Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Vezano za G.ba Ligu (Kladionica)

442 pregleda · 24 odgovora · otvorena 09.06.2010. u 18:49

Pozdrav , necu puno da razglabam , samo da vidim koliko vas hoce 'staro' koliko 'novo' . Molim one koje ne misle da se takmice
za g.ba ligu da ne ostavljaju svoj vote , i takodje molim da ne bacate 'ofrlje' svoj vote.
Hvala . Liga se uskoro zavrsava , tako da je tema postana u najboljem mogucem vremenu.

Uzivajte.

EDIT : Znaci , ako bude odgovor "A" , onda bih apelovao na nekoga , da mi pomogne oko tih meceva , jer ja ne znam kad se to odigrava , hltv i ja , kao kruska i saraf .Znaci samo mi treba neko da mi daje meceve koji se budu igrali u tom peridu kada stavim ponudu.

EDIT 2 : Molio bih da mi se jave oni iznad 46896 ID-a , i oni koji imaju najmanje 100 postova , samo mi oni mogu pomoci , bice nagrada i za vas , minimum 50 boba ?
Ae pomocicu ti ja....znam oko toga...eto usput i da prijavim svoj tim mada jos nije vrijeme ali stas....:P
WanNe_ba je napisao/la:
Ae pomocicu ti ja....znam oko toga...eto usput i da prijavim svoj tim mada jos nije vrijeme ali stas....
Pogledaj : http://www.gamers.ba/forum/10/103688/g-ba-liga/
Glasao za: NE !

Bolje da Gba liga ostane pri fudbala, i ostalim sportovima. Sad počinje Svjetsko Prvenstvo, kud ćeš dalje od ponuda ? Svaki dan po četiri ( kako kad, nekad i manje ) utakmice. Fino za ponudit'.
cntr je napisao/la:
Glasao za: NE !

Bolje da Gba liga ostane pri fudbala, i ostalim sportovima. Sad počinje Svjetsko Prvenstvo, kud ćeš dalje od ponuda ? Svaki dan po četiri ( kako kad, nekad i manje ) utakmice. Fino za ponudit'.
+1.

Ali liga , ovakva kako sto jeste , ni malo ne prilici sajtu , ipak je ovo gamers.ba , tako da bi mogli bar po jedan match ubaciti kako bi u '"toku".
4 utakmice + 1 mec
MrCakano je napisao/la:
+1.

Ali liga , ovakva kako sto jeste , ni malo ne prilici sajtu , ipak je ovo gamers.ba , tako da bi mogli bar po jedan match ubaciti kako bi u '"toku".
4 utakmice + 1 mec
Glasao za: NE

Nema veze što je gamers, nemožemo samo od igrica "živjeti", moramo malo i neke druge stvari gledati
Glasala za DA :

Ipak je gejmerski sajt, i bio bi red ubacit' koji CS mec (jer vecina igra cs, i zbog njega se i prijavila na sajt, da se upozna sa gaming-scenom)

4 nogomet + 1 cs, ili 3+2, ..

btw. Na koji sistem cemo rijesit ove polufinale, i pobjednika? (sad liga sto se igra)
ASSdea je napisao/la:
Glasala za DA :

Ipak je gejmerski sajt, i bio bi red ubacit' koji CS mec (jer vecina igra cs, i zbog njega se i prijavila na sajt, da se upozna sa gaming-scenom)

4 nogomet + 1 cs, ili 3+2, ..

btw. Na koji sistem cemo rijesit ove polufinale, i pobjednika? (sad liga sto se igra)
Ma kao i do sad.

Ti pobjedis Ryu , ti ides u finale , i igras protiv pobjednikad onog 2. meca
sranje, bilo bi namještanja, i korupcije, i mita i svega xd.
I kod nas bi se provodila akcija offside xd
Glasao sam za opciju 'DA!'. Ipak je ovo gamerski sajt.

Mislim da kladionica mora imati barem malo dodira sa tematikom sajta.
necu nista sad da ti pricam, al cntr ti je dao ocit primjer, liga ti nece bas biti puno uspjesna prvo radi svjetskog drugo ima dosta turnira ovih mjeseci, a bas ozbilje ekipe ti se nece moci prijaviti, a nit imati vremena za nju, djabe ti propadne...
MrCakano je napisao/la:
Ma kao i do sad.

Ti pobjedis Ryu , ti ides u finale , i igras protiv pobjednikad onog 2. meca
Dislike.

<3
ASSdea je napisao/la:
Dislike.

<3
Takav vam grah pao
MrCakano je napisao/la:
Takav vam grah pao
De. Sta je grah rekao, hocul se zaljubit ikak ovog ljeta?
ASSdea je napisao/la:
De. Sta je grah rekao, hocul se zaljubit ikak ovog ljeta?
Ne gledam ja taj grah
MrCakano je napisao/la:
Ma kao i do sad.

Ti pobjedis Ryu , ti ides u finale , i igras protiv pobjednikad onog 2. meca :)
,Igra protiv mene... xD Respect warlook! :)

Btw. nema uzvratno kolo jel tako? Samo ovo i ko prodje, prosao je?!

Glasao za "NE"! Sta znam, mislim da je i ovako sve ok, tako da..
Burek_King je napisao/la:
,Igra protiv mene... xD Respect warlook!

Btw. nema uzvratno kolo jel tako? Samo ovo i ko prodje, prosao je?!

Glasao za "NE"! Sta znam, mislim da je i ovako sve ok, tako da..
Nema uzrvatno
MrCakano je napisao/la:
Nema uzrvatno :)
fak mi ajm fejmus... xD

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.