posto svi znamo da nema dobre stare free zone(bar korisnici bh cabel net/a) i nemam vise neke koristi od ovog internet-provajdera, jer sam pretezno skidao igre i filmove sa FZ.a ovako ne mogu zbog limita ..a mislim i da cu promijeniti na HS..ako neko nesto sazna o KDX-u (promjena adrese i slicno) ili ak bi proradilo zamolio bih nek objavi ovdje na Gamers.ba.. pozzz
Diskusija
KDX
130 pregleda · 7 odgovora · otvorena 08.06.2010. u 11:08
Prikljuci sebi HS,skini KDX i download do mile volje 
btw.ja koristim HS.

btw.ja koristim HS.
1nokS je napisao/la:
Prikljuci sebi HS,skini KDX i download do mile volje 
btw.ja koristim HS.

btw.ja koristim HS.
kod automatskog konektovanja nemozes uci na KDX , to ce konektovanje svima uvesti, evo meni jos nisu ali ocekujem ubrzo ..
Ne ocekuj KDX server od strane globalnet-a uskoro
Sve informaciju o HS KDX imas na PMed
CorLe0n3 je napisao/la:
I jeli ti automatsko konektovanje?
Ko ima automatsko nema free zonu al je korak blizi HS-ovom planu o povecanju svih paketa na flet koji nastupa cim svi predju na automatsko

Edit: slEEk Bgm tvoj post nisam vidio
Psujem im svima redom ...
"Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da je danas oko 14h došlo do prekida optičkog linka prema jednom od nadprovajdera, te je trenutno moguće otežano odvijanje internet saobraćaja. Radovi na otklanjanju problema su u toku. Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
"Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da je danas oko 14h došlo do prekida optičkog linka prema jednom od nadprovajdera, te je trenutno moguće otežano odvijanje internet saobraćaja. Radovi na otklanjanju problema su u toku. Izvinjavamo se zbog eventualnih neugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.