Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Njemačka vs. BIH - Mišljenje poslije završetka

572 pregleda · 51 odgovor · otvorena 03.06.2010. u 22:50

Mislim da smo uradili ono što uvijek uradimo.

Uvijek imamo odličan početak, odmah u prvim minutima damo gol, i umjesto da čuvamo rezultat, mi, na kraju, sve upsrkamo! :S

Znam da je prijateljska utakmica, al trebali smo se odmah nakon prvog gola povući u defanzivu. :/

Mislim da su igrači utakmice :

Miralem Pjanić,

Emir Spahić i

Edin Džeko, koji je postigao gol.

Da čujem vaša mišljenja, kriterije, pohvale ?
Nas najveci problem je fizicka sprema. Mozemo odigrati 45 minuta na nivou i to jedva, ali cim pocne drugo poluvrijeme mi ofalimo... Od 70-te minute samo Boga mozemo moliti da ne primimo gol... Ali, uvijek ga primimo.
mislim da mi idete na ku**c sa ovim temama...likovi otvorili 1337 tema i nasla se jos jedna pametnica pa otvorila...bilo pa proslo selektor debil cao
a sta smo mi to uradili poslje gola ? naravno povukli se i vidio si valjda kako se zavrsilo . . .
jos sa 3:1 trebamo biiti zadovoljni, 2 precke , 2 100% prilike
2 penala? ja ocima nisam ondje vidio niti jedan al eto
u defanzivu? pa da napucaju golovima da ne znamo gdje smo

Nek smo igrali napadacki nogomet, to je i najbolji nogomet. Jedini nas problem jeste fizicka sprema tj. kondicija, umorimo se i ne mozemo meda.

Napad je najbolja odbrana, vjeruj mi, to je uvijek tako!

@LIMA: cisti ko suza penali, treba da budemo sretni sto nismo dobili crveni karton Emira Spahica, tad bi primili jos 2 do kraja, i da se molimo Bogu da ne dobije nekakvu kaznu od FIFE.
Ti il' si glup, il' si fakat glup ? Da damo gol u 15. minuti i da se povucemo do 90. minute? Jesil lud, molim te? Kako da se braniš 75 minuta? eto molim te mi objasni!?

Imamo lošu, prelošu odbranu. Glup je Pape što stavlja ofanzivnog veznog/Salihovica na mjesto lijevog bočnog. Morao je pomjerit' nekog stopera/odbranbenog na to mjesto, a ne ofanzivnog veznog igrača, koji treba namiještati golove Džeki i Ibiševiću. Prvo poluvrijeme praktično vrlodobro odigrali, drugo - katastrofa! Navikli naši u kvalifikacijama protiv San Marina i Malte zabit gol u prvoj minuti pa ako do kraja daju gol dobro je, ako ne daju, nema veze, dosta je 1:0. Ovo je Njemačka, i protiv njih se ne moze tako!

Kako god, i da smo vodili pred kraj tekme, igralo bi se dok Njemci ne daju gol! Ipak su oni 'velesila'.

p0z
Nase prvo poluvrijeme uvijek.
Ali trebamo nać još lijek za drugo :r
cntr je napisao/la:
Ti il' si glup, il' si fakat glup ? Da damo gol u 15. minuti i da se povucemo do 90. minute? Jesil lud, molim te? Kako da se braniš 75 minuta? eto molim te mi objasni!?

Imamo lošu, prelošu odbranu. Glup je Pape što stavlja ofanzivnog veznog/Salihovica na mjesto lijevog bočnog. Morao je pomjerit' nekog stopera/odbranbenog na to mjesto, a ne ofanzivnog veznog igrača, koji treba namiještati golove Džeki i Ibiševiću. Prvo poluvrijeme praktično vrlodobro odigrali, drugo - katastrofa! Navikli naši u kvalifikacijama protiv San Marina i Malte zabit gol u prvoj minuti pa ako do kraja daju gol dobro je, ako ne daju, nema veze, dosta je 1:0. Ovo je Njemačka, i protiv njih se ne moze tako!

Kako god, i da smo vodili pred kraj tekme, igralo bi se dok Njemci ne daju gol! Ipak su oni 'velesila'.

p0z
Kako si glup.

Sjećaš se utakmice Intera protiv Barce ?

