Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

[GAMERS.ba] Kafa / KaHfa !

854 pregleda · 25 odgovora · otvorena 07.06.2010. u 14:03

Aj 'vako ćemo

Pošto odavno, već duže vrijeme nije bila GAMERS.ba Kafa, bio bi vakat da se popije kafa bogati, zar ne ?

Pa et ono tipa razmišljo sam da ove Subote 12-og, ili ranije, pošto neznam kakvi ste sa vremenom, da se nađemo negdje i popijemo kafu ?

Samo nemojte Ilidžu matere vam et.

Naravno kafa, bi se održala u Sarajevu.

Pa et, bilo bi fino da preporučite lokaciju i vrijeme kada su svi slobodni ?

Ja sam čitavu ovu sedmicu slobodan, nemam nikakvih obaveza, najmanji mi je problem bilo kojim danom.

Izabrani forum.
Eto mene u Sarajevo u srijedu i cetvrtak, mogo je ko naletit' pa na kahvu da odemo, bice vec Belmin, NODI, Reddion, a sa mnom ce bit' DeGraw isto pa dodje mozda i reLo Ko hoce, slobodno..

Post dobio aplauz od Murilo

Moze cevljanovici:D:D:D
Ma neka bude u uobicajenom mjestu Euronet ^^
Eto a zašto baš je***o mora bit' u Sarajevu svaki put ? Što ne bi recimo jedan put bilo u nekom drugom gradu ? Neću s ovim ništa promijenit' al' ajde.
iwdnplaysson je napisao/la:
Eto a zašto baš je***o mora bit' u Sarajevu svaki put ? Što ne bi recimo jedan put bilo u nekom drugom gradu ? Neću s ovim ništa promijenit' al' ajde.
Pa ima i u drugim gradovima, ako nisi vec upoznat. Ovo svaki napravi G.Ba Kafu za svoj grad.

Bila je u BL, Bugojnom, Travniku.... šta ja znam gdje još.

Svako za svoje
iwdnplaysson je napisao/la:
Napravi ti u drugom gradu, jel ti ko brani?
no more euronet :@
VioleN je napisao/la:
Napravi ti u drugom gradu, jel ti ko brani?
Jel' me sad mrziš što sam to napisao ?
archie je napisao/la:
Eto mene u Sarajevo u srijedu i cetvrtak, mogo je ko naletit' pa na kahvu da odemo, bice vec Belmin, NODI, Reddion, a sa mnom ce bit' DeGraw isto pa dodje mozda i reLo Ko hoce, slobodno..
Nije mozda, reLo dolazi sigurno da upozna tebe i svog najdražeg karinđana

Post dobio aplauz od Murilo

3NTEl je napisao/la:
Ma neka bude u uobicajenom mjestu Euronet ^^
Nemoj Euronet molim te eto :/ Svaki je***i put bude u Euronetu. Hajmo u Fis [ Zeleni ] + unutra
je napisao/la:
Nemoj Euronet molim te eto :/ Svaki je***i put bude u Euronetu. Hajmo u Fis [ Zeleni ] + unutra
Ja sam samo predložio
Ne pravim ja kafu , nek stavi gdje oce, ako budem ima' vremena doci chu. )
Znači da ja po ovom kijametu idem U kafić, gdje je temepratura 50° da umrem 6 puta ?

Ja sam na Skenderiji na Platou. Ima onih bašti milion, možemo u jednu sjest !
torQ7u je napisao/la:
Znači da ja po ovom kijametu idem U kafić, gdje je temepratura 50° da umrem 6 puta ?

Ja sam na Skenderiji na Platou. Ima onih bašti milion, možemo u jednu sjest !
Ako to Marko kažeš za mene što sam predložio, vjeruj unutra je temp danas bila max 10 stepeni taman ono da se sjedi. A ti kako hoćeš
archie je napisao/la:
Javi mi na MSN kad dolazite da se vidimo
Sjest cemo ba gore na carsiji u Daire, nek nam donesu nargile i ožeži
reLo je napisao/la:
Sjest cemo ba gore na carsiji u Daire, nek nam donesu nargile i ožeži
Ako platiš nargilu , doci cu i ja , bez obizra na sta

Bilo bi super kad bi se organizovalo u cetvrtak, jer u petak idem na put, taj dan sam slobodan.

Odgovor
Dolazim i ja sigurno. Malo da se upoznam sa rajom i to

Vi odredite mjesto i vrijeme.

Pusa

Dolazim ja 100%

Vidimo se :]

Marko ko ce ti ovaj put platiti kafu ? sala brate ♥
torQ7u je napisao/la:

Ja sam na Skenderiji na Platou. Ima onih bašti milion, možemo u jednu sjest ! ;)
aj dobro ako ces doci po mene 9-) nemoj samo puno rano :$
btw naravno subota, ima ljudi i koji rade;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.