Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] Bojan (v3Tr0x)

728 pregleda · 37 odgovora · otvorena 04.06.2010. u 23:39

Gotov seminarski. Napokon malo vremena. Evo od mene za ovaj petak 2 siga. Počeo sam ih raditi u 15 do 11, da stignem nešto. Još se malo navikavam na PSCS5. Ima strašnih bugova, ali dok skinem nove drivere za grafičku, biće bolje valjda. x)

Nego, manje priče, evo radova :

Spiderman :

Bojan Krkić :

Molio bih, ako može svako da uz komentar ostavi i neki dobar (isključivo advanced) signature tutorial. Ako imate, naravno. =) Sad će pauza, pa da se malo vježba. =)

Unaprijed hvala.
MorgaN je napisao/la:
Ocjena za prvi rad 0.001. J**o te pesek, ako si ti photoshoper, ja sam nigger, kuzis me.
Za drugi rad ocjena fuj. Mislim kaj ti izmisljas? Fakat, samo zato kaj si Srbin moj, inace bi bilo i gore.

10/10. Ili jesi,ili nisi (iz centra). Keep on going, bro <4-<1=♥

@ Resaduuuuu

Zar nisi vec jednom raspravili to, Caire= centar Banja Luke, Hisete= Opstina Prijedor xD
Ali on nije iz centra.
Znas li ti bolan gdje on zivi? Selo jbt. 

EDIT
Ma kak'i bolan.
Konfucije kaze Hisete do Tokija, Caire manje od smokija.
Zar ne znas tu staru kinesku poslovicu? 
Joj da je meni dobar racunar, pa da instaliram CS5 ^^
Evo moje misljenje:
~ spiderman: Rad je po meni los, ima tu rada i truda, vidi se, ali nije to to. Previse isaran, oko rendera bi se trebalo da vrti sve, a on je ovdje potisnut, odabir fonta los, efekti fonta losi, sa desne strane ove kockice i cize na samom uglu upropastavaju sig itd., koristene boje su takodjer odbojne.

~ Krkic: Previse simple, opet font i efekti losi (crn font low), opet stock zapostavljen, prazan prostor itd. Pokusao si prazan prostor nadomjestiti sa ovim krugicima al nije to to.

Eto jedno misljenje, nemoj se jutiti vec pokusaj se popraviti, odo spavat 4 sata.

btw.
jesili ikad probo onaj tut sto sam preporucio, za smudge sigove>

http://www.gamers.ba/forum/27/82241/signature-tut-smokan-advice/

btw.sorrz, engleski alfabet, nemoze mi se nesto promjenit.
Dobri radovi, bar meni :]

Spidermen odlican sve fino uradjeno :]

Bojan Krkic I on dobar :]

Tvoj imenjak Pa da radis slike
nera_f je napisao/la:
21 vijek on se i dalje zove Bojan.... :/

Ma meni je sve extra kad znam samo u paintu raditi !
Ista je situacija i kod mene hahaha. Tj. slična jer ne znam ni u paintu radit.
@tema:Radovi mi se iskreno ne sviđaju.Da je radio neki tamo lik možda bi rekao da su dobri ali kad sam vidio naziv teme očekivao sam puno više.Dao ti je smoki temu i pomoću tuta je uradio spidermana koji izgleda 100 puta bolje.Boje me ubijaju za oči.
nera_f je napisao/la:
21 vijek on se i dalje zove Bojan.... :/

Ma meni je sve extra kad znam samo u paintu raditi !
+1 AHAHHAHHAHAHAH , meni se vise svidja drugi rad jer je nekako jednostavniji i bolji
1. Prvi rad sve u svemu nije loš, ali ovaj okvir s clipping maskom je blago receno grozan, bez uvrede. Mislim da bi mnogo bolje bilo da si jednostavno stavio crni border i gotovo.
2. Je loš, presvijetao, jedino što valja na njemu je tekst, a ni ove bijele crte nisu nešto.
na oba je text low
kod prvog rada,foca se malo izgubio,stavio si neku texturu ili nesto drugo pa si ga zagusio malo,ovaj border sa clipping maskom nikako ne ide(u posljednje vrijeme rijetko ko stavlja border,ispalo je to iz 'fazona' )
efekti,onako i nisu losi,boje su ok,mozda dodati jos neku nijansu crvene,ali najvise fali dubine,nekako je sav flat,takodje fali i dosta osvjetljenja

sto se tice drugog,ovaj text nekako udara u oci,fino si osmislio krila,samo bih ja to prodao penom nekim uraditi,tako da ispadne malo realnije,boje su lose,dodaj jos 2-3,takodje losa dubina,gora nego na prvom,i opet osvjetljenje fali :p
Prvi rad je čudan, ali interesantan i zato mi se svidja.
K'o da je izaš'o iz nekog stripa.
Drugi rad je perfektan, zaista prelijep.
o.O niko ti ne koristi onaj sistem bodovanja, šupci
Prvi mi nekako presvijetal, a drugi, prejak
1. rad

spajdermen : onak' tu i tamo

2. rad

~ Bojan : prejako si odradio , bas mi se djasvi

hf ninyAs
10 / 10

Odlično usklađene boje , jednostavno lijepo za oči .

Drugi , još ljepši , iako' nevolim Barcu sig je prejjak.

Evo ti jedna stranica gdje imaš sve o PS , FM i ostalo .

Klik !

Sad mi daj aplauz po(h)valio sam te :$

Post dobio aplauz od ultranumb

Svaka čast Spiderman mi se pogotovo sviđa sve si uklopio. Ocjena 12/10 <3
Brate nebih zelio da se uvredis al 1. je nidje veze sa vezom .. mozda si ti imao neku jako dobru ideju , ali si ne jako lose , ili da kazem nisi ni uopste lijepo realizovao . Font mi se isti tako nesvidja .

Sto se tice drugog rada puno je puno bolji nego 1. Text ima jako lijepo poziciju focal odudara od pozadine sto je i cilj , a flow je jako dobar ..
v3Tr0x je napisao/la:
Identičan ovakav komentar bi i ja sam sebi dao. =D

Soft Brush mu je na lijevoj ruci (desna iz našeg PoV), ne trebaju mi 2 LS. =)
ti znas da mozes bolje
skala je napisao/la:
ti znas da mozes bolje
Samo ako ti tako kažeš Tariče.
10/10 pravo usklađeno nisu oštre boje pa da bodu oči svaka ti cast jarane

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.