Inter da 1 gol i odma se zatvore. Nemože Bog probit onakvu odbranu, tbjrb.
Pape se trebao ugledati na Murinha

1:0 je najslađi rezulat..
Limmaa je napisao/la:
2 penala? ja ocima nisam ondje vidio niti jedan al eto
Drug, ti si čorav. Bila su još dva penala za njemce u prvom poluvremenu, ali nisu svirana. :'D

Njemci zasluženo dobili. : )
Marko Marin objasnio, al mu je i spahic objasnio nesto na bosanski nacin ^^
Jaka njemacka, prejaka za bosnu, nemamo mi iskustvo nit imamo spremnost kao oni, podolski sabio bosnu, da je pegamber bio na desnom beku ni on ga nebi stigao..
Pa svi idu linijom manjeg otpora,logicno ? Ne igraju ni za sta,nemaju motiv (osim navijaca,al oni ih opet povale ) .
Ja se nadam da ovako nece biti na kvalifikacijama za euro,ali cisto sumljam.
_bela_ je napisao/la:
Kako si glup.

Sjećaš se utakmice Intera protiv Barce ?

Inter da 1 gol i odma se zatvore. Nemože Bog probit onakvu odbranu, tbjrb.
Pape se trebao ugledati na Murinha

1:0 je najslađi rezulat..
E moj Bože.

Inter u drugoj utakmici nije dao gol. Pique je zabio za Bracu u 80 minuti/kojoj već. Inter u toj utakmici nije prišao Barcinom golu.

Pored što ne znaš ni koje a ni kad dao gol, možeš poredit našu repku sa Interom ? Smiješno,

Ne da mi se raspravljat' s tobom, očigledno nemaš pojma.
ma ljudi nas posteno pobjedili nema tu sta pricat puno :)

a sto su nas pobjedili to bolje da prepustimo strucnom stabu da razmotri...
cntr je napisao/la:
E moj Bože.

Inter u drugoj utakmici nije dao gol. Pique je zabio za Bracu u 80 minuti/kojoj već. Inter u toj utakmici nije prišao Barcinom golu.

Pored što ne znaš ni koje a ni kad dao gol, možeš poredit našu repku sa Interom ? Smiješno,

Ne da mi se raspravljat' s tobom, očigledno nemaš pojma.
Ko govori za drugu utakmicu ?

Ja uopšte ne poredim naš tim sa Interom, nego poredim selektora Intera sa selektorom naše reprezentacije.

Znači kažem ti, ćim Inter zabije gol, nije bitno bila prva il druga utakmica -.-, odma se povlače u defanzivu koju nemogu probiti ni 3 najbolja igrača svijeta!

Kažem kako je to trebao uraditi i Pape. Odma napravit blokadu, da nema nikakvog pristupa golu.
Ma prelose igramo sreca pa dade Dzeko gol prsima na odbijenu loptu, pa poce se fudbal igrat koji najvise mrzim a to jest izbijanje trazenje visokom loptom odredjenog igraca.
Umjesto da smirimo igru mi dopustamo da nas Njemci konstantno napadaju vrse pritisak dok nam odbrana jednostavno ostane bez snage da se nemoze odbraniti protiv ekipe kao sto je Njemacka.
I na kraju dodje rezultat kakav je bio kad tad bi oni primili sreca nasa pa nisu dali poneku 100%tnu priliku.
Et, i ona 2 penala cisti ko suza nemojte se na to izvlaciti sad.
:D
Dosta iskusnija,bolja,uigranija ekipa Njemacke.

Bosna je fino odigrala,odlucile su nijanse. =)
_bela_ je napisao/la:

Ja uopšte ne poredim naš tim sa Interom, nego poredim selektora Intera sa selektorom naše reprezentacije.

Znači kažem ti, ćim Inter zabije gol, nije bitno bila prva il druga utakmica -.-, odma se povlače u defanzivu koju nemogu probiti ni 3 najbolja igrača svijeta!

Kažem kako je to trebao uraditi i Pape. Odma napravit blokadu, da nema nikakvog pristupa golu.
Buraz nije to Inter, tako radi svi Italijani.
_bela_ je napisao/la:

Jedan Jahić, jedan Nadarević, jedan Bervberović ne mogu zaustaviti jednog Marina, jednog Ozila i jednog Lahma!

pa ti vidi šta pričaš. : )
Jewel je napisao/la:
Buraz nije to Inter, tako radi svi Italijani.
Treba se ugledat malo na njih

@ cntr : jbg.

Najjači potez utakmice : Kad je Spahić zveknuo šamar Marinu. Eh tad mi je bilo srce na mijestu
_bela_ je napisao/la:
Treba se ugledat malo na njih

@ cntr : jbg.

Najjači potez utakmice : Kad je Spahić zveknuo šamar Marinu. Eh tad mi je bilo srce na mijestu
Admin Emir Spahić slapped Marko Marin with 69 damage.

whahahh

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.