Pozdrav , necu puno da razglabam , samo da vidim koliko vas hoce 'staro' koliko 'novo' . Molim one koje ne misle da se takmice
za g.ba ligu da ne ostavljaju svoj vote , i takodje molim da ne bacate 'ofrlje' svoj vote.
Hvala . Liga se uskoro zavrsava , tako da je tema postana u najboljem mogucem vremenu.
Uzivajte.
EDIT : Znaci , ako bude odgovor "
A" , onda bih apelovao na nekoga , da mi pomogne oko tih meceva , jer ja ne znam kad se to odigrava , hltv i ja , kao kruska i saraf .Znaci samo mi treba neko da mi daje meceve koji se budu igrali u tom peridu kada stavim ponudu.
EDIT 2 : Molio bih da mi se jave oni iznad 46896 ID-a , i oni koji imaju najmanje 100 postova , samo mi oni mogu pomoci , bice nagrada i za vas , minimum 50 boba ?
za g.ba ligu da ne ostavljaju svoj vote , i takodje molim da ne bacate 'ofrlje' svoj vote.
Hvala . Liga se uskoro zavrsava , tako da je tema postana u najboljem mogucem vremenu.
Uzivajte.
EDIT : Znaci , ako bude odgovor "
A" , onda bih apelovao na nekoga , da mi pomogne oko tih meceva , jer ja ne znam kad se to odigrava , hltv i ja , kao kruska i saraf .Znaci samo mi treba neko da mi daje meceve koji se budu igrali u tom peridu kada stavim ponudu.EDIT 2 : Molio bih da mi se jave oni iznad 46896 ID-a , i oni koji imaju najmanje 100 postova , samo mi oni mogu pomoci , bice nagrada i za vas , minimum 50 boba ?
Koja ce proci?