Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vezano za G.ba Ligu (Kladionica)

442 pregleda · 24 odgovora · otvorena 09.06.2010. u 18:49

Pozdrav , necu puno da razglabam , samo da vidim koliko vas hoce 'staro' koliko 'novo' . Molim one koje ne misle da se takmice
za g.ba ligu da ne ostavljaju svoj vote , i takodje molim da ne bacate 'ofrlje' svoj vote.
Hvala . Liga se uskoro zavrsava , tako da je tema postana u najboljem mogucem vremenu.

Uzivajte.

EDIT : Znaci , ako bude odgovor "A" , onda bih apelovao na nekoga , da mi pomogne oko tih meceva , jer ja ne znam kad se to odigrava , hltv i ja , kao kruska i saraf .Znaci samo mi treba neko da mi daje meceve koji se budu igrali u tom peridu kada stavim ponudu.

EDIT 2 : Molio bih da mi se jave oni iznad 46896 ID-a , i oni koji imaju najmanje 100 postova , samo mi oni mogu pomoci , bice nagrada i za vas , minimum 50 boba ?
MrCakano je napisao/la:
Nema uzrvatno
A sta ako sad i Dea i ja pogodimo isti broj parova? Koja ce proci?
Rya je napisao/la:
A sta ako sad i Dea i ja pogodimo isti broj parova? Koja ce proci?
Pazi da ne odigrate iste parove
MrCakano je napisao/la:
Pazi da ne odigrate iste parove
Sreco, parove svakako moramo odigrat iste.. Jedino rezultat.. Al kako da ja njoj kazem "Eee ja sam stavila keca, ti stavi dvicu.. xD" Nidje veze..

Nemogu joj zaboranit.. Igra kako hoce, isto ko i ja i meni ona nemoze zabranit da stavimo iste..
Rya je napisao/la:
Sreco, parove svakako moramo odigrat iste.. Jedino rezultat.. Al kako da ja njoj kazem "Eee ja sam stavila keca, ti stavi dvicu.. xD" Nidje veze..

Nemogu joj zaboranit.. Igra kako hoce, isto ko i ja i meni ona nemoze zabranit da stavimo iste..
Na to sam i mislioo

Ma skontacemo nesto do toga

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.