska je daleko najbolja od svih.
iwdnplaysson je napisao/la:
Ja kao njihov nekadašnji fan, konstatujem da im Džeko ne bi bio od velike ispomoći, jer prelazak iz njemačke u tu nazovimo je, "prefinjenu" englesku ( čitaj krkansku ) ligu je ipak jedan veliki, a možda i korak unazad, za jednog takvog igrača.
Jest korak unazad u stilu fudbala, al zato bolja reklama, zarada al i spektakl kad ga seljacine prirede, boli ga briga =D
voLume je napisao/la:
U najjaču ligu se ne ubrajaju dva je***o bogata kluba, i samo ta dva.
Španci još malo imaju Sevillu i malo Valenciu, ostalo...0 bodova.
Kada bi se gledala jačina pojedinačnih klubova u ligama, engleska je daleko najbolja od svih.
Ti volish Premiership or whatever to mene ne zanima al' ew' Engleska ima Jednog Man Utd-a i jednog Chelsea..dalje ?
Kakav Man City gdje je taj klub ?
Ni u 1 takmicenju ga nema da neshto osvaja
Liverpool da ne pricam
Arsenal gubi od Barce 4-0 Messi praktichno sam igra..:)
StealtH je napisao/la:
Ma ko god da dodje nece osvojiti nista :D :P
kad bi dosao Cak noris ili murinjo , osvojili bi sve sto se moze osvojit ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.