Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Windows Theme???

80 pregleda · 8 odgovora · otvorena 02.06.2010. u 14:09

Pozz gameri.
Imam neki sitni pr0blem, pa sam mislio da mi možete pomoći. Znači, ovaj sad izgled XP-a mi je toliko dosadio da poželim da razbijem monitor. I nađem ja neku temu na g.ba i skinem sebi Vistinu temu. Ja skinem otvorim, neće! Ubacim stari INFO DVD nađem program ENERGYZE(tako nekako, on trasformiše sve kao u viste) i njeg instaliram sve mi radi icone, sounds, sve osim TEME. Probao sam još nekoliko tema al ne ide. Eto ako neko može pomoć pls.
i ja sam downloadovao temu za Win 7....imas kao dole nesto u taskbaru tamo gde se nalazi sat,kada resetujes komp tu ces videti kao nesto Styler
to pokreni,promeni temu i end
Vi3rus je napisao/la:
i ja sam downloadovao temu za Win 7....imas kao dole nesto u taskbaru tamo gde se nalazi sat,kada resetujes komp tu ces videti kao nesto Styler
to pokreni,promeni temu i end
Nije to. To je nešto drugo, kad kliknem na temu nemože je otvorit..
ellyx je napisao/la:
Nije to. To je nešto drugo, kad kliknem na temu nemože je otvorit..:(
onda ti je nesto sjebano ako nemozes otvorit...ev skini ovu temu za xP(Vista je tema)

Click
Vi3rus je napisao/la:
onda ti je nesto sjebano ako nemozes otvorit...ev skini ovu temu za xP(Vista je tema)

Click
Nemože
Ovako, mislim da je to vec opce poznato da default teme sto se tice bilo kojeg OS-a "odgovaraju" za taj OS i ne "mrznu" racunar dok ostale teme koje nisu na spisku default osjeti se prilicna razlika pri brzini ocitanja memorije.. ako bas hoces skine TuneUp na njemu imas par tema, a preko njega mozes i automatski da skidas i druge
UX Theme Patcher

Jesi to instalirao?Ako nisi instaliraj i mora radit!
Samo skineš Styler udješ teme i bit' će da promjeniš temu,tj. bit' će tema koji si skinuo

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.